Cowboys & Aliens is vanaf 14 december te koop op DVD en Blu-ray Disc


Universal Pictures Benelux presenteert vanaf 14 december op DVD en Blu-ray Disc:

DANIEL CRAIG, HARRISON FORD & OLIVIA WILDE SCHITTEREN IN DE ACTIE-ADVENTURE VAN DE REGISSEUR VAN ‘IRON MAN


COWBOYS & ALIENS

GENIET VAN DE EXTENDED EDITIE VAN DE FILM
OP BLU-RAY / DVD COMBO PACK MET EXCLUSIEVE BONUSMATERIALEN


cover Cowboys & Aliens, de bioscoophit van afgelopen zomer wordt komende decembermaand de must-have Blu-ray Disc met in de hoofdrol de eenzame revolverheld die een opstand leidt tegen een buitenaardse dreiging. Dit originele, genre overstijgende avontuur van de geprezen regisseur Jon Favreau (Iron Man, Iron Man 2) en top filmmakers Steven Spielberg, Ron Howard, Brian Grazer, Alex Kurtzman en Roberto Orci biedt bloedstollende actie met spectaculaire visuele effecten. Op 14 december a.s. brengt Universal Studios Home Entertainment de Blu-ray / DVD Combo Pack editie van Cowboys & Aliens met perfecte hi-defintion beeld en geluid, inclusief een nooit eerder vertoonde extended versie van de film, ruim twee uur aan exclusieve bonusmaterialen. Cowboys & Aliens is ook verkrijgbaar op DVD.

Daniel Craig (Casino Royale, Quantum of Solace) en Harrison Ford (de Indiana Jones en Star Wars franchises) schitteren in hun hoofdrollen als rivalen die de krachten moeten bundelen tegen een angstaanjagende gezamenlijke vijand. De supporting cast bestaat uit Olivia Wilde (TRON: Legacy, The Change-Up), Sam Rockwell (Iron Man 2), Ana de la Reguera (Eastbound and Down), Adam Beach (Flags of Our Fathers), Paul Dano (There Will Be Blood), Clancy Brown (The Shawshank Redemption), Keith Carradine (Nashville) en Noah Ringer (The Last Airbender). Het script voor Cowboys & Aliens is van Star Trek’s Alex Kurtzman & Roberto Orci en Damon Lindelof (television’s Lost) en is gebaseerd op Platinum Studios’ graphic novel van Scott Mitchell Rosenberg.

coverBONUSMATERIALEN:
* IGNITING THE SKY: THE MAKING OF COWBOYS & ALIENS — Een uitgebreid kijkje achter de schermen bij de productie gunt kijkers een blik op de set, waar ze de filmmakers en cast ontmoeten als ze deze unieke actiefilm maken. In verschillende gesprekken delen Jon Favreau, Steven Spielberg, Ron Howard en Brian Grazer, en de sterren Harrison Ford, Daniel Craig en Olivia Wilde hun verhalen over de film. De productiehuizen die verantwoordelijk zijn voor de visuele effecten, Legacy Effects en ILM, hebben hun krachten gebundeld om de gebruikte technologie naar een nieuw niveau te brengen, zoals we nog niet eerder op het witte doek hebben gezien. Bekijk:
o FINDING THE STORY — Cowboys & Aliens, gebaseerd op de graphic novel van Scott Mitchell Rosenberg, is al ruim tien jaar in ontwikkeling. Filmmakers, schrijvers en cast leggen uit waarom dit team van Hollywood zwaargewichten de juiste noot heeft geraakt bij de productie voor het witte doek.
o THE SCOPE OF THE SPECTACLE — Zie hoe het team achter de camera werkt aan de grootse opnames in New Mexico, waar de sterren op paarden rijden, met geweren schieten en door explosies 25 meter door de lucht vliegen! Regisseur Jon Favreau creëert onvergetelijke actiescènes, terwijl de legendarische stuntman en de tweede united director van Cowboys & Aliens, Terry Leonard, zijn jarenlange ervaring inzet voor de stunts op het witte doek, van legendarische momenten in de klassiekers van John Wayne tot stand-in voor Harrison Ford in Raiders of the Lost Ark.
o OUTER-SPACE ICON — Bekijk van dichtbij de creatie van een nieuw en angstaanjagend ontwerp van een alien door Legacy Effects en Industrial Light and Magic.

En exclusief op Blu-ray Disc:
o A CALL TO ACTION — Een profiel van de getalenteerde acteur, schrijver en regisseur Jon Favreau met videodagboeken tijdens de productie op de set.
o ABSOLUTION —Zie hoe het stoffige mijnstadje uit het Wilde Westen van weleer is nagebouwd, hoe de inwoners van het stadje worden gespeeld door het bijzondere ensemble acteurs en neem een exclusief kijkje bij de nauwgezette productie van de film en het ontwerp van de kostuums.
* GESPREKKEN MET JON FAVREAU – Jon Favreau houdt openhartige interviews met cast en crew, waaronder:
o Daniel Craig
o Harrison Ford
o Olivia Wilde
o Steven Spielberg, Ron Howard en Brian Grazer
o Alex Kurtzman en Roberto Orci
o Damon Lindelof
* COMMENTAAR OP DE FILM MET REGISSEUR JON FAVREAU

cover

Synopsis
Het is het jaar 1873, wanneer revolverheld Jake Lonergan (Daniel Craig) in de woestijn van Arizona ontwaakt, zonder een enkele herinnering van zijn verleden en met een mysterieuze metalen beugel om zijn pols. Wanneer hij het naburige woestijnstadje Absolution binnenstrompelt, ontdekt Lonergan een gesloten gemeenschap, die met harde hand wordt geleid door de keiharde Kolonel Woodrow Dolarhyde (Harrison Ford) — en Dolarhyde heeft een appeltje te schillen met Lonergan. Als het verlaten stadje wordt aangevallen door monsters die met onvoorstelbare kracht uit de lucht komen vallen en de hulpeloze inwoners een voor een gevangen nemen, komt de invloed van de kolonel onder grote druk te staan. Als Lonergan’s geheugen langzaam maar zeker terugkomt, realiseert hij zich dat hij een geheim bij zich draagt, waarmee de inwoners een kans hebben terug te vechten. Met hulp van de mysterieuze schone Ella (Olivia Wilde) stelt hij een groep samen van voormalige vijanden: de dorpelingen, Dolarhyde en zijn jongens, vogelvrij verklaarde mensen en de Apache indianen. Verenigd door een gezamenlijke vijand gaan ze samen een epische eindstrijd aan.

Regie: Jon Favreau

Cast: Daniel Craig, Harrison Ford, Olivia Wilde, Sam Rockwell, Adam Beach, Paul Dano, Noah Ringer, Keith Carradine, Clancy Brown, Ana de la Reguera

Releasedatum: 14 december 2011
Kijkwijzer: 12; geweld, angst
Speelduur: 1:59 uur, 2:16 uur (extended, voor Blu-ray Disc)
Consumentenadviesprijs: € 19,99 (DVD), € 24,99 (Blu-ray Combo Pack)

Recente artikelen

Laatste reacties

Jeroen vS  |  19-12-2011

Heeft iemand anders ook het probleem, dat de ondertitels op de Blu-Ray niet werken? Ik heb de steelbook met de Blu-Ray en DVD. Al mijn andere Blu-Rays werken pr...
Lees meer >

Johan1967  |  17-12-2011

Hier ook geen problemen met de ondertiteling.
Lees meer >

jamiev  |  17-12-2011

even snel getest en ondertitels werken gewoon:-)
Lees meer >

Pieter V  |  16-12-2011

Heeft iemand anders ook het probleem, dat de ondertitels op de Blu-Ray niet werken? Ik heb de steelbook met de Blu-Ray en DVD. Al mijn andere Blu-Rays werken pr...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina