Denon introduceert AVR-3806 receiver

DENON Zet wederom de norm in AV Receivers

Muzikaliteit en een perfecte home cinema weergave kenmerken de nieuwe AVR-3806 A/V receiver. Deze nieuwe tuner/versterker is een waardige opvolger van zijn voorganger, de met prijzen overladen AVR-3805. Dankzij voorzieningen als HDMI aansluitingen, bi-amping voor de front kanalen en het nieuwste Audyssey inregel systeem is ook deze DENON A/V receiver in staat om uw woonkamer om te toveren tot een magische bioscoopzaal!

De AVR-3806 is een écht surround wonder te noemen, nog nooit was compromisloze home cinema zo betaalbaar als met deze receiver. Het hart van uw installatie is voorzien van unieke features als HDMI, een derde generatie DENON Link, alle mogelijke video aansluitingen met conversie mogelijkheid, een zware voedingstransformator en Denon's laatste Digitale Sound Processor.

Om de installatie op de best mogelijke manier uit te voeren is de AVR-3806 voorzien van een Audyssey MultEQ, een afgeleide van het meet- en inregel systeem wat ook in de EISA Award winnende AVC-A1XV te vinden is. Met behulp van de bijgeleverde (hoogwaardige) microfoon kunt u van maarliefst maximaal zes luisterposities de ideale instellingen bepalen. Zodat het niet uit maakt waar u zit, een optimaal surround geluid is gegarandeerd. Uiteraard gebeurt dit volledig automatisch en op een manier die met de hand nooit zo precies zou kunnen zijn, eenvoud siert ook deze Denon receiver!

Dankzij de vele audio en video aansluitingen kan de AVR-3806 dienst doen als écht AV schakelcentrum, het gemak van één afstand bediening en alle kabels naar één apparaat spreken hierbij voor zich. Ook de meest moderne televisies of projectoren kunnen worden aangesloten dankzij de digitale HDMI en Component aansluitingen.

En als klap op de vuurpijl is bij het ontwerp van de AVR-3806 niet alleen van een perfecte surround weergave uit gegaan, maar juist ook een gebalanceerde stereo weergave. De AVR-3806 heeft dankzij de audiofiele versterker opbouw en de mogelijkheid van de bi-amping aansluiting (ten behoeve van de front luidsprekers) meer dan genoeg capaciteiten in huis om de meest verstokte stereo liefhebber te overtuigen van zijn kwaliteiten.

De AVR-3806 is nu leverbaar bij de geautoriseerde Denon dealer en heeft een verkoopprijs van €1.499,-. Kijk op www.denon.nl voor alle DENON verkooppunten.

Recente artikelen

Laatste reacties

Olaf van der Kroon  |  30-11-2005

Olaf, Als ik jouw profiler overzicht open zie ik alles in viervoud? Pieter volgens mij moet het nu beter zijn
Lees meer >

Alexander D  |  30-11-2005

Een kennis van mij heeft net 'de laatste' 3805 voor € 900 meegenomen, goede deal lijkt me omdat de verschillen miniem zijn. Dat is zeker een goede deal. Supe...
Lees meer >

xbarryx  |  29-11-2005

Tsjah...was ik maar rijk en minder knap :lol: :lol: :lol:
Lees meer >

Olaf van der Kroon  |  29-11-2005

Olaf, Als ik jouw profiler overzicht open zie ik alles in viervoud? Pieter Je hebt gelijk, geen idee hoe dit kan. bedankt voor de tip!
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina