Buena Vista: vooraankondiging DVD releases eerste half jaar 2007

Adventures to Treasure
Buena Vista Home Entertainment presenteert ook in de komende maanden de mooiste films en TV-series op DVD.

Ook in 2007 lanceert Buena Vista Home Entertainment de mooiste films en TV-series op DVD. Nu al kunnen we een aantal  belangrijke releasedata noemen van DVD’s die in de komende maanden uitgebracht worden. Bij deze in het kort op rij de familiefilms, komedies, actiefilms, thrillers…, zowel animatie als live action, die met het mooiste bonusmateriaal zullen verschijnen. Bovendien een aantal geliefde TV-series. Voor de meer inhoudelijke en uitgebreidere informatie verwijzen we graag naar de persberichten, die u ook in de komende maanden per post en / of e-mail van ons toegestuurd krijgt.

GREY’S ANATOMY Seizoen 2 (reeds verkrijgbaar)
Operaties, relaties en complicaties in het ziekenhuis…
Grey’s Anatomy is de Golden Globe winnende ziekenhuisserie van NET5, waarin 5 jonge chirurgen in opleiding het moeten gaan maken in het Seattle Grace Hospital. Tijdens hun zware, interne opleiding moeten de jonge artsen zien te overleven in de dagelijks terugkerende trauma’s en sociale valkuilen in zowel het ziekenhuis als het echte leven. Bij de Golden Globes van 2005 was deserie na het eerste seizoen al goed voor 3 nominaties.

PETER PAN PLATINUM EDITION (7 maart 2007)
Eén van de meest geliefde Disney Classics, voor de allereerste keer als Deluxe Platinum Edition op DVD. Maak kennis met de ondeugende Peter Pan, de jongen die weigert om volwassen te worden, en met zijn gezelschap: zijn pittige feeënvriendinnetje Tinkelbel en de kinderen Wendy, Jan en Michiel. Met elkaar voeren ze een dappere strijd tegen de meest beruchte en luidruchtigste schurk van allemaal: Kapitein Haak. De film is op spectaculaire wijze opnieuw digitaal gerestaureerd. Met Disney Enhanced Home Theater Mix 5.1 Dolby Digital en Fastplay. Met veel uniek bonusmateriaal zoals niet gebruikte liedjes, drie nieuwe spellen, bijzonder archiefmateriaal en nog veel meer. De geliefde klassieker wordt in twee verschillende versies aangeboden. Als 2-Disc Deluxe Edition met nooit eerder vertoonde scènes en zeer bijzonder bonusmateriaal.
Bovendien als Duopack samen met PETER PAN 2.

HIGH SCHOOL MUSICAL (21 maart 2007)
Dankzij een onvrijwillig karaoke optreden op oudejaarsavond ontdekken de ambitieuze basketbalaanvoerder Troy en het verlegen wiskundegenie Gabriella hun gemeenschappelijke zangtalent. Als ze auditie doen voor de hoofdrollen in de schoolmusical en zich voor de tweede ronde weten te kwalificeren is het hek van de dam... Een internationale Disney Channel hit die in Nederland herhaaldelijk te zien is geweest op Jetix.

Drie nieuwe Disney Classics in de magische traditie van Disney met prachtige prinsessen en vertederende dieren. Alle drie de titels zijn gelimiteerd verkrijgbaar in een magische verpakking met glanzende folie en meer. De titels zijn voorzien van ‘kras en win’ stickers waarmee de consument kans maakt op fantastische Disneyland Resort Paris prijzen.

ASSEPOESTER: TERUG IN DE TIJD (4 april 2007)
Stel dat... de toverkracht niet gewerkt had? Stel dat... het glazen muiltje niet had gepast? Zou de droom dan zijn uitgekomen? Assepoesters stiefmoeder krijgt de toverstaf van de Toverfee in handen en ze besluit de geschiedenis te herschrijven, zoals zij dat graag had gewild. Lukt het Assepoester om haar, samen met haar muizenvriendjes Tom en Pieter, tegen te houden?


FRANK EN FREY SE (4 april 2007)
Volledig gerestaureerd en met prachtig bonusmateriaal. Walt Disney’s 24ste Classic. Ontroerende en tijdloze vriendschappen zoals die tussen Bambi en Stampertje, Pinokkio en Japie Krekel, Aladdin en de Geest zijn door Walt Disney prachtig tot leven gebracht. Een van de allermooiste vriendschappen is die tussen de hond Frank en de vos Frey. Frank en Frey zijn elkaars natuurlijke vijanden, maar niets kan hun hechte vriendschap kapot maken.

FRANK EN FREY 2 (4 april 2007)
Het verhaal gaat verder…. Wanneer er een breuk ontstaat in de onverwoestbare vriendschap tussen de oude hartsvrienden Frank en Frey, brengen nieuwe vrienden hen weer bij elkaar. Een geheel nieuw avontuur van een van Disney’s meest geliefde en vertederendste animatieklassiekers.

ALIAS SEIZOEN 5 (18 april 2007)
Spanning, actie, avontuur, mysterie en intrige in het complete vijfde seizoen van tweeëntwintig afleveringen. Sydney Bristow (Jennifer ‘Daredevil’ Garner) combineert een onopvallend leven met dat van een superspionne. In het vijfde seizoen van Alias wordt ze lid van een ‘nieuwe afdeling’ van de CIA, waar oude bekende “Sloane” de scepter zwaait. Haar wantrouwen is groot. Met: Jennifer Garner, Ron Rifkin, Michael Vartan, Bradley Cooper. Gecreëerd door J.J. Abrams (‘Lost’).

CRIMINAL MINDS SEIZOEN 1 (18 april 2007)
To Catch A Criminal, You Have To Think Like One In de misdaadserie Criminal Minds probeert een eliteteam van de FBI zich te verplaatsen in de belevingswereld van de crimineel, om zo een misdaad op te lossen. Met: Mandy Patinkin, Thomas Gibson, Shemar Moore, Matthew Gray Gubler.

GHOST WHISPERER (18 april 2007)
In deze spannende serie vertolkt Jennifer Love Hewitt de rol van Melinda Gordon; een jonge vrouw die communiceert met de geesten van overleden mensen. Deze overledenen kunnen geen afscheid nemen van het leven, omdat ze nog niet-afgehandelde zaken met zich meedragen. Melinda probeert de geesten te helpen, wat een normaal leven bijna onmogelijk maakt. Met: Jennifer Love Hewitt, David Conrad, Aisha Tyler.

WILDE BENDE (30 april 2007)
Alles is cool zolang je maar wild bent! De strijdkreet van de Wilde Bende galmt door de Duivelspot. Dit is de thuisbasis van het beste voetbalteam ter wereld. Helaas voor de Wilde Bende regent het dagen aaneen en verandert de Duivelspot in een grote modderpoel. Dan maar binnenshuis voetballen... in de woonkamer. Het gevolg: Woeste ouders, huisarrest en niet meer voetballen. Een ramp voor de vrienden. En alsof dat nog niet genoeg is, horen ze dat hun grootste vijand, dikke Michiel, hun voetbalstadion heeft ingepikt. Dat mag niet gebeuren. Nooit! Ze verzinnen een list om hun geliefde Duivelspot terug te winnen. Zelfs als ze daarvoor de hulp van een meisje nodig hebben....



 

THE GUARDIAN (2 mei 2007)
Als de legendarische reddingszwemmer Ben Randall in een tragisch ongeluk zijn crew verliest, wordt hij als leraar uitgezonden naar de school voor \'Coast Guard Rescue Swimmers\'. Zijn beste student is zwemtalent Jake Fischer, die helaas niet toont dat hij, als het erop aankomt, echt bereid is om zijn leven voor een ander te geven. Randall drijft Fischer tot het uiterste en probeert hem te veranderen in een jongen die met hart en ziel voor het bestaan van reddingszwemmer kiest. Samen vertrekken ze naar Alaska waar Fischer meteen te maken krijgt met een gruwelijk moeilijke test. Met: Kevin Costner, Ashton Kutcher, Sela Ward Regie: Andrew Davis

TELETUBBIES – 3 NIEUWE TITELS
Dit jaar vieren we het 10-jarig bestaan van de Teletubbies met de uitbreng van drie nieuwe DVD’s. Hiermee komt het totaal aantal Teletubbies DVD’s op maar liefst 15 exemplaren! Een mooie verzameling voor de liefhebbers. Rondom dit fantastische jubileum zullen veel activiteiten plaatsvinden. Meer hierover later.

DEJA VU (13 juni 2007)
Agent Doug Carlin, ontdekt dat déjà vu meer kan zijn dan alleen een gevoel. Hij kan er politiezaken mee oplossen! Door middel van gegevens uit het verleden en waarschuwingen voor de toekomst kan hij wellicht honderden levens redden. Met: Denzel Washington, Val Kilmer, James Caviezel Productie : Jerry Bruckheimer Regie: Tony Scott

PETER PAN 2: TERUG NAAR NOOITGEDACHTLAND (29 augustus 2007)
Maak opnieuw een magische reis met Peter Pan naar een bijzondere plek achter ‘de tweede ster rechts’ – een plek waar je nooit oud wordt: ‘Nooitgedachtland’. Wendy is inmiddels mama geworden. Haar twaalfjarige dochter Jane gelooft echt niet meer in sprookjes. De werkelijkheid om te overleven in een grijs Londen, dat door de oorlog deels is verwoest, is veel spannender. Wanneer Kapitein Haak haar kidnapt en meeneemt naar ‘Nooitgedachtland’, moet ze de realiteit van de droom onder ogen zien. Ze kan alleen vliegend naar huis terugkeren. En om te vliegen, moet ze geloven in dromen én elfenstof. Al deze titels worden gedistribueerd door Buena Vista Home Entertainment, een dochteronderneming van The Walt Disney Company. In de gehele Benelux verzorgen zij de marketing, verkoop en distributie van de Walt Disney, Touchstone, Hollywood Pictures en Buena Vista huur- en koopvideocassettes en DVD’s.

Recente artikelen

Laatste reacties

Coen P.  |  14-02-2007

op deja vu na helemaal niets voor mij :roll:
Lees meer >

Kevin Lottering  |  14-02-2007

Deju Vu ga ik zeker kopen! K'heb hem in de bios al gezien en hij was zeer geslaagd. Wel een echte Tony Scott film (a la "Man On Fire" etc), maar verassend g...
Lees meer >

Rudy Mas  |  12-02-2007

Voor mij het laatste seizoen van Alias en het eerste seizoen van Ghost Whisperer. Van deze laatste serie heb ik al veel goeds gelezen maar nog nooit iets van...
Lees meer >

Frank  |  12-02-2007

Zeg me maar eens welke van onderstaande screenshots van de nieuwe Peter Pan komt en welke van de oude: Ik hoop het tweede screenshot, maar aan je reactie te le...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina