De DC Universe Original Batman: The Killing Joke l Vanaf 3 augustus verkrijgbaar op DVD

De DC Universe Original Movie
gebaseerd op de gelijknamige bekroonde graphic novel

BATMAN: THE KILLING JOKE

 

Batman The Killing Joke DVD

Vanaf 3 augustus op DVD

Warner Bros. Home Entertainment presenteert op 3 augustus de DC Universe Original Movie Batman: The Killing Joke op DVD. De animatiefilm is gebaseerd op de best verkochte gelijknamige DC graphic novel en toont de donkere geest van The Joker, die alleen door Batman gestopt kan worden. DC Comics fans kijken reikhalzend uit naar de verfilming van deze veelbekroonde novel. Naast de animatiefilm bevat de DVD ook een unieke sneak peek van DC Universe’s nieuwste animatiefilm.

Synopsis Batman: The Killing Joke:
Batman: The Killing Joke, gebaseerd op de gelijknamige en veelbekroonde DC graphic novel, is een reis naar de donkere psyche van The Joker – van zijn begin als weinig succesvolle komiek tot de vijandige ontmoeting met Batman die het leven van hen beiden voor altijd veranderden. The Joker komt jaren later, na zijn ontspanning uit Arkham Asylum, met een meesterlijk slecht plan om te laten zien dat slechts één slechte dag iedereen zo gestoord kan maken als hijzelf is – en hij heeft het gemunt op Commissaris Gordon. Alleen de Dark Knight kan The Joker stoppen.

BatmanKillingJoke screenshotBatmanKillingJoke screenshotBatmanKillingJoke screenshot


Batman: The Killing Joke blijft trouw aan het klassieke verhaal dat de fantasie van fans al ruim 30 jaar tart; van de geboorte van de superschurk, de zielskracht van een superheld tot de ontknoping die je sprakeloos achterlaat. De stemmencast bestaat uit Mark Hamill (Star Wars) als The Joker, Kevin Conroy (Justice League, Batman: the Animated Series) als Batman, Tara Strong (Teen Titans; Batman: Arkham games) als Barbara Gordon en Ray Wise (Twin Peaks, RoboCop) als Commissaris Gordon.

Bonusmateriaal:
Sneak peek van DC Universe’s nieuwste animatiefilm
Releasedatum: 3 augustus 2016
Speelduur: 83 minuten, bonusmateriaal: 7:50 minuten

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Hombre  |  18-08-2016

Alleen DVD????? Ik koop al 10 jaar geen DVD (SD) meer ....
Lees meer >

Claudio Santulli  |  17-08-2016

Die had ik ook gekocht in London's HMV. Zelfde prijs als de gewone...
Lees meer >

tmvde  |  17-08-2016

Ik had blijkbaar een limited edition besteld. :lol:7881
Lees meer >

WitteGijt?  |  26-07-2016

Jammergenoeg niet de moeite van aanschaffen waard. Er schijnen tig dingen bij verzonnen te zijn om maar te komen tot een lengte van 75 min. De eerste 20 á 30 m...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina