De documentaire Sergio Herman FUCKING PERFECT is vanaf 11 juli verkrijgbaar op DVD

Cinema Delicatessen presenteert op DVD:

Sergio Herman, FUCKING PERFECT

Sergio Herman Fucking Perfect screenshot

Sergio Herman, FUCKING PERFECT, de documentaire over de gelijknamige driesterrenchef, zal op 11 juli in Nederland op DVD verschijnen. De film die op het filmfestival van Berlijn 2015 in première ging is inmiddels door meer dan 30.000 mensen in Nederland bezocht.

Sergio Herman, Fucking Perfect DVDTopchef Sergio Herman neemt op het hoogtepunt van zijn carrière een radicale beslissing: hij sluit de deuren van zijn driesterrenrestaurant Oud Sluis. Het ritme van dag in dag uit, achttien uur per dag in de keuken zwoegen breekt hem op; hij heeft nauwelijks tijd voor zijn kinderen, vrouw, familie en vrienden. Stilzitten kan hij niet, dus het is tijd voor een nieuwe uitdaging.
De documentaire van Willemiek Kluijfhout (L’amour des Moules) is een eerlijk en intiem portret van de strijd van een rock ’n roll chef die voor een grote verandering staat. De existentiële vragen en twijfels waar hij voor staat zijn voor ieder van ons herkenbaar. Sergio Herman, FUCKING PERFECT is een onthullend verhaal over perfectionisme, ambitie en offers.

Specificaties

Nederlands en Engels gesproken
Optionele Nederlandse en Engelse ondertiteling
Geluid: Dolby Digital 5.1
Speelduur: 80 min.
Kijkwijzer: AL en grof taalgebruik
Consumenten Adviesprijs €9,95

Cinema Delicatessen logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina