Columbia: Barbra Streisand Boxset

The Barbra Streisand collection
Niet zomaar een collectie…

‘Funny Girl’, ‘Funny Lady’, ‘For Pete’s Sake’ en ‘The Owl and the Pussycat’, vier indrukwekkende titels van Barbra Streisand in één DVD-box.

Binnenkort verschijnt ze in ‘Meet the fockers’, het vervolg op ‘Meet the Parents’. Dit zal haar eerste filmoptreden weer worden sinds 1996. Duizendpoot Barbra Streisand is nog altijd verzekerd van een grote schare trouwe fans. En die gaat het niet alleen om haar gouden stemgeluid maar zeker ook over haar indrukwekkende acteerprestaties. De drive om een succesvol actrice te worden was zeker zo belangrijk voor Streisand als haar zangambitie. Vele onderscheidingen sleepte ze de afgelopen decennia binnen, waaronder twee Oscars, vijf Emmy-awards en acht golden Globe awards!

‘Funny Girl’: is een van de meest populaire musicals aller tijden en vertelt het verhaal van actrice Fanny Brice en de weg naar haar legendarische showbizzsucces. Omar Sharif zien we in de rol van haar geliefde Nick Arnstein. Voor deze rol ontving Streisand een Oscar voor beste actrice. Over haar rol in Funny Girl zegt ze; “One thing\'s for sure: now when I look at Funny Girl, I think I was gorgeous. I was too beautiful to play Fanny Brice."
Regisseur: William Wyler

‘Funny Lady’: in het vervolg op ‘Funny Girl’ zien we Fanny op het hoogtepunt van haar carrière. Het is het tragisch verhaal van de nog altijd tomeloze temperamentvolle Brice en haar stormachtige romance met Billy Rose.
Regisseur: Herbert Ross

‘For Pete’s Sake’: In deze komedie zien we de hilarische belevenissen van een koppel, die, door hun eigen stommiteiten, achterna worden gezeten door Geldeisers en de Mafia.
Regisseur: Peter Yates

\'The Owl and the Pussycat’: De irritaties tussen twee flatgenoten lopen hoog op, totdat de huisbaas hen beide op straat zet. Ze besluiten te gaan samenwonen. Maar of dat nou zo’n goed besluit was…
Regisseur:Herbert Ross

Productinformatie

Releasedatum DVD (koop): 2 december 2004
Genre: Komedie
Product: 4 DVD-box
Taal: Nederlands ondertiteld
Extra’s op DVD (o.a.)
§ Filmografieën van cast en crew.
§ Promotrailers
§ Audiocommentaar
§ Bioscooptrailers
§ Muzikale hoogtepunten
§ Korte documentaires

Recente artikelen

Laatste reacties

René Veentjer  |  31-10-2004

Gaaf Ik kan niet wachten tot het uit is op dvd, vele films heb ik van haar wel op video of via de tv opgenomen. Maar dvd is altijd beter, alleen jammer dat e...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina