Cinemarathon: Update met o.a. bevestiging Alien Quadrology

Beste DVD.nl bezoekers,

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat de samenwerking tussen de Cinemarathon en DVD.nl gestalte begint te krijgen. Een van de belangrijkste ontwikkelingen is wel het Cinemarathonforum waarbinnen men naar hartelust kan discussiëren over alles wat met de marathon van doen heeft.

Verder kunnen we jullie vertellen dat het aanbod van films zich gestaag uitbreidt met recentelijke toevoegingen als Stanley Kubrick\'s The Killing. Ook gaan de onderhandelingen met sponsors voorspoedig en daarom kunnen we dan ook stellen dat de Cinemarathon meer en meer vorm begint te krijgen. Wisten jullie overigens dat je je op de website van de Cinemarathon kunt inschrijven voor de nieuwsbrief?

Ook vinden we het bijzonder leuk dat een aantal (vaste) DVD.nl-forummers zich heeft aangemeld als deelnemer, bezoeker of vrijwilliger. We zijn nog steeds op zoek naar mensen die - op welke manier ook - willen deelnemen, met daarbij als kanttekening dat het met de inschrijvingen voor deelnemers erg snel gaat!

DVD.nl PRIMEUR:

Vers van de pers: Wij zijn erin geslaagd alle vier de delen uit de \'Alien Quadroligy\' te bemachtigen voor de Cinemarathon!!! En alsof dat nog niet genoeg is zal de speciale Director\'s cut van Alien worden vertoond.
Onnodig te zeggen dat we hier buitengewoon blij mee zijn en we weten ook zeker dat we hier heel veel deelnemers een groot plezier mee doen.

Morgen zal er nog een persbericht uitgaan om dit meer dan heuglijke feit onder de aandacht te brengen.


\' Cinemarathon in de media\'

Marcel van Driel (organisator) heeft een radiointerview gedaan voor het programma \'Melvin in de middag\' van CityFM. Wij beschikken over het fragment dat jullie kunnen beluisteren door hier te klikken.

Binnenkort kunnen jullie hier op DVD.nl weer een update verwachten!

Met vriendelijke groet,
Marcel van Driel & Ronald Stiebolt


Ander Cinemarathon Nieuws:

Recente artikelen

Laatste reacties

John Tak  |  27-10-2003

Hahahaha ja ja... of... Ripley's Irritation? Really Irrational? Razend Inventief?
Lees meer >

Ronald Stiebolt  |  27-10-2003

Ik was erg onder de indruk van de eerste Alien, destijds. En nu is er die prachtige nieuwe uitgave. Maar ik vraag me nu af: is er iemand die me kan vertellen wa...
Lees meer >

John Tak  |  27-10-2003

Ik was erg onder de indruk van de eerste Alien, destijds. En nu is er die prachtige nieuwe uitgave. Maar ik vraag me nu af: is er iemand die me kan vertellen wa...
Lees meer >

Ronald Stiebolt  |  27-10-2003

Aaargh! Ik wil hier zo graag aan mee doen, maar ja, ik mag van mijn ouders "geen school missen". :x Bah. Dat is wat je noemt foute prioriteiten. :evil: ...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina