Crimineel goed! Penoza III is vanaf 17 december op DVD

Nog steeds crimineel goed!

PENOZA - seizoen 3

Vanaf 17 december verkrijgbaar op DVD

penoza seizoen 3 DVDEen serie die nauwelijks toelichting behoeft, want wie kijkt er nu niet naar Penoza? Wekelijks deelden een miljoen kijkers afgelopen najaar lief en leed van drugsbarones Carmen en haar familie. De afgelopen maanden nog te zien op tv, en vanaf 17 december al op DVD.

Familie, dat is waar Carmen (Monique Hendrickx) zich dit seizoen eens op wil focussen. Want haar criminele leven loopt inmiddels op rolletjes. De drugslijnen zijn strak uitgezet en Reina (Eva van de Wijdeven) en Berry (Loek Peters) behoren inmiddels tot haar ‘personeel’. Ook thuis is er geen vuiltje aan de lucht. Ze woont met John (Eric Corton), Koen (Joost Koning), Boris (Stijn Taverne) en kleine Irwan in een mooi huis.  Zich terugtrekken, wat meer tijd voor zichzelf en haar gezin… Carmen ziet het wel zitten. Geld is in ieder geval geen probleem. Ze heeft genoeg om de sprong naar de bovenwereld te kunnen maken. Denkt ze. Want ineens blijkt er toch een concurrent actief en moet Carmen weer volop aan de criminele bak.

Drama, geweld en intriges… Penoza heeft het allemaal. In combinatie met een enorm sterke rolbezetting behoort ook het derde deel van Penoza tot het beste televisie-drama van de afgelopen jaren. Iets wat ook in het buitenland niet onopgemerkt bleef, want inmiddels zijn er in Amerika, Rusland en Polen remakes gemaakt.

Naast de bekende hoofdrolspelers Monic Hendrickx, Marcel Musters, Eric Corton, Raymond Thiry en Loek Peters maken in  Penoza IIIook Peter Blok en Gijs Naber hun opwachting.  

De regie is wederom in handen van Diederik van Rooijen (Taped, Daglicht). Naar een idee van Pieter Bart Korthuis. Penoza is een productie van NL Film in opdracht van KRO.

Regie: Diederik van Rooijen
Cast: Monique Hendrickx, Eric Corton, Marcel Musters, Raymond Thiry & Gijs Naber
DVD 2-pack: adviesprijs EUR 19,99

Release: 17-12-2013

Just Film logo

   
   

Recente artikelen

Laatste reacties

dvdgekske  |  10-12-2013

Aiaiai, gisteren/vannacht de serie uitgekeken en wat een 'einde'. (Als dat het einde is natuurlijk haha) Straks opzoek naar de DVD's want dit heb ik toch wel h...
Lees meer >

jeroeni  |  28-11-2013

Deze serie en de van God los serie heb ik hoog zitten,geweldig.(y) Maar gaan ze nou ook een deel 4 maken ?
Lees meer >

Rogier Burghout  |  27-11-2013

Geweldige serie, niet alleen qua verhaal en acteerprestaties maar ook qua techniek. Decors, locaties, rekwisieten, cameravoering, montage: echt alles klopt. En ...
Lees meer >

deweb  |  27-11-2013

Zondag de laatste aflevering. Wie de serie nog niet gezien heeft zal deze serie een aanrader zijn: Met weinig series die ik 'live' bekeek had ik zo sterk het ge...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina