Bulgaarse crime, Franse fantasy & Engelse kraamzusters vanaf 19 november verkrijgbaar

Bulgaarse crime, Franse fantasy & Engelse kraamzusters

Undercover, Rebound, Call the Midwife

 Undercover DVD Rebound DVDCall the Midwife DVD

Vanaf 19 november verkrijgbaar op DVD en Blu-ray Disc

Undercover

Undercover is in thuisland Bulgarije een waar fenomeen. En met een score van 8.1 op IMDb maakt deze veelbesproken en keiharde crime-serie beslist nieuwsgierig. In het eerste seizoen infiltreert special agent Martin in een maffiabende. Langzaam wint hij het vertrouwen van de gangsters, voor wie geweld en afpersing  tot de dagelijkse bezigheden behoren. De wereld van Undercover blijft dicht bij de realiteit. De personages zijn echte mensen en de grens tussen goed en slecht is niet altijd even duidelijk. Iedere aflevering bevat een portie vette actie, maar drama en dialogen krijgen ook alle aandacht. Gespeeld door de beste acteurs van Bulgarije, is deze misdaadserie (originele titel: Pod prikritie) er beslist één om uit te checken.

Regie: Victor Bojinov
Cast: Vladimir Penev, Zahari Baharov, Mihail Bilalov & Irena Miliankova
DVD 4-pack / Blu-ray 2-pack: adviesprijs EUR 16,95

 

Rebound

Nog zo’n favoriet van de IMDb-bezoekers:  de Franse fantasy-serie Rebound. De achtdelige serie kreeg juichende kritieken en trok alleen in Frankrijk al meer dan een miljoen kijkers. Twin Peaks is een titel waaraan veel wordt gerefereerd. Begrijpelijk, want ook Rebound speelt zich af in een klein bergdorp waar mysterieuze dingen gebeuren. Overleden inwoners keren terug en pakken hun leven weer op alsof er niets aan de hand is. Met hun komst doen ook  bovennatuurlijke verschijnselen hun intrede. Rebound is bloedstollend, grimmig en origineel. Wat er aan de hand is? Op z’n Frans gezegd: to be continued in 2014…

Regie: Fabrice Gobert
Cast: Anne Consigny, Clotilde Hesme, Guillaume Gouix & Frédéric Pierrot
DVD 3-pack / Blu-ray 2-pack: adviesprijs EUR 20,99

 

Call the Midwife - serie 2

Het tweede seizoen van de succesvolle BBC-serie Call the Midwife (hier uitgezonden door omroep MAX) over de belevenissen van verloskundige Jenny Lee (Jessica Raine) in een Londense achterstandswijk, speelt zich een jaartje later af dan seizoen één. Maar ook in 1958 valt er nog veel te ontdekken en verbeteren aan de kraamzorg in Nonnatus House. Zo komt er een nieuwe pijnstiller beschikbaar die behoorlijk in de smaak valt. En wie heeft die pasgeboren baby achtergelaten met kerst? Call the Midwife biedt  het historisch verantwoorde kwaliteitsdrama waar de BBC patent op heeft. De DVD bevat tevens een extra lange kerstspecial.

Regie: Philippa Lowthorpe
Cast: Jessica Raine, Miranda Hart, Helen George & Pam Ferris
DVD 3-pack: adviesprijs EUR 19,99
Extra: inclusief kerstspecial (75 min).

Bridge Entertainment

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina