De Emmy-winnende miniserie Black Mirror is vanaf nu verkrijgbaar

Bekroond met een Emmy Award voor Beste miniserie

BLACK MIRROR

vanaf 23 juni op DVD en Blu-ray

Black Mirror Blu rayBlack Mirror DVD

De intrigerende dramaserie Black Mirror gaat over de duistere kanten van het menselijk bestaan in een technologisch tijdperk. Elke aflevering vertelt een apart verhaal over de snelle ontwikkelingen van onze tijd. Welke invloed heeft de constante stroom aan nieuwe technologie op ons dagelijks leven? En wat staat ons allemaal nog te wachten? Het brein achter de serie, de Britse satiricus Charlie Brooker (10 O’Clock Live, Screenwipe) benadert technologie als een drug waaraan wij als mensen verslaafd zijn, of kunnen raken.

Lovende reacties
De serie is internationaal zeer goed ontvangen. Zo zegt The Times over de serie: “One of the smartest pieces of drama to appear on television for a long, long time”. Bovendien is de serie bekroond met een internationale Emmy Award voor Beste miniserie, Black Mirror heeft daarnaast twee BAFTAnominaties ontvangen en de Rose d’Or (Gouden Roos, Europese Award voor amusementsprogramma's op televisie) gewonnen.

Over Black Mirror
Iedere aflevering heeft een andere cast en een losstaande verhaallijn, waarin er vreemde zaken gebeuren. In het eerste seizoen van Black Mirror heeft de Britse premier live op televisie seks met een varken en draagt vrijwel iedereen een chip die herinneringen opslaat en weer kan afspelen. In seizoen twee schopt een tekenfilmbeer het tot kandidaat voor een politieke functie, transformeert een mysterieuze zender het gros van de bevolking tot apathische voyeurs en laat een vrouw een op kunstmatige intelligentie gebaseerde kopie maken van haar overleden echtgenoot. De DVD-box & Bluray-box bevatten beide seizoenen van deze aangenaam ontregelende serie vol duistere humor.

Black Mirror – DVD specificaties
Speelduur: 250 minuten (5 x 50 minuten)
Taal: Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Digital 5.1
Kijkwijzer: 16
Adviesprijs: €24,99

Black Mirror – Blu-ray specificaties
Speelduur: 250 minuten (5 x 50 minuten)
Taal: Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
Beeldformaat: 1080i |
Audio: DTS
Kijkwijzer: 16
Adviesprijs: €24,99

Just Entertainment Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina