De films Marguerite en Irrational Man zijn in februari verkrijgbaar op DVD via Remain in Light

Remain In Light presenteert in februari:

MARGUERITE

Vanaf 2 februari op DVD

Synopsis :
Marguerite DVDHet Parijs van de jaren '20. De steenrijke Marguerite Dumont heeft een passie voor muziek en opera. Al jaren zingt ze voor haar trouwe kennissenkring. Maar Marguerite zingt erg vals en niemand durft het haar te vertellen. Haar man en naaste familieleden laten haar in de waan. Alles wordt echter ingewikkeld wanneer Marguerite beslist een concert te organiseren, met publiek en in de Opera.
Een waargebeurd verhaal dat vrij gebaseerd is op de Amerikaanse sopraan Florence Foster Jenkins die in de jaren 1920-1940 beroemd werd vanwege haar gebrek aan zangtalent.

Regie: Xavier Giannoli
Cast: 
Catherine Frot, André Marcon, Michel Fau

Genre: Drama
Land: Frankrijk, 2015

 

IRRATIONAL MAN 

Vanaf 17 februari op DVD

Synopsis:
Irrational Man DVDProfessor in de filosofie, Abe Lucas (Joaquin Phoenix), is een emotioneel verwoeste man die alle vreugde in zijn leven heeft verloren. Kort na zijn komst aan de universiteit van een kleine stad, begint hij een relatie met één van zijn collega’s, Rita Richards (Parker Posey) om zijn rampzalig huwelijk te vergeten. Zijn beste studente, Jill Pollard (Emma Stone) is gefascineerd door Abe’s exotische verleden en zijn getormenteerde ziel. Terwijl ze hem meermaals de liefde verklaart, blijft hij haar avances afwijzen. Wanneer ze toevallig het gesprek van een vreemde opvangen, kunnen Jill en Abe de zaak niet loslaten. Abe besluit een cruciale en existentiële beslissing te nemen die ervoor zorgt dat hij weer van zijn leven kan genieten. Zijn keuze zet echter ook een enkele gebeurtenissen in gang die onomkeerbaar blijken te zijn.

Regie: Woody Allen
Cast
: Joaquin Phoenix, Emma Stone, Parker Posey

Genre: Drama, Mysterie
Land: Verenigde Staten, 2015

Remain In Light logo

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina