Dexter - seizoen 6 en NCIS - seizoen 9 zijn vanaf 19 september te koop op DVD

Paramount


Spanning en misdaad met het nieuwste seizoen van de bekroonde misdaadserie Dexter – seizoen 6 en de zinderende thrillerserie NCIS – het negende seizoen

Op 19 september a.s. kunnen liefhebbers van TV-series hun hart ophalen met de release van twee gloednieuwe seizoenen boordevol spanning en misdaad! In seizoen zes van de bekroonde TV-serie Dexter krijgt bloedpatroonanalist Dexter te maken met de duistere kant van het geloof. De zinderende TV-serie NCIS beleeft alweer het negende seizoen en weet kijkers vanaf de eerste minuut in zijn greep te houden. Voor misdaad- en thrillerfans een absolute must-have!



Dexter 1.jpg

Dexter – seizoen 6
De prijswinnende serie Dexter behoort al jaren tot een van de hoogste gewaardeerde TV-series (IMDB score 9,1 uit 110.000 stemmen). In het zesde seizoen zien we hoe forensisch expert Dexter Morgan verder gaat met zijn leven na de tragische dood van zijn vrouw Rita. Wanneer hij geconfronteerd wordt met een nieuwe vijand, een religieuze fanaticus met onwrikbare overtuigingen, wordt atheïst Dexter gedwongen na te denken over religie. ‘The Doomsday Killer’ zoekt steeds nieuwe slachtoffers voor dodelijke taferelen uit het religieuze Boek der Openbaringen. Dexter probeert zijn plannen te dwarsbomen, maar moet tegelijkertijd ook nadenken over de toekomst van zijn zoontje Harrison. De DVD box bestaat uit 4 discs en bevat 12 afleveringen van 50 minuten.

Als onderdeel van een cadeau campagne in november en december, verschijnt er tevens later dit jaar nog een boxset van de serie, met hierin de seizoenen 1 tot en met 6 op DVD.  

Dexter - seizoen 6
Releasedatum: 19 september 2012
Consumentenprijs: € 39,99
Speelduur: 12 afleveringen van 50 minuten plus extra’s
Kijkwijzer: 16; geweld en grof taalgebruik

NCIS packshot.jpgNCIS –  het negende seizoen
NCIS is de zinderende misdaadserie die al vanaf 2003 te zien is op TV en waarvan inmiddels een succesvolle spin-off werd gelanceerd. In NCIS – het negende seizoen probeert de groep speciale agenten in dienst van NCIS (Naval Criminal Investigative Service) opnieuw alle militaire misdaden op te lossen. Het team wordt geconfronteerd met nieuwe moorden en mysteries die ze op hun eigen onorthodoxe manier proberen op te lossen. De DVD box bestaat uit 6 discs en bevat 24 afleveringen. 

NCIS – het negende seizoen
Releasedatum: 19 september 2012
Consumentenprijs: € 39,99
Speelduur: 24 afleveringen van 44 minuten plus extra’s
Kijkwijzer: 12; geweld, angst, grof taalgebruik

Universal Pictures Benelux zal de distributie van op DVD in Nederland verzorgen


Recente artikelen

Laatste reacties

RWLover  |  03-09-2012

Zonde, ze gingen juist de goeie kant op: seizoen 5 van Dexter is wel gewoon op Blu-ray verkrijgbaar in Nederland. Maar even kijken of er eentje met nl-ot te imp...
Lees meer >

Pieter Kleine  |  03-09-2012

En waar blijft de Blu-ray van Dexter? Inderdaad, waar blijft de blu-ray van Dexter seizoen 6? Alle andere seizoenen zijn inmiddels met nl-ot te verkrijgen.
Lees meer >

WaymannDirector  |  03-09-2012

Nuja de blu-ray van Dexter hoef ik niet meer heb nu alles op dvd. Dan zal seizoen 6 er mooi naast komen staan. Mooie cover trouwens.
Lees meer >

Werner  |  03-09-2012

En waar blijft de Blu-ray van Dexter?
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina