De op waargebeurde feiten gebaseerde film War Dogs | vanaf 21 december op Blu-ray en DVD

De op waargebeurde feiten gebaseerde komische actiefilm

WAR DOGS

War Dogs DVDWar Dogs Blu ray

Vanaf 21 december verkrijgbaar op 4K HD, Blu-ray, DVD
reeds beschikbaar via VOD en Digital Download

Warner Bros. Home Entertainment presenteert op 21 december de op waargebeurde feiten gebaseerde komische actiefilm War Dogs op Blu-ray en DVD. War Dogs, van regisseur Todd Philips (The Hangover trilogie), kent hoofdrollen voor Oscar®genomineerde Jonah Hill (The Wolf of Wall Street, Moneyball) en Miles Teller (Whiplash, de Divergent - trilogie) en vertelt het verhaal van twee twintigers die een $300 miljoen dollar contract weten binnen te slepen om de Amerikaanse troepen te voorzien van wapens in de oorlog met Afghanistan. Maar met het grote geld komen nog veel grotere problemen voor het duo. War Dogs is een ongelooflijk en op ware feiten gebaseerd verhaal van twee jongens dat je op het puntje van je stoel doet zitten.

Synopsis War Dogs:
David Packouz (Miles Teller) en Efraim Diveroli (Jonah Hill) zijn twee jonge Amerikaanse wapenhandelaars uit Miami. Ze proberen winst te maken met een nog vrij onbekend initiatief van de overheid; kleine ondernemingen kunnen bieden op contracten van het Amerikaanse leger. Ze beginnen klein, maar al snel lopen de bedragen op en ze nemen het er goed van. De mannen weten een $300 miljoen contract met de Amerikaanse overheid binnen te halen om het leger in de oorlog met Afghanistan te bewapenen. Een deal die ze in contact brengt met een paar zeer verdachte partijen, niet de meest onbelangrijke hiervan is de Amerikaanse overheid. Al snel realiseren ze zich dat deze deal hen ver boven het hoofd groeit. Ze komen in grote problemen in Afghanistan, maar tegelijkertijd realiseren ze zich dat ze ook in de problemen komen, zodra ze terug zijn in Amerika.

In War Dogs schitteren ook Ana de Armas (Knock Knock) en viervoudig Oscar®genomineerde Bradley Cooper (American Sniper, American Hustle).

      Wardogs 3 foto.jpg

Bonusmaterialen DVD en Blu-ray:
Videoclip: Dans mee op het verhaal van de wapenaankopen in deze geanimeerde muziekvideo.

Blu-ray:
- Generaal Phillips: regisseur Todd Phillips leidt zijn troepen van cast en crew richting één van de meest onverwachte gevechtsterreinen van de geschiedenis!
- Toegang verleend: één van Amerika's meest beruchte wapenhandelaars vertelt zijn verhaal.

Releasedatum: 21 december 2016
Speelduur: 114 minuten, bonusmateriaal: 22 minuten
Kijkwijzer: 16; grof taalgebruik, drugs- en/of alcoholmisbruik

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina