DFW: Out Of Time vanaf 11 oktober op DVD

2-voudig Oscar Winnaar DENZEL WASHINGTON in
OUT OF TIME
HOW DO YOU SOLVE A MURDER WHEN ALL THE EVIDENCE POINTS TO YOU
Met: Denzel Washington, Eva Mendes, Sanaa Lathan
Vanaf 11 oktober 2004 verkrijgbaar op DVD

Een solide thriller vol verrassingen, aldus New York Daily News. 11 oktober 2004 brengt Dutch FilmWorks de zwoele en zenuwslopende actie / thriller OUT OF TIME uit, met 2-voudig Oscar Winnaar Denzel Washington in de hoofdrol. Naast hem schitteren Eva Mendes en Sanaa Lathan.

Synopsis:
Hoe los je een moord op wanneer al het bewijs erop duidt dat je zelf de dader bent?

Dat gebeurt Matt Lee Whitlock (Denzel Washington), de sheriff van het slaperige kustplaatsje Banyon Key in Florida. Als sheriff die wel van een borrel houdt, maakt hij zo zijn eigen wetten. Hij deinst er niet voor terug “gevonden” geld in zijn eigen zak te steken. Daarnaast onderhoudt hij een passionele geheime liefdesrelatie met Ann Harrison (Sanaa Lathan), die samen met de onbetrouwbare Chris (Dean Cain) gewoonlijk het bed deelt.

Als zij een ernstige ziekte voorwendt en een beroep doet op zijn portemonnee schenkt hij haar royaal een deel van inbeslaggenomen geld dat nog op het bureau ligt.

Een dubbele moord wordt gepleegd. Het huis van Ann is ontploft en twee lijken worden gevonden. De brand blijkt aangestoken. Whitlock begrijpt al snel dat hij vroeg of laat als dader aangewezen zal worden. De avond daarvoor is hij nog bij haar gesignaleerd en ook heeft Ann haar levensverzekering op zijn naam laten zetten.

Wat voor duister spel wordt er met hem gespeeld? Hij probeert dan ook al zijn sporen uit te wissen en tegelijk de werkelijke daders te vinden. Zijn collega’s krijgen langzaam argwaan en dan begint ook de FBI zich met de zaak te bemoeien… een race tegen te klok begint!

Cast: Denzel Washington (Man On Fire, The Manchurian Candidate),
Eva Mendes (Stuck On You, 2 Fast 2 Furious, Once Upon A Time In Mexico),
Sanaa Lathan (Blade, Alien vs. Predator, Drive) Director of Photography:
Theo van de Sande, Regie: Carl Franklin

Features:
· Theatrical Trailer
· Outtakes
· Photo Gallery
· Profiles
· Crime Spree
· Screen tests
· Also / soon available

16:9 Widescreen 2.35:1 – Dolby Digital 5.1 + DTS – Chapter Selection – Subtitles on / off. Genre: Actie / Thriller - Speelduur film: 101 minuten - Speelduur extra’s: 29 minuten - Totale speelduur: 130 minuten - Leeftijd: 12 jaar, sex en geweld.
Consumentenadviesprijs: € 17,99


Hitguarantee
Out of Time is een Hitguarantee titel. Hitguarantee staat voor gegarandeerd kijkplezier, met een gegarandeerde topcast. Hitguarantee is hèt kwaliteitslabel van Dutch FilmWorks

Recente artikelen

Laatste reacties

Spidey^  |  05-03-2005

Ik vond hem geniaal met een top performance van denzel en heb de R1 SE dan ook aangeschaft :) Jammer dat hij zo underrated is over het algemeen, zeker herkijk ...
Lees meer >

Wizz-Art  |  12-10-2004

Heb hem gezien en zal hem waarschijnlijk wel kopen ook, gewoon een leuke thriller :wink: Hij lag er op de 7e van oktober al :P Heb hem gelijk meegenomen voo...
Lees meer >

Philippe  |  16-09-2004

Denzel Washington vind ik een uitstekend acteur dus deze komt zeker in de collectie.
Lees meer >

johanluijkman  |  16-09-2004

van de week gehuurd. Leuke film, maar niet vreselijk bijzonder.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina