Buena Vista: Overzicht titels tot eind 2004

Buena Vista Home Entertainment
biedt u een najaar vol verrassingen!

Nu alvast een voorproefje van wat in de komende maanden op
KOOP-DVD (natuurlijk met veel bonusmateriaal) en –VHS verschijnt:
DVD-premières, klassiekers, familiefilms, komedies, actiefilms, thrillers…
Zie ook de uitvoerige persberichten, die reeds zijn toegezonden of u in de komende periode zal ontvangen.

4 augustus:
Mickey * Donald * Goofy : De Drie Musketiers (DVD en VIDEO)

Hun eerste eigen avondvullende langspeelfilm. Opzwepende liedjes, stoere actie en vlijmscherpe humor voor het hele gezin, wanneer Mickey, Donald en Goofy voor het eerst samen, als drie Musketiers, de degens kruisen en prinses Minnie bevrijden uit de handen van de boosaardige Boris Boef. Vrij naar de boeken van Alexandre Dumas. Met de mooiste klassieke melodieën. Één voor Allen, Allen voor Één !

Walt Disney Treasures – The Chronological Donald Volume Één (1934-1941) (2-DVD)

Het was in 1934 – nu 70 jaar geleden – dat de heetgebakerde Donald Duck tot leven kwam met een
kleine rol in The Wise Little Hen. Vanaf dat moment was hij niet meer te stoppen. Een onvergetelijke serie cartoons van het allereerste moment.

Walt Disney Treasures – Mickey Mouse in Living Color Volume Twee (1939-Heden) (2-DVD)

Films en korte cartoons – vanaf de Society Dog Show uit 1939 tot zijn laatste cartoon The Simple Things uit 1953. Tevens zijn optreden in de commerciële film die gemaakt werd door de Standard Oil Company.

Teletubbies – Dansen met de Teletubbies (DVD en VIDEO)

Teletubbies houden van dansen! Tra-la-lie, tra-la-la!
Nog steeds zijn de Teletubbies bij jong en oud – vanaf 1 jaar!- razend populair.

Alias – 6 DVD Collection (6-DVD)

Avontuur, actie, science fiction, thriller.
Het complete TWEEDE seizoen van deze populaire TV-serie (Net 5) over het spannende leven van
studente en dubbelspionne Sydney Bristow (Jennifer Garner).

Cold Mountain (DVD en VIDEO)

Love story met epische proporties. Met de sterren Nicole Kidman (Oscar® Beste Actrice The Hours), Renée Zellweger (Oscar® en Golden Globe Beste Vrouwelijke Bijrol Cold Mountain) en Jude Law (Oscar® Nominatie Beste Acteur Cold Mountain). De film is geregisseerd door Oscar® winnaar Anthony Minghella (The English Patient, The Talented Mr. Ripley).

25 augustus:
Pietje Bell 2 – De Jacht op de Tsarenkroon (DVD en VIDEO)

Na het enorme succes van Pietje Bell – De film nu nóg meer nieuwe, spannende en komische avonturen van Pietje Bell en de bende van de Zwarte Hand.

Pietje Bell – De Film & Pietje Bell 2 – De Jacht op de Tsarenkroon (2DVD)

Twee succesvolle familiefilms samen op één 2 DVD.

The Haunted Mansion (DVD en VIDEO)

Bereid je voor op een spannend hiernamaals met dit komische avontuur van Walt Disney Pictures. Eddie Murphy, Jennifer Tilly, Terence Stamp en Nathaniel Parker spelen de belangrijkste rollen in deze spook-taculaire familiefilm, die uitpuilt van de speciale effecten en humor.

Cold Creek Manor (DVD)

Golden Globe winnares Sharon Stone (Casino, Basic Instinct) en Dennis Quaid (Traffic) spelen de hoofdrollen in deze bloedstollende thriller met verder een all-star cast zoals Juliette Lewis, Christopher Plummer en Stephen Dorff.

15 september:
Brother Bear (DVD en VIDEO)

De nieuwe berengoede Disney Classic over de liefde tussen mens en dier. Een groots animatie avontuur, vol humor en spanning. Met vijf geweldige nieuwe liedjes van Academy Award® winnaar Phil Collins. Een fantastische ervaring voor het hele gezin.

29 september:
Disney Prinsessen - Verjaardagsfeest (DVD)

Interactieve DVD met een partyplanner, spelletjes, verhalen en muziek. Speel nu met al je favoriete Disney prinsessen het Disney Prinsessen Verjaardagsfeest. Of het nu een feest is voor 1 of 100 kinderen, het Prinsessen Verjaardagsfeest is de ultieme party waardoor je droom uitkomt ! Met 8-Speel-mee partyspelen en alles om het feest compleet te maken.

Lievelingsverhalen – Een Collectie hartverwarmende Cartoons (DVD en VIDEO)

Mickey & Minnie, Donald & Katrien, Peter & Polly Pinguïn en andere geliefde stellen schitteren, en nog veel meer….

Winnie de Poeh : Spookpret & Zeg nog eens Boe ! (2-DVD)

Een Grappige Griezelcollectie 2 DVD. Met Winnie de Poeh en al zijn vriendjes uit het Honderd Bunderbos in de hoofdrollen.

Starsky & Hutch (DVD)

Een geweldige actie / komedie waarin twee gerenommeerde misdaadbestrijders, detective David Starsky (Ben Stiller) en detective Ken « Hutch » Hutchinson (Owen Wilson) als team samen de straat op worden gestuurd Om een moordzaak op te lossen moet het onwaarschijnlijke duo gebruik maken van hun gewiekste undercovermethoden, hun bijzonder knappe verschijning en doortraptheid. Andere belangrijke rollen worden gespeeld door Chris Penn, Juliette Lewis, Carmen Electra en Snoop Dogg.

Hidalgo (DVD)

Een episch avontuur over de legendarische Frank T. Hopkins die vastbesloten is te winnen in een afmattende overlevingsrace dwars door de Arabische woestijn. Met Viggo Mortensen als vurige cowboy en Omar Sharif als charismatische sjeik.

Octane (DVD)

Een angstaanjagende thriller waarin onschuld en kwaad frontaal op elkaar botsen. Met Madeleine Stowe, Bijou Phillips, Mischa Barton en Jonathan Rhys-Meyers in de belangrijkste rollen.

20 oktober:
Aladdin (VIDEO)

De met twee Oscars® bekroonde Disney Classic. Zweef mee op een vliegend tapijt en maak een reis vol betovering in een van de spectaculairste avonturen aller tijden. Geniet van de non-stop humor en spanning in het verhaal over de gewone jongen en zijn ondeugende aapje, die in het hart van een betoverende stad de vrijzinnige Prinses Jasmine uit handen van de boze tovenaar Jafar probeert te redden.

Aladdin - 2 Disc Speciale Uitvoering (2-DVD)

De met twee Oscars® bekroonde Disney Classic. Zweef mee op een vliegend tapijt en maak een reis vol betovering in een van de spectaculairste avonturen aller tijden. Geniet van de non-stop humor en spanning in het verhaal over de gewone jongen en zijn ondeugende aapje, die in het hart van een betoverende stad de vrijzinnige Prinses Jasmine uit handen van de boze tovenaar Jafar probeert te redden. Naast de met 2 Oscars® bekroonde Classic ook een schat aan bonusmateriaal met o.a. een nooit eerder vertoond liedje, spelletjes, filmgeheimen en nog veel meer.

Aladdin - 4 Disc Trilogy Digipack (4-DVD)

Keer terug naar het Koninkrijk Agrabah met nog meer wervelende avonturen. Een fantastische box met naast de met 2 Oscars® bekroonde Classic Aladdin, ook de twee opvolgers: Aladdin : De Wraak van Jafar en Aladdin en de Dievenkoning. Natuurlijk inclusief heel veel bonusmateriaal.

27 oktober:
Bionicle 2 : Legends of Metru Nui (DVD en VIDEO)

Als mysterieuze kwade krachten de glorierijke stad Metru Nui bedreigen, geeft Toa Lhikan aan zes Matoran de wapens en de verantwoordelijkheden die een Toa draagt. Aan hen de taak om met hun nieuwe krachten te leren omgaan en hun leider te bewijzen wat ze waard zijn door de ‘Great Kanoka Disks’ op te sporen en de inwoners van hun eilandenstad te redden! Zullen ze daar op tijd inslagen, of zal de duisternis voorgoed heersen?

Raising Helen (DVD)

Kate Hudson (Almost Famous), John Corbett, Joan Cusack en Helen Mirren in een hilarische komedie vol warmte, romantiek en humor van de regisseur van Runaway Bride & Pretty Woman.
Voor de sexy Kate Hudson, een carrièrevrouw in de modewereld, kent de grote stad geen geheimen. Haar glamourvolle leven van late nachten en spotlights wordt compleet op zijn kop gezet als ze plotseling de voogdij over de drie kinderen van haar zus krijgt !

Miracle (DVD)

Het inspirerende en waargebeurde verhaal achter een van de grootste momenten uit de sportgeschiedenis – de triomfantelijke overwinning van het Amerikaanse ijshockeyteam op de Sovjetunie in 1980. Met Kurt Russell als de dynamische vastberaden coach Herb Brooks.

3 november:
Seabiscuit (DVD en VIDEO)

Een dakloze jockey, een miljonair, een werkloze cowboy en een paard met de naam Seabiscuit zijn de vier onwaarschijnlijke helden die de hoop bij elkaar vonden en een hele generatie inspireerden. Een film vol actie, drama en warmte gebaseerd op een waar gebeurd verhaal. Met Tobey Maguire, de voor een Oscar genomineerde Jeff Bridges en Oscar winnaar Chris Cooper. Scenario en regie : Gary Ross.

24 november :
Mulan 2 (DVD en VIDEO)

De magnifieke legende over Mulan gaat door in een compleet nieuwe, avondvullende film. De mooie, dappere heldin is terug in het spectaculaire vervolg op Disney’s 36ste Classic. Mulan moet samen met Shang drie uitgehuwelijkte prinsessen op een reis dwars door China begeleiden. Samen met haar dolkomische oppasdraak Mushu en een paar geweldige nieuwe vrienden beleven ze de spannendste avonturen.

Mulan – 2 Disc Speciale Uitvoering (2-DVD)

Een verhaal over eer, moed en de zoektocht van een jong meisje dat haar eigen hart volgt!
De op een oud Chinees gedicht gebaseerde legende wordt prachtig uitgewerkt in Disney’s 36ste klassieke animatiefilm. Vol dappere avonturen, dolkomische personages en inspirerende muziek. Met niet eerder vertoonde scènes, spellen en activiteiten, achter de schermen bij Disney en veel meer…

1 december:
The Ladykillers (DVD)

In deze schitterende comédie, een remake van de gelijknamige klassieker uit 1955, van Oscar-winnaars Joel Coen & Ethan Coen, keert Oscar®-winnaar Tom Hanks terug naar zijn ‘comedy-roots’. Als louche professor Goldthwait Higginson Dor III heeft hij een aantal ‘experts’ om zich heen verzameld voor de kraak van de eeuw. De bendeleden : een expert op het gebied van explosieven, een expert in het graven van tunnels, een sterke jongen en de uiterst belangijke ‘inside man’. Hun schuilplaats is de kelder van het huis van een nietsvermoedende dame op leeftijd.

The Alamo (DVD)
Actie, drama en avontuur in deze film van regisseur John Lee Hancock (The Rookie) en de producenten en Oscar®-winnaars Mark Johnson, Brian Frazer en Ron Howard. Met Dennis Quaid, Billy Bob Thornton, Jason Patric en Patrick Wilson in de belangrijkste rollen.
De verflming van het waargebeurde verhaal in 1836 van de slag rondom het fort de ‘Alamo’, waarbij een vrijwilligersleger van zo’n 200 man, waaronder de beroemde David Crockett, kolonel William Travis en James Bowie, het op moesten nemen tegen een overmacht van duizenden Mexicaanse soldaten. De slag leidde uiteindelijk tot de onafhankelijkheidsverklaring van Texas.

8 december:
King Arthur (DVD en VIDEO)

Drama, actie en romantiek in dit indrukwekkend epos over King Arthur, de legendarische held die met een groot leger ten strijde trok tegen de barbaarse Saksen. Met de lieftallige Keira Knightley en Engelse top acteurs als Clive Owen, Ioan Gruffud en Ray Winstone. Geregisseerd door Antoine Fuqua en geproduceerd door niemand minder dan Jerry Bruckheimer (Pearl Harbor).

Mickey Twice Upon Christmas (DVD)

Mickey zoals je ‘m nog nooit te zien kreeg ! Mickey en z’n vrienden zijn nu mooier dan ooit in deze kompleet nieuwe verzameling van prachtige, CGI geanimeerde Kerstverhalen!

Home on the Range / Paniek op de Prairie (DVD en VIDEO)

Geniet van de stijlvolle animatie, hilarische actiescènes en schitterende nieuwe songs van componist en meervoudig Oscar®-winnaar Alan Menken (De Kleine Zeemeermin, Belle en het Beest, Aladdin) in deze heerlijke nieuwe Disney Animatie-Classic. De hoofdrollen zijn dit keer weggelegd voor een drietal koeien, die zich ermee gaan bemoeien als ‘hun’ boerderij onteigend dreigt te worden. Samen verzinnen ze een plan om aan geld te komen en zo de boerderij te redden. Daarvoor moeten ze wel de sluwe veedief Alameda Slim vangen. Op diens hoofd staat immers een flinke beloning.
Met de stemm en van o.a. Judi Dench, Jennifer Tilly, Roseanne Barr en Cuba Gooding Jr (Originele versie) en Ernst-Daniel Smid, Howard Komproe en Jenny Arean in de Nederlands gesproken versie.

Recente artikelen

Laatste reacties

Steve Muller  |  20-09-2004

ik wist niet eens wat dat was...heb het dus net nagevraagd :) Maar zou dat wat uitmaken dan?? Ik heb er bij andere dvd's geen last van... En als meerdere met m...
Lees meer >

Shorty  |  19-09-2004

ik wist niet eens wat dat was...heb het dus net nagevraagd :) Maar zou dat wat uitmaken dan?? Ik heb er bij andere dvd's geen last van... En als meerdere met m...
Lees meer >

Steve Muller  |  19-09-2004

Kun je dit dan niet goed via je TV instellen? Wellicht een ISF Calibratie?
Lees meer >

Shorty  |  19-09-2004

Beauty & the Beast is mijn alltime favorite disney!! Ik heb de video zo vaak bekeken, dat toen ik hem op dvd wilde bekijken er mij meteen iets opviel. Eerst kon...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina