Digitenne eind oktober van start

Via Digitenne is het op termijn voor 1,3 miljoen Nederlanders mogelijk om digitale televisie en radio te ontvangen, zowel op radio en tv als op de computer. Internet via de aardse ether komt er voorlopig niet, Digitenne maakt niet de fout te menen dat tv en internet goed samengaan.

De ontvangers van Digitenne kunnen aangesloten worden op de PC. Met internetaansluitingen via de aardse ether wacht Digitenne vooralsnog.

De uitzendingen van digitale televisie en radio starten eind oktober 2002, vooralsnog alleen in de regio Haarlem - Amsterdam - Hilversum. In totaal kunnen daar 1,3 miljoen mensen gebruik maken van digitale televisie, voor 9 euro per maand. Zij ontvangen voor dat bedrag alle huidige televisie en radiozenders (en een digitale televisiegids) in een hogere beeldkwaliteit. Digitenne start vanaf eind oktober met aansluiten van bepaalde gebieden in de test-regio. Daarna krijgt stad voor stad dekking. In april 2003 kan iedereen in het gebied digitale televisie en radio ontvangen.

Lees het complete bericht op Planet.nl.

Recente artikelen

Laatste reacties

rtoonen  |  03-04-2003

Ik heb zojuist ook bovenstaande mail ontvangen en moet zeggen dat ik op het eerste gezicht hier wel voor warmloop. Ben wel benieuwd naar genoemde ontvangers en ...
Lees meer >

M Balje  |  14-02-2003

Heb vandaag de eerste nieuws brief ontvangen. Wie is Digitenne? Digitenne is een joint venture van KPN Telecom, Nozema, NOB, NOS, HMG, SBS, Canal+ en Kinde...
Lees meer >

boogschutter  |  05-01-2003

Zijn er eigenlijk inmiddels al mensen die Digitenne met eigen ogen hebben kunnen aanschouwen? Ik ben nl. nog steeds wel heel erg benieuwd naar de kwaliteit!
Lees meer >

mark9534  |  05-10-2002

Ze kunnen beter DD 5.1 en DTS 5.1 uitzenden en ook nog een nieuw kanaal met alleen maar films :D Toch ? ;)
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina