Disky: Julia's Tango seizoen 2

Julia's Tango seizoen 2
Liefde, familie en vriendschap in Buenos Aires

Vanaf 23 mei op 3 DVDbox

De succesvolle Net5 dramaserie Julia's Tango volgt het verhaal van vier eigenzinnige jonge vrouwen die een nieuw avontuur aangaan in Buenos Aires. Ze hebben elkaar én de bruisende Argentijnse stad nodig om te ontdekken hoe ze in het leven staan en wie ze werkelijk zijn. Want hoe ver je ook reist, je komt jezelf altijd tegen...

Disky Entertainment brengt het complete tweede seizoen (12 afleveringen) op 23 mei uit op de luxe 3 DVDbox. De laatste aflevering van het tweede seizoen van Julia's Tango is op 19 mei op Net5 te zien.

In het tweede seizoen van Julia's Tango komen de persoonlijke levens van Julia (Kim Pieters), Marjolein (Peggy Vrijens), Pia (Tina de Bruin) en Jacqueline (Miryanna van Reeden) onder zware druk te staan. Zó erg zelfs, dat hun onderlinge vriendschap en het voortbestaan van de bed & breakfast in gevaar komt. De vrouwen zullen daarom concessies moeten doen en krijgen lang niet allemaal wat ze willen.

Julia heeft ervoor gekozen om verder te gaan zonder de twee mannen die haar leven beheersten: Bas (Michiel de Jong) en Raúl (Antonio Birabent). Ze richt zich helemaal op Casa Bocquero en ze is vastbesloten er dé beste bed & breakfast van Buenos Aires van te maken.
Marjolein heeft haar draai helemaal gevonden in de Argentijnse hoofdstad. Ze is dolverliefd op Pieter (Frederik Brom) en ze genieten met volle teugen van elkaar. Totdat Frederique (Nyncke Beekhuyzen), de zus van Pieter, langskomt...
Pia wil haar vrije leven terug. Ze heeft gemerkt wat het is om verliefd te worden en dat heeft haar alleen maar ellende gebracht. Ze wijst Diego (Ludovico di Santo) rigoureus de deur en geniet van haar werk en ongebonden leventje.
Jacqueline heeft haar geluk gevonden in de bed & breakfast en vooral met haar nieuwe vriendinnen. Niet alleen heeft het werk in Casa Bocquero haar zelf goed gedaan, ook haar relatie met Erik (Chris Tates) is er aanmerkelijk door verbeterd. Totdat ze onverwacht een paar flinke tegenslagen te verduren krijgt die zowel haar relatie met Erik als die met haar vriendinnen ernstig op z'n kop zet.

Julia's Tango seizoen 2 - 12 afleveringen op een 3 DVDbox.
Consumentenadviesprijs: € 19,99
Lengte: meer dan 8,5 uur!

Recente artikelen

Laatste reacties

Sneaker  |  11-04-2008

Vind het een leuke serie, maar hoef het niet perse op dvd te hebben. Overigens wel een nette prijs.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina