Digitenne nu ook op de PC

Met de introductie van de Hauppage DEC 2540-t is het nu ook mogelijk om op PC en laptop naar de digitale televisie te kijken zonder dat er een kabelaansluiting nodig is.

De digitale televisie en radio van Digitenne is sinds april van dit jaar in een deel van de Randstad via de ether te ontvangen, maar was voorbehouden aan tv-toestellen en radio’s. De nieuwe digitale ontvanger van Hauppauge brengt daar verandering in door aanwezigheid van een USB uitgang. Behalve TV kijken via PC of laptop kunnen programma’s hiermee in digitale kwaliteit worden vastgelegd op de harde schijf. Bovendien werkt de ontvanger niet alleen op 220 volt, maar ook op 12 Volt. Dat betekent dat iemand met een laptop niet alleen overal in en om het huis tv kan kijken, maar ook in de caravan, de tent, of op de boot. De Hauppauge DEC 2540-T is verkrijgbaar bij de Digitenne dealers.

Digitenne is bezig met de certificering van nog meer ontvangers, waaronder een model dat zelfs in een bewegend voer- of vaartuig perfect beeld en geluid kan afleveren en een digitale ontvanger met een harde schijf.

De Hauppauge is verkrijgbaar vanaf € 199,-. Tijdens de kortingsactie t/m 27 september 2003 krijgen nieuwe abonnees € 50 ,- korting op hun digitale ontvanger.

Voor meer gedetailleerde informatie over de digitale ontvanger:
http://www.hauppauge.tv
 

Recente artikelen

Laatste reacties

Florus  |  17-08-2003

Dit is dus de reden dat de kwaliteit van Digitenne naar beneden is gedraaid to 6Mb/sec en 2 kanalen audio?? Sorry hoor, maar dit kan ik dus echt niet begrijpen...
Lees meer >

rtoonen  |  10-08-2003

Ik hoor ook erg tegenstrijdige berichten over de kwaliteit van het geleverde beeld. Veel mensen hebben problemen met de plaatsing van de antenne. Ik had tot nu ...
Lees meer >

upje  |  10-08-2003

Ik was vooraf erg geinteresseerd in het Digitenne-gebeuren, maar moet tot mijn spijt constateren dat het voor mij geen enkele zin heeft om de gewone kabel te ve...
Lees meer >

Richard B.  |  10-08-2003

Geef ze tijd.. Ze zijn nog maar bezig sinds april en wie weet wat dit nog wordt. Hou je Digitene-aandelen nog ff vast mensen! 8)
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina