De tech-thriller Invasion Day is vanaf 5 juni te koop op DVD en Blu-ray Disc via Excesso Entertainment

The hack is the attack…

INVASION DAY

Invasion Day DVD

Vanaf 5 juni op DVD en Blu-ray Disc

De tech-thriller Invasion Day schetst een angstaanjagend maar realistisch beeld van een mogelijke nieuwe wereldoorlog door cyberaanvallen. Excesso brengt Invasion Day op 5 juni uit op DVD en Blu-ray Disc.

Synopsis:
Analist Duke Evans heeft ontslag genomen bij de NSA en wil met zijn gezin opnieuw beginnen, in een huisje in de bergen. Maar zijn droom wordt een nachtmerrie wanneer China een cyberaanval lanceert tegen de Verenigde Staten. Elke microchip waar ‘Made in China’ op staat is besmet met een virus dat alle technologie plat legt. Niets werkt meer. Televisie, telefoon en satellieten zijn nutteloos. Alle elektriciteit valt uit en uit de kraan komt geen water meer. Hij moet nu zijn familie in leven zien te houden, vechten tegen dieven en een nieuwe corrupte overheid. In deze nieuwe wereldorde gelden nieuwe wetten… het recht van de sterkste. Tot overmaat van ramp ontdekt Duke dat de vijand dichterbij is dan mensen denken…

Regie: Jeffrey Travis
Cast: Ethan Flower, Åsa Wallander en Jenn Gotzon

Bekijk de trailer:

Invasion Day is een tech-thriller in de traditie van Olympus Has Falen, Conspiracy Theory, Red Dawn en White House Down. In Amerika is de film bekend als Dragon Day.

Release: 05-06-2014

Excesso Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina