Dinner for Schmucks is vanaf 30 maart verkrijgbaar op DVD en Blu-ray Disc

Paramount


Paramount presenteert:

STEVE CARELL EN PAUL RUDD SCHITTEREN IN DE WAANZINNIG GRAPPIGE FILM VAN DE REGISSEUR VAN MEET THE PARENTS


DINNER for SCHMUCKS

coverOp 30 maart brengt Paramount Home Entertainment de komedie DINNER FOR SCHMUCKS uit op DVD en Blu-ray Disc. DINNER FOR SCHMUCKS, geregisseerd door Jay Roach (Meet The Parents, Meet The Fockers), is het grappige en hartverwarmende verhaal van een prestatiegerichte medewerker (Rudd) die bij toeval een manier vindt om zijn carrière in een stroomversnelling te brengen door mee te doen aan de uitdaging de allergrootste domoor mee te nemen naar het exclusieve dinerfeestje van zijn baas. Voeg daar Barry (Carell) aan toe, een belastingmedewerker met een passie voor het maken van historische muizendiorama’s, en je hebt het recept voor het meest bizarre diner dat je ooit hebt meegemaakt!

De film heeft een buitengewone cast met getalenteerde komieken, zoals Zach Galifianakis (Due Date, The Hangover), Jemaine Clement (The Flight of the Conchords), Jeff Dunham (The Jeff Dunham Show), Bruce Greenwood (Star Trek), Ron Livingston (Office Space), Lucy Punch (You Will Meet a Tall Dark Stranger), David Walliams (Little Britain USA), Larry Wilmore (The Office) en Kristen Schaal  (Get Him To The Greek).

De DINNER FOR SCHMUCKS DVD en Blu-ray Disc bevatten hilarische bonusmaterialen, waaronder een kijkje achter de schermen met de cast, zoals The Biggest Schmucks in the World, een hysterische reeks bloopers genaamd Schmuck Ups en verwijderde scènes. De Blu-ray Disc bevat tevens een item over de mannen achter de Muizen meesterwerken, een overzicht van de gasten van het beruchte diner en de spoof van de LeBron James persconferentie door Steve Carell en Paul Rudd.

DINNER FOR SCHMUCKS DVD & Blu-ray Disc
De DINNER FOR SCHMUCKS DVD wordt vertoond in breedbeeld voor 16:9 TV’s met Dolby Digital Engelse 5.1 Surround. De Blu-ray Disc wordt vertoond in 1080p high definition met Engelse 5.1 DTS-HD Master Audio. Beide discs bevatten de volgende bonusmaterialen (in HD op Blu-ray disc):

  • The Biggest Schmucks in the World
  • Schmuck Ups—Gag Reel
  • Deleted Scenes

De Blu-ray Disc versie bevat tevens de volgende bonusmaterialen in HD:

  • The Men Behind the Mousterpieces
  • Meet The Winners
  • Paul and Steve: The Decision—LeBron James press conference spoof


Releasedatum: 30 maart 2011
Consumentenprijs: € 19,99 (DVD), € 29,99 (Blu-ray Disc)
Speelduur: 114 minuten
Kijkwijzer: 12+: sex, grof taalgebruik


Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina