DALLAS - de serie der series - is binnenkort eindelijk verkrijgbaar op DVD

 

Ja echt…. de familie Ewing is terug!

 

DALLAS

De legendarische serie met oude bekenden en nieuwe gezichten brengt wederom ongekende spanning en sensatie
Vanaf 14 november op DVD

Een van ’s werelds best bekeken series ooit is dit jaar op grootse wijze teruggekeerd op TV: Dallas. Het nieuws van de terugkeer van deze iconische serie over de oliefamilie Ewing bracht fans van weleer wereldwijd in rep en roer. De langverwachte eerste aflevering van Dallas werd in Amerika door maar liefst 7 miljoen mensen bekeken. Dallas is terug en helemaal van nu: met oude bekenden, een nieuwe generatie Ewings, maar het aloude recept: ongekende intriges, rivaliteit en sensatie. Geniet nu van het complete eerste seizoen op DVD, vanaf 14 november! Dallas S1 wordt in Nederland eerder uitgebracht dan in Amerika.

covers

Synopsis:
De serie der series, Dallas, keert ruim 34 jaar na de allereerste aflevering terug! De rivaliteit van de legendarische broers J.R. (Larry Hagman) en Bobby Ewing (Patrick Duffy) van de iconische oliedynastie wordt voortgezet door hun zoons John Ross (Josh Henderson) en Christopher (Jesse Metcalfe). De olie in de Texaanse grond zorgt op Southfork Ranck opnieuw voor rivaliteit, intriges en verraad en maakt Dallas spannender dan ooit.
In Amerika vormde de première aflevering van de nieuwe Dallas de best bekeken serie van 2012 op een kabelnetwerk en al na vier afleveringen werd aangekondigd dat er een tweede seizoen komt. Dallas is in Nederland te zien op NET 5.

Bonusmaterialen:
• Deleted scenes
• Back in Production: Neem een kijkje achter de schermen tijdens de eerste opnamedag van de twee JR’s
• Commentaar bij de Pilot van Executive Producer & Scenariste Cynthia Cidre en Executive Producer & Regisseur Michael Robin

Beeld: 1.33:1
Audio: Dolby Digital 5.1
Speelduur: 10 afleveringen, 422 minuten

Releasedatum: 14 november 2012

Recente artikelen

Laatste reacties

Ludo Keeris  |  11-02-2016

Is Dallas ondertussen al verschenen op DVD. Ik kan het bijna nergens vinden. Ik weet niet hoe ver je gezocht hebt, maar bij Bol.com is ie gewoon leverbaar.
Lees meer >

steventje  |  11-02-2016

Is Dallas ondertussen al verschenen op DVD. Ik kan het bijna nergens vinden.
Lees meer >

Werner  |  25-10-2012

Zal een beetje van de interesse afhangen me dunkt.
Lees meer >

Koen Verheyden  |  23-10-2012

Hopelijk betekent dit dat ook de seizoenen 7 tot 14 uitkomen met nl's ondertitels en dat ook de vervolgfilms niet vergeten worden...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina