De familie-kerstfilm Journey to the Christmas Star is vanaf 17 oktober te koop

Op donderdag 17 oktober 2013 vindt de release plaats van

JOURNEY TO THE CHRISTMAS STAR

Dit is dé familie kerstfilm van het jaar 2013 en genomineerd voor Cinekid 2013.
Bright Vision Entertainment brengt Journey to the Christmas Star uit op DVD, Blu-ray Disc en DVD + Bluray Combopack.
Deze familie kerstfilm van het jaar is Nederlands gesproken met een speelduur van ca. 85 min.

Journey to the Christmas Star

Synopsis
Journey to the Christmas Star gaat over een dapper meisje die aan een gevaarlijke zoektocht naar de Kerstster begint. Alleen als ze die vindt, wordt het koninkrijk bevrijd van een vloek en zal de lang verloren prinses terug kunnen keren. Maar machtige vijanden doen er alles aan om haar te stoppen.

Om te ontsnappen aan een groep dieven verstopt de veertienjarige Sonja zich in het kasteel van de koning. Daar hoort ze hem een treurig verhaal vertellen over zijn dochter, Prinses Goudhaar. De prinses is verdwenen in het donkere bos toen zij op zoek was naar de Kerstster. Overweldigd door verdriet heeft de koning de ster vervloekt. Alleen als hij de ster in de laatste dagen voor Kerst terugvindt, kan de vloek nog worden verbroken en zal Goudhaar naar het kasteel terugkeren. Lukt dit niet, dan zal ze voor altijd verdwenen zijn.

Sonja is vastberaden de koning te helpen en de Kerstster terug te vinden. Op haar reis naar de Noordpool krijgt ze hulp van magische helpers, zoals de boselfen, een grote bruine beer en de Noorder Wind. Deze hulp kan ze goed gebruiken, want de boze heks en de valse graaf doen er alles aan om haar plan tegen te werken…

Bekijk de trailer:

RELEASEDATUM 17.10.2013

Bright Vision

Recente artikelen

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina