DE MAGISCHE WERELD VAN PARDOES - vanaf 19 maart op 2 Disc DVD

Bridge Entertainment

Just Bridge Entertainment presenteert:

Een televisieserie over de avonturen van Pardoes de Tovernar,


DE MAGISCHE WERELD VAN PARDOES

Vanaf 19 maart verkrijgbaar op 2 Disc DVD

cover

In de spannende televisieserie De Magische Wereld van Pardoes gaat Pardoes de tovernar de strijd aan met de fantasie stelende slechterik Pantagor en zijn hulpje Rattar . Om de fantasie te redden moet Pardoes elf toetsen volbrengen. Hij krijgt daarbij hulp van Prinses Pardijn, Grootmagister Almar en zijn peetmoeder Aliciana. Pantagor probeert hem elke keer tegen te werken.

SYNOPSIS
Ergens op de grens tussen fantasie en werkelijkheid ligt Symbolicia, het Rijk der Fantasie. De inwoners geloven er in sprookjes en niets is er onmogelijk, mits je je fantasie gebruikt. En fantasie heeft iedereen! Maar wat als iemand die fantasie voor altijd wil afnemen? Wat is de wereld zonder sprookjes en fantasie?

In dertien afleveringen van twintig minuten volgen we de ontwikkelingen van de tovernar Pardoes, die te horen krijgt dat het lot heeft bepaald dat alleen hij de strijd aan kan gaan met de fantasie stelende slechterik Pantagor . In iedere aflevering zien we hoe Pantagor een nieuwe manier vindt om bij de inwoners van Hartenstad de fantasie te stelen en wat daar de treurige gevolgen van zijn. Maar we zien ook hoe Pardoes, onder begeleiding van Grootmagister Almar , studeert en traint om zo alle elf toetsen te volbrengen. Zijn nieuw aangeleerde krachten moet Pardoes dan inzetten om de fantasie terug te winnen. Prinses Pardijn, dochter van koning Pardulfus, helpt hem daarbij. Hoe verder we in de serie komen, hoe sterker Pantagor lijkt te worden. Zal het Pardoes lukken om alle toetsen goed te volbrengen en met deze nieuw verworven krachten de strijd aan te gaan met Pantagor? Lukt het hem de fantasie terug te brengen in de straten van Hartenstad?

REGISSEUR
Marc Willard, Vincent Schuurman

CAST
Alex Hendrickx (APP , Spangas)
Emilie Pos (Vrijland, Kruimeltje)
Hugo Maerten (Baantjer , Shouf Shouf! de serie)
Sander van Amsterdam (Bloedbroeders, Anubis en de wraak van Arghus)
Peter Faber (Het gouden huwelijk, Chez Nous)

Screenshots

Technische gegevens DVD
Verpakking: 2 DVD + slipcase
Speelduur: ± 13 x 20 minuten
Taal: Nederlands
Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Digital 5.1
Kijkwijzer: 6
Consumentenadviesprijs: €14,99

Recente artikelen

Laatste reacties

deweb  |  01-03-2013

Dat heeft lang geduurd voordat 'ie op dvd verscheen. Zouden ze bij de efteling soms zelf ook hebben getwijfeld over de kwaliteit van de serie? Wat ik gezien he...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina