Buena Vista: The Lion King 3 vanaf 10 maart op DVD

De “Circle of Life” zal nooit meer hetzelfde zijn!

Walt Disney Pictures presenteert:

THE LION KING 3: HAKUNA MATATA
Het hilarische, niet eerder vertoonde verhaal van The Lion King.
Nu verteld vanuit het knotsgekke perspectief van de zeer geliefde hoofdrolspelers in deze super grappige film: Timon en Pumbaa.

Vanaf 10 maart verkrijgbaar op DVD (2 - Disc Speciale Uitvoering) en Video

In de animatiekkraker The Lion King 3 : Hakuna Matata stelen de publiekslievelingen Timon en zijn vriendje Pumbaa de show. Het grappige stokstaartje en het oh zo leuke wrattenzwijn onthullen in een compleet nieuw komisch avontuur waar ze vandaan kwamen, wanneer ze elkaar ontmoetten en hoe ze Simba hielpen om het koninkrijk te redden. Hun verhaal bevat een aantal terugblikken op een paar grote gebeurtenissen uit The Lion King, die er een beetje anders uitzien vanuit het perspectief van Timon en Pumbaa. Het resultaat is een hilarisch en vermakelijk avontuur, vol vriendschap en ontdekkingen, met de grootste onbezongen helden van de savanne! Bovendien met al je favoriete helden en twee nieuwe komische figuren: de moeder van Timon en oom Max. Met de originele stemmen en het liedje That’s All I Need van Elton John en Tim Rice neemt The Lion King 3: Hakuna Matata jong en oud heeeeeeelemaal mee terug naar het begin, voordat het verhaal van Simba begon... en nog verder terug!

Vanaf 10 maart 2004 is The Lion King 3: Hakuna Matata verkrijgbaar op DVD (2-Disc speciale Uitvoering) en Video. Vanaf 2 maart 2004 reeds te huur.

DVD: 2-Disc Speciale Uitvoering.
VIDEO: In twee verschillende versies: Nederlands gesproken en Nederlands ondertiteld.

DVD - 2-DISC SPECIALE UITVOERING

Disc 1:
Film + Bonusmateriaal
… Zoek de verstopte Mickeys!
… Nooit eerder vertoonde scènes


Disc 2:
… Spellen en activiteiten:
o Timon en Pumbaa’s virtuele safari: je bent uitgenodigd op een gloednieuwe rit door het park met Timon en Pumbaa als gids en met Timon’s mama en Oom Max op de achterbank. Maar de rit gaat natuurlijk compleet fout...
o Rafiki’s raadsel: Rafiki daagt je uit om de verborgen parel te vinden onder de door elkaar gehaalde halve kokosnoten.
o Wie is wie: heel wat Disneyfiguren komen Timon en Pumbaa vergezellen op het einde van de film. Weet jij wie ze zijn aan de hand van hun silhouette?

… Bonusmateriaal:
o Timon: het verhaal achter de legende: in deze documentaire gaan we op zoek naar Timon’s oorsprong. Samen met een interview met Pumbaa, Timon’s ma en zijn Oom Max tonen home movies en snapshots hoe Timon opgroeide.
o Voor het begin: Achtergrondreportage van The Lion King 3 “The making of”. Brad en Simon, de regisseur en producer van The Lion King 3, leveren net als Timon en Pumbaa, commentaar op het het maken van de film.
o “Grazing in the grass” Muziekvideo uitgevoerd door Raven.


TECHNISCHE SPECIFICATIES

INTERACTIEVE MENU’S
DIRECTE SCÈNE TOEGANG
TAALKEUZE: Dolby Digital 5.1: Engels / Nederlands / Frans / Bulgaars
ONDERTITELING: Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Nederlands / Frans / Bulgaars
BEELDFORMAAT: 16 x 9 / 1:66:1
SPEELDUUR: 73 minuten (exclusief bonusmateraal)


THE LION KING 3: HAKUNA MATATA – HET VERHAAL

Keer terug naar het hart van de Afrikaase savanne, naar het begin voordat het verhaal van Simba begon... en nóg verder terug! Daar woont en werkt het hilarische stokstaartje Timon temidden van heel veel andere stokstaartjes. Nou ja, werken, hij maakt er meestal een rommeltje van. Hij droomt van een leven aan de zonzijde. Zijn moeder is gek op hem en ook Oom Max heeft het beste met hem voor.
Het is dan ook een grote schrik als Timon besluit het avontuur op te zoeken. Hij wil het verleden achter zich laten. Hij wil een leven zonder zorgen: Hakuna Matata.
Maar dat klinkt makkelijker dan gezegd. Rafiki, de geheimzinnige aap van de Koningsrots, fluistert hem een wijze les in het oor. Probeer altijd verder te kijken. Verder dan je ziet.

Onderweg stuit hij op het wrattenzwijn Pumbaa. Hij kan zich de hele dag volvreten met alles wat maar eetbaar is. Ze worden de beste maatjes. Sterker nog, samen vormen ze een hilarisch en ijzersterk duo. De wereld ligt letterlijk aan hun voeten.

Ze rollen van het ene avontuur in het andere en worden ook dikke vrienden met de leeuw Simba. De komst van de leeuwin Nala wordt dan ook met argusogen bekeken. Simba mag niet verliefd worden. Dan zou er wel eens een eind kunnen komen aan hun zorgeloze leventje. Ze brengen alles in stelling om de liefde tussen Simba en Nala niet op te laten bloeien. Maar al hun pogingen lopen gierend uit de hand en hebben een averechts effect.
Dan blijkt Simba hun hulp hard nodig te hebben. Hij heeft besloten om naar huis terug te keren en het koningschap van zijn Oom Scar op te eisen. Timon en Pumbaa besluiten Simba te helpen in zijn strijd. Maar ook de hyena’s Shenzi, Banzai en Ed roeren zich heftig. Gelukkig krijgen Timon en Pumbaa hulp van de moeder van Timon en Oom Max. Onder grote hilariteit blijken ze niet alleen de sterksten, maar vooral ook de slimsten te zijn.


DE PRODUCTIE

Regie: Brad Raymond. Productie: George A. Mendoza. Scenario: Tom Rogers.
Score: Don Harper

Recente artikelen

Laatste reacties

Henk Heideveld  |  19-02-2004

Tot nu toe nog geen enkele reactie van Bambi (Marcel) :shock: :shock: :shock: :shock:
Lees meer >

Surya  |  18-02-2004

Toch wel Original Music by Martin Erskine (song "Digga Tunnah") Don Harper Hans Zimmer Jammer dat die hier zijn tijd ingestoken heeft. Ofwel is die "orig...
Lees meer >

Fokkeyou  |  18-02-2004

Waarom ze een dubbel-disc versie doen?! Voor het geld natuurlijk. De niet oplettende kijker denkt dat hij hier te maken heeft met een super-titel, en denk ook d...
Lees meer >

Werner  |  10-02-2004

Alleen al het feit dat ze zo'n film maken vind ik onaanvaardbaar! Couldn't agree more! Ik wil deze troep gewoon niet zien om mijn goede herinnering aan de o...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina