DFW: Onder andere Medisch Centrum West op DVD

Medisch Centrum West op DVD

House of Knowledge en productiebedrijf Endemol hebben besloten hun samenwerking voort te zetten. Na de succesvolle release van beide seizoenen van De Fabriek, slaan de twee partijen opnieuw de handen ineen, deze keer voor de DVD-release van de populaire ziekenhuisserie Medisch Centrum West.

Vanaf 1988 volgden miljoenen mensen wekelijks de spannende ontwikkelingen van topacteurs als Marc Klein Essink, Rob van Hulst en Annemiek Verdoorn in het ziekenhuis Medisch Centrum West. Het is de eerste keer dat MCW op DVD verschijnt.

Het eerste seizoen van MCW is vanaf 26 april verkrijgbaar. Later dit jaar verschijnt seizoen twee.

Deep Throat

De pornofilm Deep Throat is in Amerika opnieuw in de bioscoop uitgebracht, samen met de documentaire Inside Deep Throat . De film werd na verschijning in 1972 in 23 staten verboden. De regering Nixon zette zelfs de FBI in en begon een juridische actie tegen de regisseur en de acteurs. De film werd in zes dagen gemaakt voor nog geen 25.000 dollar en bracht in totaal meer dan 600 miljoen op, waarmee het de meest succesvolle film aller tijden werd.

Deep Throat gaat over een vrouw die alleen een orgasme kan krijgen bij orale seks, omdat haar clitoris in haar keel zit. In Nederland verschijnt de documentaire Inside Deep Throat zowel in de bioscoop als op DVD, uiteraard bij DFW. Of de originele film hier ook gaat draaien, is nog niet bekend.

DFW RENT MET NEW LINE

New Line Cinema, de Amerikaanse producent en distributeur van onder andere The Lord of the Rings trilogy, heeft deze week de Amerikaanse rechten gekocht van Running Scared, de nieuwe film van Paul Walker (The Fast and the Furious) en regisseur Wayne Kramer.

In Running Scared speelt Walker de rol van Joey, een crimineel wiens pistool wordt gebruikt om een politieagent mee neer te schieten. Joey heeft één nacht de tijd om het wapen terug te vinden, voordat het spoor naar hem leidt. De film wordt omschreven als een kruising tussen Donnie Brasco en The Sopranos en is geproduceerd door Brett Ratner (Red Dragon, Rush Hour.) Wayne\'s vorige film The Cooler werd genomineerd voor een Oscar ® en een Golden Globe ®.

Dutch FilmWorks kocht al eerder de rechten voor de Benelux voor Running Scared.

Recente artikelen

Laatste reacties

Mac Hammer Fan  |  19-03-2005

Ik wacht nog steeds op een goede ouderwetse horrorfilm in de traditie van I VAMPIRI en AWFUL DR ORLOFF
Lees meer >

Troy  |  26-02-2005

Komt zeker in de collectie. Nu is het wachten nog op de serie "Bureau Kruislaan"... :wink: Beste Nederlandse politieserie ooit! :) (voor zover ik het me ka...
Lees meer >

patmoos  |  24-02-2005

Ale ik me niet vergis , Zijn er precies 100 afleveringen van MCW. Een seizoen bestond (toen) uit twaalf afleveringen , maar later is door de TROS hier niet meer...
Lees meer >

Remcodeweerd  |  23-02-2005

uit hoeveel seizoenen bestaat mcw dan eigelijk is dat ook uit 2 of zijn er toen meer seizoennen geweest was toen jaar of 9 dus ken het wel maar weet niet hoel...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina