Columbia Tristar nieuwsflits

COLUMBIA TRISTAR NIEUWSFLITS

Kirsten slaat van zich af!

Spider-Man’s buurmeisje, Mary Jane, wordt vertolkt door sexy “Girl Next Door” Kirsten Dunst. Deze 22-jarige vamp speelt in de ‘Spider-Man’-films dan wel de dame in nood, in ‘Wimbledon’ weet Kirsten heel goed van zich af te slaan! Hoewel Kirsten in het echt niet zo goed kan tennissen als haar professionele ‘collega’ Steffi Graf, heeft Kirsten wel enkele overeenkomsten met de tennisster van weleer… er stroomt namelijk ook Duits bloed door Kirsten’s aderen. Bovendien ziet het publiek Kirsten net zo graag op het witte doek als Steffi in haar topjaren op de baan, dit blijkt duidelijk uit de bezoekersaantallen van de smashhit ‘Spider-Man 2’!
‘Spider-Man 2’ Release: 2 December 2004


Manusje van alles!

Jennifer Garner, de actrice die vorige maand nog nieuw binnenkwam in Amerika’s ‘Hottiest Hottest’ lijst, stoomt maar door. Naast haar tv-serie ‘Alias’ schittert ze binnenkort in de film ‘Catch and Release’. Deze romantische komedie gaat over een vrouw die zich staande moet zien te houden na het overlijden van haar man, die meer geheimen bleek te hebben dan ze voor zijn dood voor mogelijk hield… Jennifer heeft genoeg ervaring om deze rol goed te kunnen vertolken. In ’13 Going On 30’ moest zij zich ook staande zien te houden, maar dan tegenover haar ‘vriendinnetjes’, die Jennifer behandelden als een pispaaltje. Jennifer laat weer zien dat zij van alle markten thuis is.
’13 Going On 30’ Release: 16 December 2004


20:30:40…De Sex and the City van Taiwan!

Tromgeroffel en een zinderende spanning… in maart 2005 vinden de Oscaruitreikingen weer plaats. Onder de inzendingen voor de categorie ‘Beste Buitenlandse Film’ bevinden zich dit jaar weer diverse Europese en Aziatische films. Nederland hoopt met ‘Simon’ een winnaar in huis te hebben en België met ‘De Zaak Alzheimer’. De film ‘20:30:40’ is de inzending van Taiwan. In deze film, te vergelijken met de sitcom ‘Sex and the City’, kijken we naar het verhaal van enkele vrouwen en hun gecompliceerde levens. Dankzij hun zoektocht naar geluk en voldoening, raken de levens van deze 3 verschillende vrouwen steeds meer verstrengeld met elkaar. Op 6 januari 2005 komt ‘20:30:40’ uit op Dvd.
’20:30:40’ Release: 6 Januari 2005


Go Angels!

Twee goed bezochte bioscoopfilms en een tv-serie die een regelrecht kijkcijferkanon was … We hebben het over ‘Charlie’s Angels’. Ver voordat Cameron, Lucy en Drew schitterden in de film als Charlie’s sidekicks, gingen drie dames in de jaren ‘70 al de strijd aan met het gespuis uit de onderwereld van Los Angeles. Maar wat doen de dames Kate Jackson, Farah Fawcett en Jaclyn Smith vandaag de dag eigenlijk? Naast verschillende rollen in films verzorgden de lady’s regelmatig gastoptredens in bekende tv-series als ‘Ally McBeal’, ‘Spin City’, ‘The District’ en ‘Hope and Faith’.
‘Charlie’s Angels – seizoen 1’ Release: 27 Januari 2005

Rise and Shine!

Hollywood kent een nieuw toptalent: Mark Ruffalo. Deze 36-jarige charmeur met de goede looks heeft al veel harten voor zich weten te winnen. Speelde hij in ‘In the Cut’ met Meg Ryan nog een duistere besnorde politieagent, momenteel spettert hij tezamen met Tom Cruise in de film ‘Collateral’. Ook Jim Carrey heeft al kennis gemaakt met Mark in ‘Eternal Sunshine of the Spotless Mind’. Mark is dus geen ’13 in een dozijn’ acteur. Wel speelde hij in ’13 Going On 30’, welke vanaf 16 januari verkrijgbaar zal zijn op dvd.
’13 Going On 30’ Release: 16 Januar 2005


Barbra’s terugkeer op het witte doek


Na jarenlang in de luwte te hebben doorgebracht, verschijnt Barbra Streisand binnenkort weer volop in de spotlights. Zij zal in de opvolger van ‘Meet the Parents’, ‘Meet the Fockers’, namelijk de moeder van Ben Stiller spelen, sextherapeute Roz Focker. Bovendien zijn er op Dvd-gebied ook volop ontwikkelingen. Zo komt 2 december een Dvd-box uit met vier toppers waarin Streisand schitterde; Funny Girl (zij ontving hiervoor een oscar voor beste actrice), Funny Lady, For Peter’s Sake en The Owl and the Pussycat. Een collector’s item!
‘The Barbra Streisand Collection’ Release: 2 December 2004

Recente artikelen

Laatste reacties

MGdutch  |  31-10-2004

Spider-man 2 gaat waarschijnlijk wel in mijn collectie belanden :D.
Lees meer >

Wizz-Art  |  31-10-2004

16 december :wink:
Lees meer >

Thijssie  |  29-10-2004

Wanneer komt 13 going on 30 nu uit. 16 December of 16 Januari.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina