De nieuwe Jack Ryan - Shadow Recruit is vanaf 21 mei te koop op DVD en Blu-ray Disc

TOM CLANCY'S ICONISCHE HELD IS TERUG IN EEN SENSATIONELE NIEUWE ACTIE-THRILLER

JACK RYAN - SHADOW RECRUIT

Vanaf 21 mei op Blu-ray en DVD, inclusief bijna een uur aan bonusmaterialen

Jack Ryan Shadow Recruit DVD & Blu rayUniversal Pictures Benelux brengt op 21 mei a.s. de spannende actie-thriller JACK RYAN: SHADOW RECRUIT uit op Blu-ray en DVD. De film is gebaseerd op de populaire boekenreeks van Tom Clancy over CIA agent Jack Ryan. Chris Pine (Star Trek Into Darkness) vertolkt de rol van ex-marinier Jack Ryan die door CIA agent William Harper (Kevin Costner, Dances with Wolves) gerekruteerd wordt om undercover te gaan als financieel analist. Wanneer hij verdachte transacties ontdekt, reist hij af naar Moskou, alwaar hij op een grote terroristische dreiging stuit. Wat begint als een kantoorbaan mondt uit in gevaarlijk veldwerk, waarbij Jack Ryan en zijn verloofde Cathy (Keira Knightley, Pirates of the Caribbean) in levensbedreigende situaties terecht komen.

Synopsis
Marinier Jack Ryan raakt ernstig gewond tijdens een missie. Niemand verwacht dat hij ooit weer zal kunnen lopen of rennen, laat staan vechten. Maar Jack is een doorzetter en herstelt tegen alle verwachtingen in. CIA agent William Harper bewondert de kracht van Jack en rekruteert hem als undercover financieel analist op Wall Street. Daar ontdekt hij verdachte financiële transacties die mogelijk wijzen op een terroristisch complot. In opdracht van Harper reist hij af naar Moskou om deze transacties te onderzoeken. Daar ontdekt hij dat Russische terroristen, onder leiding van Viktor Cherevin (Kenneth Branagh, Valkyrie), de Amerikaanse economie proberen te vernietigen. Wat volgt is een spannende strijd om deze terroristen uit te schakelen, waarbij Jack's ervaring als ex-marinier goed van pas komt. Lukt het Jack Ryan om zichzelf, zijn verloofde Cathy en de wereld te redden uit handen van deze terroristische beweging?

      Jack Ryan screen 2 kl.jpgJACK RYAN: SHADOW RECRUIT verschijnt op Blu-ray Disc met bijna een uur aan bonusmateriaal, waaronder een special over het personage Jack Ryan uit The Hunt for Red October tot deze nieuwste kaskraker, een bonus over de imponerende terrorist die gespeeld wordt door Sir Kenneth Branagh, verwijderde en extended scenes, commentaar en nog veel meer. De film is ook beschikbaar op DVD.

Regie: Kenneth Branagh
Cast:
Chris Pine, Kevin Costner, Keira Knightley

JACK RYAN: SHADOW: RECRUIT Blu-ray Disc
Beeld: 1080p high definition
Geluid: Engels 7.1 DTS-HD Master Audio.
Extra's:
• Commentary by Kenneth Branagh & Lorenzo di Bonaventura
• Jack Ryan: The Smartest Guy in the Room
• Sir Kenneth Branagh: The Tsar of Shadow Recruit
• Jack Ryan: A Thinking Man of Action
• Old Enemies Return
• Deleted & Extended Scenes

JACK RYAN: SHADOW RECRUIT DVD
Beeld: 16:9
Geluid: Engels 5.1 Dolby Digital.

Universal

Recente artikelen

Laatste reacties

DVD Watcher  |  18-05-2014

En hij is ook verkrijgbaar als Steelbook (Bij MediaMarkt) : http://www.avforums.com/attachments/jackryan-jpg.470338/ http://www.mediamarkt.nl/mcs/product/Jack...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina