De nieuwe serie REAL HUMANS seizoen 1 - Vanaf 3 dec verkrijgbaar.

Lumiere Series


Lumière Series presenteert:

Na The Killing, The Bridge en Borgen is er een nieuwe verrassing uit Scandinavië

REAL HUMANS – Seizoen 1

Wat gebeurt er als robots zo menselijk worden dat ze nauwelijks te onderscheiden zijn van echte mensen? En dat ze zelfs onze geliefden kunnen worden?

Vanaf 3 december 2012 verkrijgbaar als 4 DVD-Box (10 x 60 min)

cover

In de spannende en emotionele Zweedse TV-serie REAL HUMANS veroveren menselijke robots, zogenaamde hubots, een steeds grotere plaats in de huidige maatschappij. Ze zijn intelligent, gracieus en efficiënt. Niet alleen als personeel zijn ze overal inzetbaar. Naast eenvoudige handelingen kunnen ze ook reanimeren en eerste hulp verlenen. En voor de eenzame avonden zijn er gezelschapshubots. Ook in de seksindustrie weten ze wat van hen verlangd wordt. Terwijl velen deze nieuwe ontwikkeling omarmen en de hubots als werkkrachten, familie of zelfs minnaars in hun hart sluiten, zien anderen de toekomst met angst tegemoet. Wat gebeurt er als de menselijk ogende machines intelligenter blijken? Ook geruchten over zelfstandig opererende groepen hubots, de eerste afrekeningen en wilde groepen die voor elkaar zorgen, jagen de bevolking vrees aan.

Films en met name TV-series uit Scandinavië zijn populairder dan ooit. Ze blinken uit door de gelaagde originele scenario’s, de verrassende casting, uitmuntend acteerwerk en sfeervolle locaties. In 2010 besloot Peter Gustafsson, de grote man achter de Millennium trilogie, zich volledig toe te leggen op de ontwikkeling van nieuwe baanbrekende TV-series. REAL HUMANS bewijst dat Scandinavië nog steeds sterke, originele en maatschappijkritische series levert van hoge kwaliteit.

screenshots

Technische gegevens 4-DVD Box
Land: Zweden 2012
Beeld: 16:9
Geluid: Dolby Digital 5.1
Taal: Zweeds
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: 10 x 60 min
Kijkwijzer: 12
Verpakking: Slip case
Consumentenadviesprijs: € 29,99


Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina