De Geheimen van Barslet is vanaf 20 novermber te koop op DVD

Bridge Entertainment

Just Bridge Entertainment presenteert:


DE GEHEIMEN VAN BARSLET

Met Dragan Bakema, Teun Luijkx, Barbara Pouwels, Raymond Thiry Soesja Toehpah, Mohammed Azaay, Sanneke Bos, Sallie Harmsen enMartijn Lakemeier

Vanaf 20 november 2012 verkrijgbaar op 2 DVD (6 uur)

cover

Sinds zaterdag 6 oktober wordt met veel succes de TV-serie De Geheimen van Barslet uitgezonden. Naar een scenario van Anjet Daanje deed Boris Paval Conen de regie. De serie is geproduceerd door Waterland Film in coproductie met NTR en NCRV, met steun van het Mediafonds. De belangrijkste rollen worden vertolkt door Dragan Bakema (TV-series Hart tegen Hard, In Therapie, De Troon), Teun Luijkx (TV-serieThe Spiral), Barbara Pouwels (TV-series Hartslag, Spoorloos verdwenen, Toren C),Raymond Thiry (TV-serie Penoza, Oorlogswinter), Soesja Toehpah, Mohammed Azaay (Dennis P, Lek, De Boekverfilming), Sanneke Bos (TV-series Baantjer, Grijpstra & De Gier, Flikken Maastricht), Sallie Harmsen (De Heineken Ontvoering) en Martijn Lakemeier (Oorlogswinter, Sonny Boy).

SYNOPSIS
Ver van de bewoonde wereld ligt het vredige dorpje Barslet. Het enige vreemde aan het dorpje lijkt de plaatsnaam te zijn: Barslet. Een oud Nederlandse naam, “let” betekent mens, “bars” is ruw: de ruwe mens. Maar de rust in Barslet is slechts schijn. Het dorpje wordt in korte tijd opgeschrikt door een serie vreemde gebeurtenissen: er is een pyromaan aan het werk, een jongen sterft onder mysterieuze omstandigheden, een kleuter kan de toekomst voorspellen en het regent zelfs levende vissen op het dorpsplein.
In de zeven afleveringen zien we steeds dezelfde reeks van vreemde gebeurtenissen vanuit een ander personage. Zo komen we in elke aflevering meer te weten over wat er gaande is in het dorp, maar elk nieuw antwoord creëert ook nieuwe vragen waardoor het tot aan het einde spannend blijft hoe nu precies de vork in de steel zit.

Screenshots

Technische gegevens DVD
Verpakking: 2 DVD + slipcase
Speelduur: ± 7 x 50 minuten
Taal: Nederlands
Ondertiteling: Engels (optioneel)
Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Digital 5.1
Kijkwijzer: 12
Extra’s: Making of
Consumentenadviesprijs: €19,99

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina