Buena Vista: Jet Li films en Jet Li Boxset

Kiss of the Dragon
Met Jet Li, Bridget Fonda, Tchéky Karyo
Regie: Chris Nahon. Productie: Luc Besson
Vanaf 4 september 2002 voor het eerst verkrijgbaar op KOOPVIDEO en op -DVD

Kiss of the Dragon, The Enforcer, Fist of Legend
Starring The Ultimate Action Hero Jet Li
Vanaf 4 september 2002 voor het eerst verkrijgbaar als
Luxe Jet Li 3 VIDEO Box en als Luxe Jet Li 3 DVD Box
 

Vanaf 4 september 2002 kunnen de Jet Li fans hun hart ophalen. Buena Vista Home Entertainment brengt vanaf die datum zowel op KOOPVIDEO als –DVD de waanzinnige actiefilm Kiss of the Dragon uit met de charismatische Jet Li in de hoofdrol. Tegelijkertijd is Kiss of the Dragon samen met de Jet Li classics The Enforcer en Fist of Legend ook in respectievelijk een Luxe Jet Li 3 VIDEO - en een Luxe Jet Li 3 DVD Box verkrijgbaar


Kiss of the Dragon
Kiss Fear Goodbye...
Van de schrijver van de films Yamakasi, Taxi, Leon en The Fifth Element en gemaakt door de producent van Yamakasi, Taxi en Leon mag men wel wat spektakel verwachten. Kiss of the Dragon, met in de hoofdrollen Jet Li, Bridget Fonda en Tchéky Karyo en geregisseerd door Chris Nahon biedt dan ook een opwindende thriller waarin dodelijke intriges worden gecombineerd met meedogenloze vechtscènes en adembenemende actie.

Jet Li speelt Liu Jiuan, een top agent van de Chinese regering. Voor een gevoelige en uiterst geheime missie reist hij naar Parijs. Daar wacht hem een verrassing. Eenmaal aangekomen wordt hij in de val gelokt. De dodelijke samenzwering is het werk van een machtige politieagent (een rol van Tchéky Karyo), met wie hij zou gaan samenwerken. In een stad waar hij niemand kent gaat hij uiteindelijk de strijd aan samen met de Amerikaanse Jessica (Bridget Fonda), die dezelfde meedogenloze tegenstander heeft.

Met: Jet Li (Romeo Must Die, Hitman, Fist of Legend, Lethal Weapon 4, The One), Bridget Fonda (MonkeyBone, Lake Placid, A Simple Plan, Single White Female) en Tchéky Karyo (The Patriot, Saving Grace, Addicted to Love).
Productie: Luc Besson, Jet Li, Steven Chasman, Happy Walters (Yamakasi, Taxi en Leon).
Scenario: Luc Besson & Robert Mark Kamen (Yamakasi, Taxi, Leon, The Fifth Element).
Regie: Chris Nahon
Hollywood Pictures Home Video. Genre: actie. Speelduur: 94’. Keuring: 16 jaar.


De Jet Li classic: The Enforcer
In deze nonstop actie-thriller speelt de martial arts ster Jet Li (Romeo Must Die, Lethal Weapon 4, Black Mask) een Chinese undercover agent die naar Hong Kong wordt gestuurd om een beruchte crimineel op te sporen. Li wordt gedwongen samen te werken met zijn zoon die een Kung Fu meester in spé is. Samen bepalen ze de wet!
Iedereen die van actie houdt mag deze “Jet Li” niet missen. De film biedt spectaculair en sensationeel entertainment. Het is bovendien een ultieme demonstratie in oosterse vechtkunst waarin superster Jet Li ook nog eens alle man-tegen-mangevechten zelf uitvoert!

Met: Jet Li (Romeo Must Die, Lethal Weapon 4, Black Mask, The One).
Van: Corey Yuen, de martial arts choreographer van Romeo Must Die en Lethal Weapon 4, en de action director van X-men.
Regie: Yuen Kwai.
Hollywood Pictures Home Video. Genre: actie. Speelduur: 89’. Keuring: 16 jaar.


Jet Li classic: Fist of Legend
Moed, eer en wraak staan centraal in deze Oosterse vechtfilm waarin Jet Li weer te bewonderen is als actieheld. Wanneer Chen (Li) ontdekt dat zijn geliefde leraar en mentor is vermoord, zweert hij zijn dood te wreken.
Fist of Legend is een superieure remake van de Bruce Lee klassieker Fist of Fury! Een “must” voor de liefhebbers van dit genre met keiharde spanning en sensationele man-tegen-man-gevechten. Mede-geregisseerd door Yuen Woo-Ping, de actie-coördinator van Oscarwinnaar Crouching Tiger, Hidden Dragon en The Matrix 1 & 2.

Met: Jet Li (Romeo Must Die, Lethal Weapon 4, Black Mask, The Jet Li’s Enforcer, Jet Li: The Defender, The One).
Martial arts choreographer: Corey Yuen (martial arts choreographer van Romeo Must Die en Lethal Weapon 4, en de action director van X-men).
Regie: Gordon Chan.
Hollywood Pictures Home Video. Genre: actie. Speelduur: 99’. Keuring: 16 jaar.

Recente artikelen

Laatste reacties

Matt D  |  18-07-2002

misschien tip ; er is een franse limited edition versie te krijgen van kiss of the dragon onder de naam 'le baiser mortel du dragon', deze versie heeft engelse ...
Lees meer >

Olivier Laemont  |  15-07-2002

Kiss of the Dragon is inderdaad een zeer vermakelijke actieprent met een sterke Jet Li. Komt er bij mij hoogstwaarschijnlijk ook in...
Lees meer >

Philippe  |  15-07-2002

Kiss Of The Dragon zal ik onmiddellijk aanschaffen. Wat een knappe actiefilm!
Lees meer >

Yi-Long  |  15-07-2002

Ik zou zowel Fist of Legend als The Enforcer (My Father is a Hero) ten zeerste willen afraden, aangezien het hier de cut en dub versies betreft, dus er is in ge...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina