Disney: enkele Classics opnieuw uitgebracht op DVD

Walt Disney Classics presenteert ...

De Aristokatten
Vol humor, muziek, spanning en vertedering.

Dinosaur
Reis 65 miljoen jaar terug in de tijd en geniet van het opmerkelijke verhaal over dinosaurussen die de uitdaging van hun leven moeten aangaan.

Fantasia
Een meesterlijk en indrukwekkend film-evenement.
Eén van de meeste bejubelde Disney films aller tijden.

Fantasia 2000
Een magisch meesterwerk, waarin dirigent James Levine je samen met Mickey Mouse en Donald Duck meeneemt in de betoverende wereld van beeld en geluid.

Peter Pan
Een betoverend verhaal vol avontuur, fantasie en sterrenstof over het jongetje
Peter Pan, dat niet volwassen wil worden.

De Reddertjes
Een tijdloos verhaal over heldendom en vriendschap, vol actie en spanning,
met de onvergetelijke muizenkarakters Bernard en Bianca.

Robin Hood

Wie kent hem niet, de slimme vos Robin Hood met het gouden hart die
het opneemt tegen de valse Prins Jan?

Who Framed Roger Rabbit

Een man, een schoonheid van een vrouw en een konijn!
Bekroond met 4 Oscars!

Verkrijgbaar op DVD en VIDEO vanaf 18 februari 2004
Who Framed Roger Rabbit en Fantasia alleen op DVD

18 februari 2004 brengt Walt Disney Classics enkele van de meest bijzondere Disney klassiekers opnieuw onder de aandacht. Acht van de mooiste Disney films zijn speciaal geselecteerd voor deze Gold Collection. Alle titels zijn te verkrijgen op DVD met beeld en geluid van de allerbeste kwaliteit én wonderlijk BONUSMATERIAAL voor de hele familie. Met uitzondering van Who Framed Roger Rabbit en Fantasia verschijnen ze ook op VIDEO. De Gold Collection is verkrijgbaar tegen een uiterst vriendelijke prijs. Bovendien wordt de koper van een van deze films op DVD of VIDEO nog extra verwend. Zo lang de voorraad strekt krijgt iedereen bij aankoop van een van deze titels twee unieke posters (The Lion King 3: Hakuna Matata en Finding Nemo) op bioscoopformaat cadeau.


De Aristokatten

Vol humor, muziek, spanning en vertedering.

De productie
Gebaseerd op een origineel verhaal van Tom McGowan en Tom Rowe. De bij het maken zeer beroemde Franse zanger Maurice Chevalier zingt de titelsong.
Met de stemmen van o.a. Wieteke van Dort, Louis Neefs en Arnold Gelderman.

Het verhaal
Tegen de achtergrond van het Parijs van rondom de eeuwwisseling bepaalt een lieve, bejaarde en wat excentrieke madame dat na haar dood al haar bezittingen bestemd zijn voor haar poes Hertogin en haar drie kindjes Marie, Toulouse en Berlioz. Als de hebzuchtige Butler Edgar dit bij toeval hoort besluit hij de “kattige” erfgenamen uit de weg te ruimen.
Nog dezelfde nacht probeert hij de poezen ergens in de rivier te verdrinken. Dit plan mislukt. Edgar slaat op de vlucht en laat de mand met poezen achter.
Hertogin en haar kindjes ontmoeten op reis de avontuurlijke straatkat Thomas O’Malley. Hij valt als een blok voor de Hertogin, wordt tot over zijn kattenoren verliefd en hij belooft de hele poezenfamilie veilig naar hun huis in Parijs te brengen. Het wordt een groots avontuur. Zo worden zij uitgenodigd op een swingend jazzfeest waar ze kennis maken met Jazz Kat, Drum Kat, Pingel Kat en Baskat. Eenmaal veilig thuis probeert Edgar opnieuw zich van hen te ontdoen door ze in een kist te stoppen en naar Timboektoe te sturen. De kleine dappere detective-muis Roquefort slaat alarm bij O’Malley, die direct Jazz Kat en zijn bende optrommelt. Ze komen net op tijd...

Speelduur 76 minuten (exclusief Bonusmateriaal)


Verkrijgbaar op DVD inclusief Bonusmateriaal

… De Aristokatten plakboek
… Familiebezoek animatiefilm
… Je kunt wat leren van een kat sing-along song
… De Sherman Brothers
… De aristokraten van de Disney liedjes
… O’malley’s zing en schilder spelletje


Interactieve menu’s – Directe scènetoegang
Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels / Frans / Nederlands. Dolby Surround 2.0: Pools / Hongaars / Arabisch. Ondertiteling: Engels / Frans / Nederlands / Pools
Formaat: 4 x 3 / 1.33:1



Dinosaur

Reis 65 miljoen jaar terug in de tijd en geniet van het opmerkelijke verhaal over dinosaurussen die de uitdaging van hun leven moeten aangaan.

De productie
De eerste film van de Disney-studio’s, waarbij computerbeelden en digitale karakters samen zijn gebracht met natuurlijke decors. De productie nam 4 jaar in beslag. 500 artiesten verleenden hun medewerking en er waren 70.000 CD-Rom’s nodig voor de opslag van de ruim 100 miljoen bestanden.
Met de stemmen van o.a. Tony Neef, Merel Burmeister, Pim Koopman en Nelly Frijda. De regie was in handen van Ralph Zondag en Eric Leighton. Pam Marsden tekende voor de productie. De sfeervolle muziek is van James Newton Howard.

Het verhaal
Ook bij de Iguanodon dinosaurussen is het broedseizoen aangebroken. Trots liggen de eieren in een kring te wachten tot het moment dat de jongen de schaal kapot zullen stoten om naar buiten te stappen. Een voortjagende kudde dieren zaait echter verderf en verdriet. Het nest met de trots van de dinosaurus moeder wordt vertrapt en geplet.
Slechts één dino-ei overleeft. Door een merkwaardige speling van het lot maakt dit ei via het gevecht van diverse reptielen een lange reis om uiteindelijk ver van zijn familie in een oerwoud neer te ploffen temidden van een kolonie apen. Het ei breekt open en er komt een kleine Iguanodon dinosaurus uit gekropen. Ondanks de waarschuwingen van Yar, de baas van de apenkolonie, neemt de zachtaardige Plio de kleine dinosaurus in haar armen en stelt voor hem te adopteren. Hij krijgt de naam Aladar.

Hij groeit uit tot een enorme Iguanodon van meer dan drie ton. Dan slaat het noodlot toe. Vurige meteoren treffen de aarde, verwoesten het land en vernietigen hun thuis. Met vereende krachten lukt het Aladar zijn adoptiefamilie uit de woestenij te redden en op zoek te gaan naar veiliger oorden. Samen met duizenden dieren probeert hij een veilig heenkomen te zoeken, waarbij de sterksten overleven. Onder hen bevindt zich een groep brontosaurussen die wordt aangevoerd door de meedogenloze en sterke Kron. Niet iedereen kan het razende tempo van de kudde bijwonen. Als Aladar de achterblijvers te hulp schiet jaagt hij Kron tegen zich in het harnas. Hij wint hier wel de liefde mee van de vrouwtjes brontosaurus Neera, die zijn actie’s vol bewondering gadeslaat.
De onderlinge vriendschap, het vertrouwen in een goede afloop, de getoonde moed en de hoop die de kudde blijft koesteren, leiden hen uiteindelijk naar die zonovergoten vlakte, waar ze allen lange tijd naar hebben uitgekeken.

Speelduur 79 minuten (exclusief Bonusmateriaal)

Verkrijgbaar op DVD inclusief Bonusmateriaal

… Aladar’s zoektocht
… Bouw de Dino’s
… Dinoweetjes
… Begeleidend Commentaar
… Eerste versie openingsscène (3D)
… Studie van de lemuren
… De lemuurboom
… De inslag van de meteoor
… Verschillende Dino’s
… De Aaseters
… Scènes ’s nachts
… Toegevoegde scènes: Eema geeft op
… Stemopname
… Storyboard vs Film
… Toegevoegde scène: Neera redt de Dino’s
… Het schaalmodel van de grot
… Geluidseffecten
… Een ander einde
… Orange Blue muziekvideo
… Bioscooptrailer
… Atlantis trailer


Interactieve menu’s – Directe scènetoegang
Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels / Frans / Nederlands. Dolby Surround 2.0: Vlaams. Ondertiteling: Engels / Frans / Nederlands. Formaat: 16 x 9 / 1.85:1



Fantasia

Een meesterlijk en indrukwekkend film-evenement.
Eén van de meeste bejubelde Disney films aller tijden.

De productie
De in de jaren ’30 door Walt Disney ontwikkelde animatiefilm Silly Symphony vormt in feite de basis voor Fantasia. Heel graag wilde Disney muziek associeren met een bekend verhaal. Pas na zijn ontmoeting met de bekende dirigent Leopold Stokowski kregen de plannen vorm.
Met muziek van bekende componisten zoals Johan Sebastiaan Bach, Piotr Ilyich Tchaikovsky, Ludwig von Beethoven en Frans Schubert groeide Fantasia met The Philadelphia Orchestra uit tot een van de meest bejubelde, tijdloze meesterwerken, die nog steeds wordt beschouwd als een van de parels in de kroon van Walt Disney.

Het verhaal
Nooit eerder heeft de magische mengeling van muziek en film geresulteerd in zo’n sprankelende beleving van beeld en geluid. Droom weg bij Mickey Mouse als de ondeugende Tovenaarsleerling, bij de adembenemende schoonheid van de mythische vrouwelijke centauren, bij gevleugelde feeën en dwarrelende sneeuwvlokken, en de pure pret van nijlpaarden die in hun tutu’s het meest hilarische ballet uitvoeren dat je ooit hebt gezien. Zie hoe de muziek tot leven komt, hoor hoe de beelden uitbarsten in gezang en beleef deze tijdloze sensatie.

Speelduur 112 minuten (exclusief Bonusmateriaal)

Verkrijgbaar op DVD inclusief Bonusmateriaal

… Gedeelte uit Claire de Lune

Interactieve menu’s – Directe scènetoegang
Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels. Dolby Surround: Nederlands / Frans. Ondertiteling: Engels / Nederlands / Frans.
Formaat: 4 x 3 / 1.33:1


Fantasia 2000

Een magisch meesterwerk, waarin dirigent James Levine je samen met Mickey Mouse en Donald Duck meeneemt in de betoverende wereld van beeld en geluid.

De productie

Dirigenten: James Levine, Bruce Broughton, Leopold Stokowski. Pianisten: Yefim Bronfman en Ralph Grierson. Producer: Donald W. Ernst.

Het verhaal
Geniet van de Symhony No. 5 van Ludwig van Beethoven, Pines of Rome van Ottorino Respighi, Rhapsody in Blue van George Gershwin, het Piano Concerto No. 2, Allegro, Opus 102 van Dmitri Shostakovich (gebaseerd op het verhaal van het tinnen soldaatje), het Carnival des Animaux, Finale van Camille Saint-Saëns, The Sorcerer’s Apprentice (De Tovenaarsleerling) van Paul Dukas, Pomp and Circumstance - Marches 1, 2, 3 en 4 van Sir Edward Elgar en de Firebird Suite - 1919 Version van Igor Stravinsky, die de kunstenaars en musici inspireerden tot dit zinderende muzikale meesterwerk.
Bij het beluisteren van de muziek doemen de mooiste beelden op. Kleurrijk glas verandert in vlinders die even gemakkelijk overgaan in prachtige vogels. Een stralende zon met nog meer vlinders, dansend boven een betoverend landschap...
IJsschotsen, vogels, een ijszee... Walvissen spatten op uit het water en dansen tegen een flikkerende zon omhoog en over elkaar heen. Zeemeeuwen tekenen zich af aan de horizon. De muziek voert de kijker mee naar spelonken onder de ijsschotsen, donder en bliksem...
Straten van New York, huizenblokken, een balkon, een kamer... Een jongen maakt zich los. Is hij muzikant? Neen, hij is een arbeider. Zijn hart ligt echter bij het drumtoestel...
Wat doet een zwerm flamingo’s met een jojo?
Mickey Mouse als tovenaarsleerling zorgt voor de echte magie. Met de hulp van het grote toverboek met magische spreuken brengt hij bezems en emmers tot leven...
En nog veel meer....

Zowel de VIDEO als de DVD worden persoonlijk ingeleid door Roy Disney. Sterren als Steve Martin, Quincy Jones, Bette Midler, James Earl Jones en Angela Lansbury praten de verschillende onderdelen aan elkaar.

Speelduur 71 minuten (exclusief Bonusmateriaal)

Verkrijgbaar op DVD inclusief Bonusmateriaal

… Introductie Roy Disney en Blaas, Fluit, Tokkel en Drum


Interactieve menu’s – Directe scènetoegang
Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels / Frans / Nederlands. Dolby Surround: Vlaams / Pools / Tsjechisch / Hongaars. Ondertiteling: Engels / Frans. Formaat: 16 x 9 / 1.85:1


Peter Pan

Een betoverend verhaal vol avontuur, fantasie en sterrenstof over het jongetje Peter Pan, dat niet volwassen wil worden.

De productie
In 1953 beleefde Peter Pan wereldwijd zijn première in de bioscoop. De film, losjes gebaseerd op het gelijknamige toneelstuk van Sir James M. Barrie, werd een enorm succes. Meer dan drie jaar hadden de beste tekenaars en regisseurs aan de film gewerkt. Onder hen waren de zogenaamde ‘Nine Old Men” zoals Milt Kahl, Frank Thomas, Ward Kimball,
Ollie Johnston en Marc Davis.

Het verhaal
Het is de laatste nacht dat Wendy van Dalen samen met haar broertjes Jan en Michiel op de kinderkamer mag slapen. Vader George vindt het hoogtijd worden dat ze volwassen wordt. Het moet maar eens afgelopen zijn met die verhalen over het jongetje Peter Pan, dat maar niet volwassen wil worden.
En terwijl vader George en moeder Mary ’s avonds naar een feest gaan, zet Wendy het raam op een kier. Zij heeft namelijk iets van Peter Pan in haar bezit. Het is zijn schaduw. En misschien – je weet maar nooit – komt hij vanavond langs om zijn schaduw op te halen.

Zoals Wendy hoopt gebeurt ook. Door het geopende raam flitst Peter Pan naar binnen gevolgd door het ondeugende elfje Tinkelbel. Hij doet Wendy een fantastisch voorstel. Hij vraagt haar mee te vliegen naar Nooitgedachtland, waar je nooit volwassen hoeft te worden. Natuurlijk wil ze, maar wel samen met Jan en Michiel. Denkend aan iets prettigs, met geloof in de eigen vliegkunst én een beetje flonkerende elfenstof van Tinkelbel vliegen ze met zijn allen door het open raam, boven Londen, het avontuur tegemoet.
In Nooitgedachtland wacht hen echter een verrassing. Kapitein Haak, Peter Pan’s grote vijand, en zijn bende roekeloze piraten wachten hen op, klaar om hen te terroriseren.

Een reusachtig avontuur volgt waarbij ze met zijn allen op zoek gaan naar Tijgerlelie, de dochter van het Indianenopperhoofd, die door Kapitein Haak en zijn rechterhand Meneer Vetje ontvoerd is. Zij krijgen hulp van de altijd tikkende Krokodil.
Kapitein Haak is vastbesloten de schuilplaats van Peter Pan te ontdekken. Tinkelbel wijst hem de weg want ze is jaloers op Wendy, die veel te veel aandacht van Peter Pan krijgt. Gelukkig loopt het spannende avontuur goed af en keren Wendy, Jan en Michiel veilig in het betoverde piratenschip terug naar Londen.

Speelduur 74 minuten (exclusief Bonusmateriaal)

Verkrijgbaar op DVD inclusief Bonusmateriaal

… The making of Peter Pan
… Peter Pan Galerij stilstaande beelden
… Peters Pientere Poets verhalenboek
… Spel: Zoek de piratenschat
… En je zweeft sing-along song

Interactieve menu’s – Directe scènetoegang
Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels / Frans / Nederlands. Dolby Surround 2.0: Pools / Hongaars. Ondertiteling: Engels / Frans / Nederlands / Pools / Tsjechisch / Hongaars / Bulgaars / Slowaaks / Roemeens. Formaat: 4 x 3 / 1.33:1


De Reddertjes
Een tijdloos verhaal over heldendom en vriendschap, vol actie en spanning, met de onvergetelijke muizenkarakters Bernard en Bianca.

De productie
Met de stemmen van o.a. Trudy Libosan, Aart Staartjes, Annet Nieuwenhuyzen en Ger Smit. Animatieregisseurs: Ollie Johnston, Milt Kahl, Frank Thomas, Don Bluth.

Het verhaal
Tijdens de spoedvergadering van de Internationale Hulp- en Redvereniging in New York wordt een SOS binnengebracht van het meisje Penny. De noodkreet is gericht aan weeshuis Morgenrood. Penny is in vreselijke moeilijkheden.
De avontuurlijke kokette muis juffrouw Bianca, een echte dame, vindt dit nu precies een
opdracht voor haar. Zij kiest de verlegen muizenportier Bernard als haar metgezel. Als eerste gaan ze op weg naar het weeshuis waar kat Tobber hen vertelt dat Penny inderdaad verdwenen is en dat het duivelse mens Madame Medusa en haar partner Meneer Soeps er vast meer van af weten. Penny blijkt gevangen te zitten op het Duivelsmoeras en Madame Medusa staat net op het punt ook daarnaar toe te vliegen. Met veel kunst en vliegwerk klimmen Bernard en Bianca in de koffer om zo mee te liften naar het Duivelseiland. Maar Madame Medusa verliest onderweg naar het vliegveld de koffer. Gelukkig brengt de albatros piloot Overmoed met vlucht 13 uitkomst.
Op zijn rug vliegen ze razendsnel langs de New Yorkse flatgebouwen over zee. Juffrouw Bianca is in de wolken. Ze vindt het reuze spannnend. Bernard is best een beetje bang. Hij houdt zich groot. Vooral ook omdat Bianca haar hoofd heel romantisch tegen zijn schouder legt.
Bij het Duivelseiland aangekomen is de lucht rood gekleurd door vlammend vuurwerk. Penny is ontsnapt en het vuur zet de vleugel van Piloot Overmoed in brand. Met een enorme klap landen Bernard en Bianca vlak voor het huis van de ratjes Loek en Ratje Toe. Intussen speuren de krokodillen Brutus en Nero, die met hun vlijmscherpe tanden Penny moesten bewaken, samen met Medusa de hele omgeving af. Maar in de boot van libelle de Helibel zetten Bernard en Bianca meteen de achtervolging in.
Het blijkt dat Penny gevangen wordt gehouden omdat zij zo klein is dat ze als enige in het enge zwarte gat kan kruipen. Daar, in een oud piratenhol, ligt een hele grote diamant. De diamant heet het Duivelsoog, is miljoenen waard en is gevuld met macht. Met heel veel moeite en gevaar voor eigen leven vindt Penny, geholpen door de dappere muisjes, de reuze diamant. Maar ze krijgt niet de beloning die Medusa haar beloofd heeft. Ze wordt niet vrijgelaten en ook krijgt ze haar lieve teddybeer Teddy niet terug....

Speelduur 75 minuten (exclusief Bonusmateriaal)

Verkrijgbaar op DVD inclusief Bonusmateriaal

… Watervogels een Walt Disney natuurfilm
… Drie blinde muisketiers korte animatie
… Houd moed, kleine meid sing-along song
… Onder de pet schurken korte animatie
… Plakboek De Reddertjes
… Spel De ultieme uitdaging


Interactieve menu’s – Directe scènetoegang
Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels / Frans / Nederlands. Dolby Surround 2.0: Arabisch. Ondertiteling: Engels / Frans / Nederlands. Formaat: 16 x 9 / 1.66:1


Robin Hood
Wie kent hem niet, de slimme vos Robin Hood met het gouden hart die het opneemt tegen de valse Prins Jan?

De productie
Met de Nederlandse stemmen van Harry Geelen, Jules Croiset, Paul Haenen, Arnold Gelderman, Simone Rooskens, Coen Flink, Tonny Huurdeman en Jérôme Reehuis.
Productie en regie: Wolfgang Reitherman. Animatie regisseurs: Milt Kahl, Ollie Johnston, Frank Thomas, John Lounsbery. Muziek: George Bruns.

Het verhaal
De vos Robin Hood en de beer Kleine Jan vermaken zich prima in de bossen van Nottingham, in het midden van Engeland. Zij zijn het helemaal met elkaar eens. Zij plegen dan wel eens samen wat overvalletjes, maar alleen op rijke stinkerds. En dan geven ze de buit weer door aan de armen, die het veel beter kunnen gebruiken.
Trompetgeschal klinkt op en een schitterende gouden koets met herauten verschijnt aan de horizon. Het is leeuw Prins Jan en slang Graaf Slis, die goede sier maken met het belastinggeld van de arme bevolking. Robin Hood en Kleine Jan verzinnen direct een meesterlijk plan. Ze leiden de aandacht af van Prins Jan en Graaf Slis en stelen vliegensvlug de edelstenen en zakken goud. Pijlsnel verdwijnen Robin Hood en Kleine Jan het bos in. Prins Jan en de Graaf blijven woedend achter. Prins Jan zal niet rusten voordat hij Robin Hood gevangen heeft genomen.
In het Kasteel van Nottingham woont de vos Jonkvrouw Marian. Heimelijk is ze verliefd op Robin Hood. Robin Hood is ook gek op haar. Maar Marian is van adel en hij kan haar nooit dat luxe leventje geven dat ze gewend is.
Ook Prins Jan kent hun gevoelens voor elkaar. Hij organiseert een groots opgezette boogschietwedstrijd. De winnaar krijgt behalve een gouden pijl ook een kusje van Marian. Hij hoopt dat Robin Hood alleen al om die reden met de wedstrijd meedoet. Dan kan hij hem direct gevangen nemen. Alle bewoners van Nottingham zijn naar het feest toegekomen. Ook Robin Hood is van de partij. Graaf Slis heeft hem direct in de gaten. Maar Robin Hood heeft veel vrienden. Met gemak wint hij de hoofdprijs en als Prins Jan hem gevangen wil nemen, lukt het hem om samen met Marian te vluchten.
De wraak van Prins Jan is rampzalig. Iedereen moet heel veel belastinggeld betalen. Gelukkig komt toch alles goed. Met zijn allen vluchten ze naar de ophaalbrug, de vrijheid tegemoet. Bijna gaat het nog mis en komt Robin Hood in zijn eentje tegenover een enorme overmacht te staan. Het is niet te geloven. Weer komt Robin Hood als overwinnaar uit de strijd. En Marian? Zij heeft op hem gewacht en liefdevol sluiten ze elkaar in de armen. Ook Koning Richard keert terug naar Engeland. Prins Jan en Graaf Slis worden in de kerkers gevangen gezet en iedereen uit de verre omtrek is uitgenodigd om de grandioze bruiloft tussen Robin Hood en Marian bij te wonen....

Speelduur 80 minuten (exclusief Bonusmateriaal)

Verkrijgbaar op DVD inclusief Bonusmateriaal

… Robin Hood atelier
… Goeie ouwe tijd korte animatie
… Robin Hoods vrolijke spelen
… Oo-de-lally sing-along song


Interactieve menu’s – Directe scènetoegang
Taalkeuze: Dolby Digital 5.0: Engels / Frans / Nederlands. Dolby Surround 2.0: Hongaars. Ondertiteling: Engels / Frans / Nederlands / Hongaars. Formaat: 4 x 3 / 1.33:1


Who Framed Roger Rabbit

Een man, een schoonheid van een vrouw en een konijn!
Bekroond met 4 Oscars!

De productie
De creatieve talenten Steven Spielberg en Robert Zemeckis bundelden hun krachten met deze unieke film, bekroond met 4 Oscars waaronder die van Beste Visuele Effecten als resultaat.

Het verhaal
Een man, een vrouw en een konijn hebben een driehoeksverhouding vol moeilijkheden. De man is Eddie Valiant, een uitgerangeerde, tekenfilmfiguren hatende privé detective, die ingehuurd wordt om een moordenaar op te sporen. De vrouw is de welgevormde Jessica, de vriendin van konijn Roger Rabbit. Deze laatste, een van de sterren bij Maroon Cartoon Studios, wordt verdacht van moord op filmbons Acne, die gespot is in een amoureuze omstrengeling met Jessica. Dan laat Jessica ook een oogje vallen op detective Eddie...
Een verbazingwekkende mix van komedie, non-stop actie, avontuur en romantiek in een wereld waar álles mogelijk is. Een filmervaring om nooit te vergeten.
Met: Bob Hoskins, Christopher Lloyd, Charles Fleischer, Joanna Cassidy.
Regie: Robert Zemeckis.

Speelduur 100 minuten (exclusief Bonusmateriaal)

Verkrijgbaar op dubbel DVD – Special Edition

Disc 1: De film en Bonusmateriaal

… Toontown vertrouwelijk
… Roger Rabbit korte films
… Wie heeft Roger Rabbit gemaakt?
… Problemen in Toontown-spel
… Nog niet eerder vertoonde scène: varkenskop scène


Interactieve menu’s – Directe scènetoegang
Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels / Frans. Ondertiteling: Engels / Frans / Nederlands / Arabisch. Formaat: 16 x 9 / 1.85:1

Disc 2: Bonusmateriaal

… Deleted Scene
… Valiant Files
… Before and After
… Toon Stand-ins
… The Roger Rabbit Shorts
… Behind the Ears
… On Set !
… Trouble in Toontown
… Who Made Roger Rabbit?

Interactieve menu’s – Directe scènetoegang
Taalkeuze: Dolby Surround 2.0: Engels / Frans. Ondertiteling: Frans. Formaat: 16 x 9 / 1.85:1

Verkrijgbaar op DVD en VIDEO vanaf 18 februari 2004
Who Framed Roger Rabbit en Fantasia alleen op DVD

Recente artikelen

Laatste reacties

basset  |  27-02-2004

Jungle book? Die heb ik ongeveer 1,5 jaar terug nog gekocht. Anyweg. De Reddertjes!!!! Volgens mij is die natuurfilm die er als extra bijzit degene die ik oo...
Lees meer >

Albert van de Werfhorst  |  26-02-2004

Ik snap niet wat er nou zo nieuw is aan die 'nieuwe' versie van Fantasia 2000. Dat is volgens mij dezelfde die ik (gelukkig :D ) in m'n bezit heb. Toevallig b...
Lees meer >

Maarten van Krimpen  |  25-02-2004

Ik snap niet wat er nou zo nieuw is aan die 'nieuwe' versie van Fantasia 2000. Dat is volgens mij dezelfde die ik (gelukkig :D ) in m'n bezit heb.
Lees meer >

Richard B.  |  25-02-2004

Vanaf volgend jaar worden er toch 2 milestones per jaar uitgebracht? Klopt. Het oude schema klopt niet meer. Dit is er eentje van Ultimate Disney die actueler ...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina