De spectaculaire actiefilm PACIFIC RIM is vanaf 20 november verkrijgbaar.

De spectaculaire actiefilm van regisseur Guillermo del Toro

PACIFIC RIM

Vanaf 20 november verkrijgbaar op Blu-ray 3D, Blu-ray Disc, DVD en VOD

Pacific Rim

PACIFIC RIM is de actiefilm boordevol adrenaline en verbluffende special effects van de gevierde regisseur Guillermo del Toro (Hellboy, Pan’s Labyrinth) die dit najaar je huiskamer binnen knalt. Laat je overweldigen door de ongelooflijke robots die een ultieme strijd aangaan om de mensheid te redden. In spectaculair 3D spatten de kolossale titanengevechten van je beeldscherm en kun je één van de grote bioscoop hits van dit jaar nu ervaren vanaf je eigen bankstel.

Synopsis:
Pacific Rim 3D Blu-rayKaiju, het legioen zeemonsters dat uit de zee was opgestaan, begon jaren geleden een oorlog die sindsdien niet alleen miljoenen levens, maar ook alle hulpbronnen ter wereld heeft vernietigd.  Alles lijkt verloren nu de ‘Jaegers’, de enorme robots die gebouwd waren om de invasie tegen te gaan, hen niet konden verslaan. Totdat oud-piloot Raleigh Becket (Charlie Hunnam) en de onervaren rekruut Mako Mori (Rinko Kikuchi) een oude Jaeger opduiken en deze leren te gebruiken. De Jaeger kan alleen bestuurd worden door twee piloten, die ieder een hersenhelft van de Jaeger vormen en een neurologische verbinding aangaan door hun gedachten samen te voegen. Samen vormen zij de laatste hoop op de redding van de mensheid tegen de niet te stoppen Apocalyps.

Bonusmaterialen:

Blu-ray Disc

- Proloog door Guillermo del Toro (Disc 2): Introductie door Guillermo del Toro. Een korte samenvatting en overzicht van content op disc 2.
- The Director's Notebook: Een interactieve presentatie van het notitieboek van Del Toro over PACIFIC RIM.
- Drift Space: Door gebruik te maken van een gelaagde holografische uitstraling, die overeenkomt met de film, ontleden we de vier Drift scènes en tonen we de belangrijke gebeurtenissen.
- The Digital Artistry of Pacific Rim: Verneem uit eerste hand welke enorme taak er lag om de 2D concepten van Del Toro tot leven te brengen. We nemen een kijkje achter de gesloten deuren en zien het creatieve proces van een klein leger digitale kunstenaars die de meest inspirerende monsters en robots, ooit in de bioscoop gezien, ontwikkelen.
- The Shatterdome (Production Database): Archief van de belangrijkste design assets die zijn gemaakt om de film vorm te geven. Video Galleries en VFX Breakdowns bieden een gestroomlijnde presentatie van elementen die in de drie productiefases zijn ontwikkeld. Video pods bevatten een exclusief kijkje van nooit eerder vertoonde Concept Art, Maquette Rotations en Animatics.

DVD

- Deleted Scenes en Gag Reel

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

TheGodfather  |  13-11-2013

Gemist in de bios dus deze komt er in. Extra`s klinken ook interessant (y)
Lees meer >

WaymannDirector  |  24-10-2013

Weet niet wat ik van die film moeten. Trailer ziet er slecht uit.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina