Captain America - The First Avenger is vanaf 4 januari verkrijgbaar.

Paramount



Paramount presenteert:

 

MARVEL’S GEVIERDE SUPERHELD VERSCHIJNT OP BLU-RAY DISC & DVD, UITGERUST MET EXPLOSIEVE BONUSMATERIALEN

 

CAPTAIN AMERICA - THE FIRST AVENGER

Vanaf 4 januari 2012 op Blu-ray Disc en DVD met ruim een uur aan waanzinnig bonusmateriaal, waaronder een exclusief kijkje rondom Marvel’s The Avengers

coverMarvel Studios en Paramount Pictures brengen de nieuwste toevoeging aan het weergaloze Marvel Superhelden team met CAPTAIN AMERICA: The First Avenger, die  4 januari uitkomt op high definition Blu-ray 3D, Blu-ray Disc en DVD. Deze blockbuster hit, met een wereldwijde box office van ruim $350 miljoen, biedt fans wereldwijd een avontuur boordevol actie. Wanneer een angstaanjagende kracht iedereen op aarde bedreigt, komt ‘s werelds beste soldaat in actie tegen de slechte HYDRA organisatie,  die wordt geleid door de doortrapte Red Skull.  CAPTAIN AMERICA: The First Avenger voert kijkers naar een wereld van gedurfde en opwindende actie, met waanzinnige visuele effecten en een inspirerende held die bruist van moed, menselijkheid en een sterke geest. Chris Evans vervult de hoofdrol en de overige rollen worden vervuld door  een uitstekende cast, waaronder Academy Award®-winnaar Tommy Lee Jones, Hugo Weaving als Marvel’s ultieme schurk, Red Skull, Dominic Cooper, Neal McDonough, Derek Luke en Stanley Tucci.

De CAPTAIN AMERICA: The First Avenger Blu-ray 3D bevat de film in high definition 3D en high definition 2D, alsmede de DVD in standaard definition. De twee-disc Blu-ray Disc/DVD combo pack bevat de film in high definition en standaard definition. De Blu-ray Disc en DVD bieden ruim een uur aan behind-the-scenes bonusmateriaal, waaronder een originele Marvel korte film, een exclusieve sneak peek bij het ultieme Superheldenteam, Marvel’s The Avengers, zes featurettes met behind-the-scenes materialen over het proces van het maken van de film, deleted scenes en veel meer.

Over Captain America: The First Avenger:
Captain America: The First Avenger, geregisseerd door Joe Johnston en een scenario van Christopher Markus & Stephen McFeely, richt zich op de eerste dagen van Marvel Universum wanneer Steve Rogers (Chris Evans) zich vrijwillig aanmeldt voor een experimenteel programma dat hem verandert een supersoldaat, genaamd Captain America. Als Captain America bundelt Rogers krachten met Bucky Barnes (Sebastian Stan) en Peggy Carter (Hayley Atwell) om tegen de slechte HYDRA organisatie te vechten, dat wordt geleid door de schurk Red Skull (Hugo Weaving). Captain America: The First Avenger maakt deel uit van de bijzondere line-up aan films die geproduceerd zijn door Marvel Studios, gebaseerd op de Marvel personages. Thor werd in 2011 uitgebracht en Marvel’s The Avengers wordt vanaf mei 2012 in de bioscoop vertoond.

CAPTAIN AMERICA: The First Avenger Blu-ray Disc en DVD specificaties
De Blu-ray Disc wordt vertoond in 1080p high definition met Engelse 7.1 DTS HD Master Audio. De DVD wordt vertoond in breedbeeld voor 16:9 TVs met Engelse 5.1 Surround.
Inhoud Blu-ray Disc/DVD Combo Pack:
Blu-ray Disc
• Film met commentaar van regisseur Joe Johnston, cameraman Shelly Johnson en redacteur Jeff Ford
• Marvel One-Shot: A Funny Thing Happened on the Way to Thor’s Hammer
• Featurettes:
o Outfitting a Hero
o Howling Commandos
o Heightened Technology
o The Transformation
o Behind the Skull
o Captain America Origins
o The Assembly Begins
• Deleted Scenes met commentaar van regisseur Joe Johnston, cameraman Shelly Johnson and editor Jeff Ford
• Trailers

DVD
• Film

cover

CAPTAIN AMERICA: The First Avenger is ook verkrijgbaar als één disc DVD in breedbeeld voor 16:9 TVs met Engelse 5.1 Dolby Digital Surround. De disc bevat commentaar op de film, de featurettes “Outfitting a Hero” en “The Assembly Begins” en trailers.

CAPTAIN AMERICA: The First Avenger
Releasedatum:  4 januari 2012
Consumentenprijs DVD (1 Disc): €19,99
Consumentenprijs Blu-ray/DVD Combopack (2 Discs): €24,99
Consumentenprijs 3D Blu-ray/DVD Combopack (3 Discs): €29,99
Speelduur:  123 minuten
Kijkwijzer: 12; geweld


Recente artikelen

Laatste reacties

Jeroen D  |  27-12-2011

Chris Evans is totaal niet geschikt om captain america te spelen. De beste man straalt echt niets uit. Ook mede daardoor ben je deze film zo weer vergeten.
Lees meer >

Pieter R.  |  27-12-2011

Ik vond Captain America beter dan Thor en Iron Man 2, maar niet beter dan the hulk en iron man 1. Ik vind Thor trouwens ronduit saai en helemaal geen goede film...
Lees meer >

Bettina  |  27-12-2011

Ik heb de Duitse versie besteld, die ook NL subs heeft. Hoop dat die vandaag binnenkomt en anders morgen, wil de film heel graag zien. De trailer vond ik leuk...
Lees meer >

WaymannDirector  |  26-12-2011

De film is al te koop in Fnac Media markt in Brussel... HEt is de franse uitgave maar de kijkwijzer i NL net als de disc. Alleen de tekst op de back cover is fr...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina