De animatiefilm Justice League: Gods and Monsters komt 2 september uit op DVD

DE GLOEDNIEUWE ANIMATIEFILM VAN DC UNIVERSE

JUSTICE LEAGUE: Gods and Monsters

Vanaf 2 september verkrijgbaar op DVD 

DC Entertainment en Warner Bros. Home Entertainment presenteren op 2 september de DVD release van JUSTICE LEAGUE: GODS AND MONSTERS, de nieuwe originele animatiefilm van de vermaarde producent en animator Bruce Timm (Batman: The Animated Series). Reis met de beroemde Justice League naar het alternatieve universum om de wereld te beschermen en geniet van de gloednieuwe, spannende avonturen, waar het er allemaal net even anders aan toe gaat!

Justice League: Gods and Monsters DVDDe helden en schurken van het DC Universum hebben de aarde en de Melkweg over gereisd waar ze tegen het kwaad vechten. In de naam van gerechtigheid vechten Superman, Batman en Wonder Woman met brute kracht tegen allerlei vijanden. Maar in dit alternatieve universum is Superman niet opgegroeid in Smallville, is Batman niet Bruce Wayne en is Wonder Woman niet een strijdster van Themsyscira. Wanneer een toonaangevende groep wetenschappers allerlei ongelukken ervaren, volgt een taskforce van de overheid een reeks aanwijzingen die naar de Justice League leiden. Maar er is een nog machtiger speler die in de schaduw opereert. Het draait allemaal om intriges, mysteries en actie in deze spannende animatiefilm.

De stemmencast van Justice League: Gods and Monsters bestaat uit Michael C. Hall (Dexter) als Batman, Benjamin Bratt (Law & Order, Despicable Me 2) als Superman en Tamara Taylor (Bones, Serenity) als Wonder Woman. Justice League: Gods and Monsters is een spannende animatiefilm die jongeren en fans van het DC Universum niet willen missen.

Releasedatum: 2 september 2015
Speelduur: 72 minuten + bonusmateriaal

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina