Dance Academy is nu uit op 2-DVD!

Just 4 Kids logo

 

Just 4 Kids presenteert:

EMMY GENOMINEERDE HITSERIE ‘DANCE ACADEMY’ NU OP DVD

coverDe internationale hitserie Dance Academy is nu uit op DVD. De dansserie is dagelijks uitgezonden op Z@pp en trok maar liefst 200.000 kijkers per dag. Daarnaast is Dance Academy dit jaar genomineerd voor een Emmy Award. De spectaculaire tienerserie is nu verkrijgbaar.

Dansen is helemaal hot. Dat blijkt wel uit succesvolle televisieshows als ‘So You Think You can Dance’ en ‘Dancing with the Stars’. Ook ABC’s ‘Dance Academy’ is ingeslagen als een bom. De show is alleen in Europa al verkocht aan Duitsland, Ierland, België, Groot Brittannië, Frankrijk, Finland, Italië, Spanje, Noorwegen en Portugal. Op maandag 21 november 2011 vindt de uitreiking van de Emmy Awards plaats in New York, waar zal blijken of de serie een Award wint.
De dansers van de National Dance Academy zijn jong, mooi en ambitieus! Ze dromen van een carrière als professionele danser. Het hoofdpersonage Tara Webster is opgegroeid op een schapenboerderij waardoor ze nuchter is maar ook naïef. In het eerste jaar van de National Dance Academy leert ze haar medestudenten Kat, haar broer Ethan, de rebel Christian en de schattige Sammy kennen. Alles draait om liefde, jaloezie en vriendschap!

Het tweede seizoen van Dance Academy is momenteel in productie en wordt in 2012 uitgezonden bij Z@pp.
* Genomineerd voor een internationale Emmy Award in de categorie ‘Children and Youth.’
* Werd dagelijks uitgezonden op Z@PP met maar liefst 200.000 kijkers.

Productinformatie ‘Dance Academy’
Verpakking: Amaray met slipcase
Aantal DVD’s: 2
Speelduur: 340 minuten
Taal: NL ondertiteld
Genre: Young Adults
Leeftijd: AL

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina