De grappigste nerds zijn terug: The Big Bang Theory S6 - 4 december op DVD

De grappigste nerds zijn terug 

Logo Big Bang Theory

Seizoen 6 en verzamelbox 1-6 inclusief ‘Bazinga’ t-shirt vanaf 4 december 2013 op DVD

Vanaf 4 december kun je thuis genieten van het waanzinnig grappige zesde seizoen van The Big Bang Theory, de met twee Emmy Awards en een Golden Globe bekroonde TV-serie. The Big Bang Theory is wereldwijd een van de populairste series van het moment en seizoen zes behaalde in Amerika zelfs het magische aantal van 20 miljoen kijkers! Warner Bros. Home Entertainment brengt naast seizoen zes ook de verzamelbox met seizoen 1 tot en met 6 uit. Stap met de ‘geeky’ onderzoekers van The Big Bang Theory in de wondere wereld van de wetenschap en laat je lachspieren het werk doen.

Synopsis The Big bang Theory - seizoen 6
Big Bang Theory S6 DVDSeizoen 6 van The Big Bang Theory staat garant voor een flink aantal lachuren. Het feit dat Howard (Simon Helberg) in de ruimte is geweest, zorgt het hele seizoen voor hilarische, jaloerse opmerkingen en situaties. Nu hij zo ver van huis is geweest, is hij er wel klaar voor om zijn ouderlijk huis te verlaten. Raj (Kunal Nayyar) boekt inmiddels vooruitgang bij de vrouwen, omdat hij zowaar met ze durft te praten. Hij krijgt een vriendinnetje, maar weet hij haar te houden?
Op relationeel gebied zijn er nog meer ontwikkelingen. Zo tillen Sheldon (Jim Parsons) en Amy (Mayim Bialik) hun relatie in seizoen 6 naar een hoger niveau. Handjes vasthouden voor Sheldon is al bijna het toppunt van intimiteit, maar Amy is zijn smetvrees meer dan zat en is wil meer. De relatie van Leonard (Johnny Galecki) en Penny (Kaley Cuoco) verloopt redelijk stabiel, totdat Leonard een nieuwe baan krijgt aangeboden… Is hun relatie hiertegen bestand?
Bekijk de nieuwste avonturen van Leonard, Sheldon, Howard en Raj nu op DVD. Seizoen 6 is zowel los als in de verzamelboxset 1-6  met ‘Bazinga’ t-shirt verkrijgbaar.
Jim Parsons is meermaals onderscheiden voor zijn hoofdrol in The Big Bang Theory, waaronder een Golden Globe (2013) en twee Emmy Awards (2011, 2013). The Big Bang Theory ontving dit jaar de People’s Choice Award voor ‘Favorite Network TV Comedy’.

Bonusmaterialen
• The Big Bang Theory : The Final Comedy Frontier
• Houston, We Have a Sit-com
• Electromagnetism: The Best Relationship Moments
• The Big Bang Theory at PaleyFest 2013
• Gag Reel

Releasedatum:   4 december 2013
Speelduur:  24 afleveringen van 21 minuten
Kijkwijzer:   alle leeftijden

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Pastichio Rocker  |  05-12-2013

Ik vind dit, zoals de meeste Chuck Lorre producties, helemaal geen grappige serie.
Lees meer >

WaymannDirector  |  05-12-2013

Best dat ik de UK versie heb gekocht, wat staat die dwaze 6 daar nu plots te zien op de rug...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina