Buena Vista: Cinderella Man 8 maart 2006 op DVD

Buena Vista Home Entertainment presenteert:

CINDERELLA MAN
A Fighter’s Tale
Een zeer bijzonder, waargebeurd menselijk verhaal

Russell Crowe en Renée Zellweger
in de Ron Howard (A Beautiful Mind) film

Te koop op DVD vanaf 8 maart 2006
Te huur vanaf 7 maart

CINDERELLA MAN – A Fighter’s Tale vertelt het waargebeurde diepmenselijke verhaal van een man, die door de liefde van en voor zijn gezin, en met ongelooflijke moed, zich uit een uitzichtloze situatie wist terug te knokken. Een man die, liefdevol gesteund door zijn vrouw, het beste in zichzelf naar boven wist te halen, met maar één doel; geld verdienen om zijn gezin te kunnen onderhouden. Een man die tegen de achtergrond van de Grote Depressie, uitgroeide tot het heroïsche boegbeeld van een legioen werkelozen.

Oscar® winnaars Russell Crowe (Gladiator) en Renée Zellweger (Cold Mountain) schitteren in de hoofdrollen van respectievelijk Jim en Mae Braddock. De Oscar® winnende regisseur Ron Howard, die al eerder met Russell Crowe in de hoofdrol de bijzondere film A Beautiful Mind maakte, regisseerde hen. De productie was in handen van Brian Grazer, Ron Howard, Todd Hallowell en Penny Marshall.

8 maart 2006 verschijnt CINDERELLA MAN – A Fighter’s Tale op DVD. De distributie wordt verzorgd door Buena Vista Home Entertainment.

BONUSMATERIAAL
• Deleted scenes met toelichtingen van Ron Howard (Intro van Ron Howard; Madison Square Garden en taxi; Ben trekt wapen; Noodspalk; Schoensmeer; Gaarkeuken; Schoenen verkopen in Roosevelt Montage)
• Op de eerste rij

Touchstone Home Entertainment. Genre: Drama. Speelduur: 139’. Keuring: 16 jaar, geweld.
Interactieve menu’s. Directe scènetoegang.
Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels / Frans. Ondertiteling: Nederlands / Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Frans.
Beeldformaat 2.35:1 / 16 x 9.

Te KOOP op DVD vanaf 8 maart 2006 - Te HUUR vanaf 7 maart.

Recente artikelen

Laatste reacties

jeanreno  |  31-01-2006

Ron Howard schroeft de (typisch amerikaanse) pathos in deze film helemaal open. Braddock (Crowe) is temidden van alle ellende zo'n ongelofelijk goed mens dat je...
Lees meer >

Steve Muller  |  31-01-2006

Inderdaad erg mooi de R1 uitgave. Weet iemand of deze nog ergens te koop is :?: http://images.amazon.com/images/P/B000ARTN42.01._SCLZZZZZZZ_.jpg
Lees meer >

Frank  |  30-01-2006

De release is inderdaad kaal. In Amerika echter niet. Twee discs met tal van extra's. DISC ONE SIDE A *The Film Audio Commentary with director Ron Howa...
Lees meer >

Steve Muller  |  30-01-2006

Beetje kale release alleen :? komt er nog een Special Edition uit :?: Of wellicht een andere regio :?:
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina