Buena Vista/Disney: Dombo SE, Robin Hood SE en Peter Pan 2 op DVD

Het blijft Feest in Disneyland Resort Paris
Het 15 jarig bestaan vieren we ook in augustus met de release van drie magische Disney Classics. Drie nieuwe Disney Classics in de magische traditie van Disney met de leukste karakters en vertederende dieren. Alle drie de titels zijn gelimiteerd verkrijgbaar in een magische verpakking met glanzende folie en meer. En omdat Disneyland Resort Paris 15 jaar bestaat zijn ook deze drie titels voorzien van kras en win stickers, waarmee de consument kans maakt op fantastische Disneyland Resort Paris prijzen.

Disney’s 4e Classic DOMBO Special Edition
Maak kennis met het circusolifantje Dombo, van wie iedereen houdt. Maar oh, wat heeft hij een reusachtige flaporen. Een tijdloze klassieker. Gelimiteerd verkrijgbaar is een speciale verpakking.

Disney’s 21e Classic ROBIN HOOD Special Edition
Bereid je voor op stoere avonturen, onvergetelijke figuren, memorabele muziek en veel pret in Disney’s Robin Hood, een van de meest geliefde animatiefilms aller tijden. Een tijdloze klassieker. Volledig gerestaureerd, met prachtig nieuw bonusmateriaal

PETER PAN 2: TERUG NAAR NOOITGEDACHTLAND
Peter Pan neemt je opnieuw mee op een magische reis achter “de tweede ster rechts” naar de plaats waar je nooit oud wordt: “Nooitgedachtland”. Al je favoriete figuren zijn terug en je zal ook kennis maken met de 12-jarige Jane, de dochter van Wendy. Een prachtig avontuur met geweldige animatie en heel veel muziek.

Vanaf 15 augustus 2007 verkrijgbaar op KOOP DVD
In de magische traditie van Disney met sterke karakters en vertederende dieren brengt Buena Vista Home Entertainment 15 augustus 2007 drie prachtige Disney Classics uit. Alle drie de titels zijn gelimiteerd verkrijgbaar in een magische verpakking met glanzende folie en meer.


Disney’s 4e Classic DOMBO Special Edition
Als Moeder Jumbo in het circus een baby-olifantje op de wereld zet, is hij al snel het gesprek van de dag. Want oh, oh, oh wat heeft dit olifantje grote oren. Ze noemen hem Dombo. Want zo dom ziet hij er uit. Gelukkig wordt hij geholpen door de guitige muis Timmie die hem leert hoe hij met zijn oren tot de grootste attractie van het land uitgroeit.

BONUSMATERIAAL
Op DOMBO staat het leukste BONUSMATERIAAL zoals...:
- “Leve Dombo” featurette
- DVD-verhalenboek “Dombo’s grote ontdekking”
- “Baby mine” Michael Crawfords muziekvideo
- Sing-Along Songs “Kijk uit voor d’ooievaar”en “Casey Junior”
- “Elmer de olifant” animatiefilm
- ”Als muizen willen vliegen” animatiefi lm
- Dombo fotogallerij

TECHNISCHE GEGEVENS
INTERACTIEVE MENU’S
DIRECTE SCÈNE TOEGANG
TAALKEUZE: Dolby Digital 5.1: Nederlands / Engels / Frans – Mono 2.0: Hongaars / Tsjechisch
ONDERTITELING: Nederlands / Engels / Frans / Hongaars / Tsjechisch
BEELDFORMAAT: 4 x 3 – 1.33:1
SPEELDUUR: 69 minuten (exclusief bonusmateriaal)
KIJKWIJZER: alle leeftijden
Met Nederlandse stemmen van o.a Harry Bronk, Cruys Voorbergh,...


Disney’s 21e Classic ROBIN HOOD Special Edition
Wie kent hem niet, de slimme vos Robin Hood met het gouden hart, die het opneemt tegen de valse Prins Jan? Hij steelt van de rijken en geeft aan de armen. Disney’s 21e Classic is een roekeloos avontuur met onvergetelijke figuren vol humor en fantasie. Bovendien met prachtige animatie en sensationele liedjes waardoor ROBIN HOOD een magische film is voor alle leeftijden.

BONUSMATERIAAL
Op ROBIN HOOD staat het leukste BONUSMATERIAAL zoals...:
- Niet gebruikte scene: Alternatief einde
- Muziek en Meer: Disney’s Liedjesselectie: Jodeladi-Jodeladee, Liefde, Jan zonder land - De film kan worden afgespeeld met songteksten in beeld.
- Spellen en Activiteiten: Robin Hoods vrolijke spellen
Klaar voor een avontuur in het donkere bos? Robin Hood zoekt nieuwe leden voor zijn vrolijke kornuiten. Hij organiseert een boogschietwedstrijd om je te testen. Als je voldoende punten hebt behaald mag je mee op een geheime missie. Het sleutelwoord is snelheid!
- Achter de Schermen bij Disney: Robin Hood Atelier
Neem een kijkje in de keuken van de makers van Robin Hood en zijn vrolijke kornuiten. Ervaar hoe Disney’s Robin Hood is ontstaan van concepttekeningen tot de gehele film. De tekeningen kunnen worden afgespeeld in een fotogalerij of in een videogalerij waarbij uitleg wordt gegeven bij de tekeningen.
- Korte Bonusfilm: Goeie, ouwe tijd. Een film uit de archieven van de Walt Disney Studio’s.

TECHNISCHE GEGEVENS
INTERACTIEVE MENU’S
DIRECTE SCÈNE TOEGANG
TAALKEUZE: Dolby Digital 5.1: Nederlands / Engels / Frans
DTS: Frans
ONDERTITELING: Nederlands / Engels /Engels voor doven en slechthorenden / Frans
BEELDFORMAAT: 16 x 9 – 1.78:1
SPEELDUUR: 80 minuten (exclusief bonusmateriaal)
KIJKWIJZER: alle leeftijden
Met Nederlandse stemmen van o.a. Harry Geelen, Jules Croiset, Paul Haenen, Arnold
Gelderman, Simone Rooskens, Coen Flink, Tonny Huurdeman en Jérôme Reehuis.


PETER PAN 2: TERUG NAAR NOOITGEDACHTLAND
Maak opnieuw een magische reis met Peter Pan naar een bijzondere plek achter ‘de tweede ster rechts’ – een plek waar je nooit oud wordt: ‘Nooitgedachtland’. Wendy is inmiddels mama geworden. Haar twaalfjarige dochter Jane gelooft echt niet meer in sprookjes. Ze is nu te groot voor de verhalen uit haar moeder’s jeugd over vliegen met Peter Pan. De werkelijkheid om te overleven in een grijs Londen, dat door de oorlog deels is verwoest, is veel spannender. Maar wanneer het piratenschip van Kapitein Haak in Londen terechtkomt, haar kidnapt en meeneemt naar ‘Nooitgedachtland’, moet ze de realiteit van de droom onder ogen zien. Ze kan alleen vliegend naar huis terugkeren. En om te vliegen, moet ze geloven in dromen én elfenstof.

TECHNISCHE GEGEVENS
INTERACTIEVE MENU’S
DIRECTE SCÈNE TOEGANG
TAALKEUZE: Dolby Digital 5.1: Engels / Frans / Nederlands
ONDERTITELING: Nederlands / Engels / Frans
BEELDFORMAAT: 16 x 9 – 1.66:1
SPEELDUUR: 70 minuten
KIJKWIJZER: alle leeftijden
Met Nederlandse stemmen van o.a. Nicoline van Doorn, Willem Rebergen, Paul van Gorcum, Serge-Henri Valcke, Isa Hoes, Veerle Burmeister, Bram Bart, Merel Burmeister en liedjes gezongen door Laura Vlasblom.

Recente artikelen

Laatste reacties

sweet_tinkerbell  |  16-08-2007

* Geen van deze uitgaven is "nieuw". Voor Dombo is het zelfs al de derde uitgave. * De hoes van Dombo is spuuglelijk. * De hoes van Robin Hood is nog spuuglelij...
Lees meer >

Esteban  |  08-07-2007

Aangezien het mijn bedoeling is alle classics in één dezelfde lijn te hebben, ben ik zeer blij met deze uitgaves. Ten eerste -vanzelfsprekend- omdat ik ze nog ...
Lees meer >

joopjes  |  06-07-2007

zoals ik begreep hebben ze het oude 4*3 scherm verknipt tot een widescreen versie. Dus je hebt in vergelijking met de oude dvd versie nu ongeveer 25% minder bee...
Lees meer >

Calypso  |  06-07-2007

Voor mij ook geen aankoop van deze DVDs. Heb van 2 van de 3 de eerste releaseversie al, en het gaat me tenslotte om de film en niet om allerlei extra dingen die...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina