Buena Vista Home Video: DVD releases in maart

Actie en romantiek. Beleef het met de films die Buena Vista Home Entertainment in maart 2002 op zowel HUURVIDEO als -DVD uitbrengt. Zichtcassettes kunnen ter recensie op de gebruikelijke wijze met bijgaand formulier, per e-mail of telefonisch bij MVSP aangevraagd worden. 



TE HUUR OP VIDEO EN DVD VANAF 26 MAART 2002


Crazy/Beautiful

'She's so Crazy, He's So Beautiful'
Een romantische speelfilm van de regisseur van Cheaters en met Kirsten Dunst, Jay Hernández en Bruce Davison in de belangrijkste rollen. 
De opstandige, nonchalante, vaak spijbelende, verwende tiener Nicole (Kirsten Dunst) die opgroeit bij haar biologische moeder, wordt wakker geschud als ze hopeloos verliefd raakt op de hard werkende topatleet en briljante student Carlos Nuñez (Jay Hernández). Voor haar liggen alle kansen open, maar ze verspilt haar talenten. Hij komt uit een veel lager milieu, maar knokt voor wat hij waard is om hogerop te komen...
Met: Kirsten Dunst (The Crow: Salvation, Drop Dead Gorgeous, The Virgin Suicides), Jay Hernández en Bruce Davison (X-Men, At First Sight, Apt Pupil).
Regie: John Stockwell

Touchstone Home Video. Genre: speelfilm. Speelduur: 95¹. Keuring: 12 jaar. 


Down

'In the city that never sleeps something just woke up...'
New York. 
Wanneer de supersnelle liften in het Millennium Building, met zijn 102 verdiepingen en 73 liften een van de opmerkelijkste gebouwen in New York, ontregeld raken, wordt liftmecanicien Mark Newman (James Marshall) er op af gestuurd om het probleem te verhelpen. Wat zich aanvankelijk laat aanzien als een routineklus, blijkt uit te groeien tot een onvoorspelbare nachtmerrie. Na enkele gruwelijke incidenten, die niemand kan verklaren, start ook de politie een onderzoek. Mark is vastbesloten om zelf het raadsel van de haperende liften op te lossen. Hij wordt daarin bijgestaan door journaliste Jennifer Evans (Naomi Watts) die hiermee een lekker verhaal in handen denkt te hebben. 
Met: James Marshall (Twin Peaks, A Few Good Men), Naomi Watts (Mulholland Drive, The Hunt For The Unicorn Killer), Eric Thal (Snow Falling On Cedars), Michael Ironside (The Perfect Storm, The Omega Code). Verder ook nog met bekenden zoals Angela Schijf (Ik Ook Van Jou) en Serge-Henri Valcke (Soul Assassin).
Producent: Laurens Geels voor First Floor Features 
Scenario en regie: Dick Maas

Buena Vista Home Video. Genre: thriller / actie. Speelduur: 111¹. Keuring: 16 jaar. 


TE KOOP OP VIDEO EN DVD VANAF 20 MAART 2002


The Kid

'Nobody ever grows up quite like they imagined.'
This film is not for kids, but for the kid in us.
Een hilarische, hartverwarmende, ontroerende en betoverende komedie voor het hele gezin waarin Bruce Willis (The Sixth Sense, Unbreakable) samen met de nieuwkomer Spencer Breslin als ³the Kid² schittert.
Het leven van de jonge succesvolle zakenman Russ Duritz (Bruce Willis) verandert volledig als hij oog in oog komt te staan met zijn 8-jarige ³ik². Hij heeft altijd geprobeerd zijn jeugd te vergeten, maar door zijn ontmoeting met de kleine Rusty (Spencer Breslin) komen veel herinneringen weer boven. Ook de jongen is niet echt blij. Hij wil tot heel iemand anders uitgroeien. Hij wil piloot worden en geen succesvol zakenman. 
Deze film waarin Bruce Willis weer eens heel andere rol speelt dan men van hem gewend is, werd geregisseerd door de succesvolle regisseur Jon Turteltaub.
Met: Bruce Willis (Armageddon, Unbreakable, The Sixth Sense) en debutant Spencer Breslin. 
Regie: Jon Turteltaub (Instinct, Phenomenon, While You Were Sleeping, Cool Runnings). 
BONUSMATERIAAL
… 'A Kid becomes The Kid' 
… Spotlight Op Jon Turteltaub
… Begeleidend Commentaar
… Bioscooptrailer
… Interactieve menu¹s
… Directe scènetoegang
… Taalkeuze Dolby Digital 5.1: Engels / Frans 
… Ondertiteling: Nederlands / Engels / Frans / Pools / Hebreeuws / Grieks 

Walt Disney Home Video. Genre: comedy. Speelduur: 100¹. Keuring: alle leeftijden.



Remember The Titans

History is written by the winners. 
The Titans were mightier than the Gods of ancient Greece.
Een zeer inspirerende film, gebaseerd op een waar gebeurd verhaal, van producent Jerry Bruckheimer. Tegen de zeer roerige achtergrond van discriminatie en rassentegenstellingen in het zuiden van de Verenigde Staten wordt een jonge zwarte coach (Oscar winnaar Denzel Washington) als hoofdtrainer aangesteld van een highschool footballteam en vervangt de tot dan toe zeer succesvolle blanke coach Bill Yoast (Will Patton). Ondanks hun verschillende aanpak proberen de twee coaches toch samen te werken. Uiteindelijk lukt het hen van de groep haatdragende en opstandige jongens een hecht team te maken dat in staat moet zijn om alles te winnen. 
Met schitterende muziek van o.a. Ike & Tina Turner, Creedence Clearwater Revival, Norman Greenbaum, Eric Burdon. 
Met: Superster Denzel Washington (The Bone Collector, The Siege, Fallen, Courage Under Fire, Crimson Tide) en Will Patton (Entrapment, Armageddon, The Postman).
Producent: Jerry Bruckheimer (Coyote Ugly, Gone in 60 Seconds, Enemy of the State, Armageddon, Con Air, The Rock).
Regie: Boaz Yakin. 
BONUSMATERIAAL
… Een inspirerend kijkje achter de schermen 
… 'Beating the odds'
… Denzel wordt Coach Boon
… Toegevoegde scènes
… Bioscooptrailer
… Audio Commentaar
… Interactieve menu¹s
… Directe scènetoegang
… Taalkeuze Dolby Digital 5:1: Engels / Frans. Dolby Surround 2.0: Tsjechisch / Hongaars
… Ondertiteling: Engels / Frans / Nederlands / Pools / Tsjechisch / Hongaars / Bulgaars / Slowaaks / Arabisch / Engels voor doven en slechthorenden.

Walt Disney Home Video. Genre: drama. Speelduur: 108¹. Keuring: alle leeftijden.



Double Take

One big shot. One big mouth. The switch in on!
Een ongelooflijk grappige film met hilarische scènes vol explosieve actie en non-stop spanning. Dé komieken van dit moment, Orlando Jones (The Replacements) en Eddie Griffin (Deuce Bigalow: Male Gigolo), schitteren in de hoofdrollen. 
Als de eerlijke investeringsbankier Daryl Chase (Jones) hals over kop moet vluchten voor de FBI wisselt hij, op zoek naar de enige man die zijn naam kan zuiveren, van identiteit met de luidruchtige en ordinaire kruimeldief Freddy Tiffany (Griffin). Het biedt weinig soelaas. Want zijn nieuwe identiteit is nog meer ³wanted². 
Met: Eddie Griffin (Deuce Bigalow, Armageddon) en Orlando Jones (Magnolia, From Dusk Till Dawn 3).
Productie: David Permut (Face/Off) en Brett Ratner (regisseur Rush Hour 1 & 2).
Scenario en regie: George Gallo 

BONUSMATERIAAL

… Interactieve menu's
… Directe scènetoegang
… Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels 
… Ondertiteling: Engels / Nederlands

Touchstone Home Video. Genre: comedy. Speelduur: 84¹. Keuring: 12 jaar.

Recente artikelen

Laatste reacties

Marco  |  29-01-2002

TOUCHDOWN!! ah eindelijk, remember the Titans op koopdvd. Laat, laat, laat. Wat is er toch met Buena Vista en hun zeer late koop releases. De Regio 1 versie...
Lees meer >

starbuck  |  28-01-2002

"feel-good" Ach, feel-good movies vind ik wel leuk, daar krijg ik altijd zo'n goed gevoel van;) Maar als big fan van American football ga ik deze op z...
Lees meer >

Raskel  |  28-01-2002

Ik vond het dus echt een bagger "feel-good" film die ik na een uur eruit heb gesmeten! Altijd hetzelfde verhaaltje, wordt je zo moe van. Any given sunday was ve...
Lees meer >

starbuck  |  28-01-2002

TOUCHDOWN!! ah eindelijk, remember the Titans op koopdvd. Na Any given sunday en The replacements de derde goede american football film.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina