De hoogtepunten van Film1 in februari

header december.png

Film1 highlights in februari

Film1 is dé Nederlandse premium filmservice voor filmliefhebbers met meer dan 400 titels on demand. Vijf (reclamevrije) kanalen met de beste films en series on demand op TV, laptop, tablet en telefoon. De beste films van dit moment, van recente bioscoophits tot de beste films van Nederlandse bodem, Film1 heeft het allemaal. De spectaculaire MegaWeekends bieden iedere vrijdag, zaterdag en zondag grote filmpremières.

Onderstaand een greep uit de hoogtepunten van februari:
Acquitted Seizoen 2 Acquitted seizoen 2vanaf 1 februari
Regie: Geir Henning Hopland & Rune Denstad Langlo Cast: Nicolai Cleve Broch & Lena Endre Het mysterie rond de succesvolle Noorse zakenman Aksel Borgen gaat verder. Twintig jaar geleden werd hij vrijgesproken van de moord op zijn toenmalige vriendin Karine maar zijn onschuld is nog altijd niet bewezen. De schuldvraag blijft de gemoederen in Aksels geboorteplaats beroeren en drijft alle betrokkenen tot het uiterste.


Jack Irish Seizoen 1 Jack Irish seizoen 1 vanaf 2 februari
Cast: Guy Pearce & Marta Dusseldorp
Guy Pearce is Jack Irish. In deze nieuwe misdaadserie gaat Jack op zoek naar een vermiste persoon, om vervolgens te worden aangezien voor diens moordenaar. Zo raakt hij verstrikt in een complex web waarin de belangen zich uitstrekken van zijn woonplaats in Australië tot aan een afgelegen dorpje in de Filipijnen.

MoonwalkersMoonwalkersvanaf 3 februari
Regie: Antoine Bardou-Jacquet - Cast: Rupert Grint & Ron Perlman
Heeft de mens ooit wel voet op de maan gezet of werd de landing in scène gezet? In deze komedie wordt een koppige CIA-agent naar het Londen van de swinging sixties gestuurd om samen met een rockmanager de grootste zwendel aller tijden op poten te zetten. Gebaseerd op een echte complottheorie!

Interstellar Interstellarvanaf 4 februari
Regie: Christopher Nolan - Cast: Matthew McConaughey & Anne Hattaway
Het einde van de aarde mag niet het einde van de mensheid worden. In dit indrukwekkende epos van Christopher Nolan (The Dark Knight, Inception) zet NASA testpiloot Matthew McConaughey zijn leven op het spel met de ruimte-missie om een nieuwe thuisplaneet te vinden. Bekroond met een Oscar voor Visuele Effecten.

Eddie the Eagle Eddie The Eaglevanaf 10 februari
Regie: Dexter Fletcher - Cast: Taron Egerton & Hugh Jackman
Twee underdogs, één droom. Dit komische feelgooddrama met Hugh Jackman en Taron Egerton vertelt het waargebeurde verhaal van de slechtste skischansspringer aller tijden: Eddie Edwards. Ondanks zijn gebrek aan talent, traint hij met een rebelse coach voor de Olympische Spelen van Calgary.

Horrible Bosses 2 Horrible Bosses 2vanaf 11 februari
Regie: Sean Anders - Cast: Jason Bateman & Jason Sudeikis Nick, Kurt en Dale uit de komedie Horrible Bosses zetten hun beproefde methodes in voor een nieuwe misdaad. In dit hilarische vervolg beginnen de drie voor zichzelf om eindelijk van hun bazen af te zijn. Als het drietal zich laat belazeren door een gladde investeerder, zit er niets anders op dan een sluwe kidnapping op touw te zetten.

Hell on Wheels Seizoen 5 Hell on Wheels seizoen 5 deel 2vanaf 16 februari
Cast: Anson Mount & Colm Meaney
De hel kent geen beschaving. Film1 gaat verder met splinternieuwe afleveringen van het vijfde seizoen uit de spannende westernserie over ex-soldaat Cullen Bohannon en de levensgevaarlijke aanleg van de eerste transcontinentale spoorlijn naar het westen.

Demoliton Demolitionvanaf 17 februari
Regie: Jean-Marc Vallée - Cast: Jake Gyllenhaal & Naomi Watts
Je kunt pas een nieuw leven opbouwen als je het oude helemaal gesloopt hebt. Jake Gyllenhaal speelt in dit komische drama van Jean-Marc Vallée (Dallas Buyers Club, Wild) een effectenmakelaar die na de dood van zijn vrouw zijn leven letterlijk en figuurlijk uit elkaar trekt om zichzelf te kunnen doorgronden.

Kung Fu Panda 3 Kung Fu Panda 3vanaf 18 februari
Regie: Alessandro Carloni & Jennifer Yuh Nelson - Cast: Jack Black & Angelina Jolie
De dikke vechterspanda Po is terug in deze nieuwe avontuurlijke animatiefilm. Samen met zijn vader moet hij in een geheim pandaparadijs hun luie en onhandige soortgenoten trainen om te vechten tegen de boosaardige Kai. Een taak die nog zwaarder is dan Po zelf.

Hardcore HenryHardcore Henryvanaf 24 februari
Regie: Ilya Naishuller - Cast: Sharlto Copley & Tim Roth
Eerst maakten ze hem levensgevaarlijk, toen maakten ze hem boos. Zet de stoelriemen vast voor deze explosieve en razendsnelle 'first person' trip waarin je letterlijk in de huid kruipt van de hoofdpersoon: Henry moet alles op alles zetten om zijn gekidnapte vrouw te bevrijden uit de klauwen van meedogenloze Russische gangsters.

A Bigger SplashA Bigger Splash - vanaf 25 februari
Regie: Luca Guadagnino - Cast: Ralph Fiennes & Dakota Johnson
Tilda Swinton, Matthias Schoenaerts, Ralph Fiennes en Dakota Johnson schitteren in dit spannende drama waarin de zonvakantie van een rockster en zijn regisserende vrouw wordt verstoord door het bezoek van een oude bekende en diens dochter. Een broeierige wervelwind van jaloezie, passie en uiteindelijk ook gevaar.

 Andere highlights in februari:

Meer weten? Bezoek de website van Film 1

Film 1 Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina