Buena Vista: Bruce Almighty en The Recruit op DVD

Buena Vista Home Entertainment presenteert

Bruce Almighty (De # 1 komedie van het jaar)

Met bonusmateriaal
Met: Jim Carrey, Jennifer Aniston, Morgan Freeman
Van de scenarioschrijvers van Seinfeld, Saturday Night Live
Regie: Tom Shadyac (Dragonfly, Patch Adams, Liar Liar, The Nutty Professor)

The Recruit (thriller)

Met bonusmateriaal
Met: Al Pacino, Colin Farrell
Van de producent van In The Line Of Fire, Dragonfly.
Regie: Roger Donaldson

The Recruit / Insomnia DVD duopack

Met bonusmateriaal
Verkrijgbaar op KOOPVIDEO en / of -DVD vanaf 10 december 2003

10 december 2003 brengt Buena Vista Home Entertainment een aantal fantastische speelfilms uit op video en dvd. Bruce Almighty is zonder twijfel de # 1 komedie van het jaar. Wereldwijd is de film een megahit. Inmiddels heeft de film zich geplaatst in de top vier van meest succesvolle live action bioscooptitels ooit. Natuurlijk is bonusmateriaal aan de dvd toegevoegd. Ook The Recruit trok wereldwijd zeer veel bezoekers. Deze bloedstollende thriller is nu ook voor iedereen op zowel video als dvd verkrijgbaar. Daarnaast is The Recruit vanaf die datum samen met Insomnia leverbaar als DVD duopack – met bonusmateriaal.

Recensie-exemplaren kan men op de gebruikelijke wijze bij MVSP aanvragen per e-mail, telefonisch of fax. Voor het volledige overzicht van de titels die Buena Vista Home Entertainment uitbrengt verwijzen we naar bijgaand aanvraagformulier. Recensie-exemplaren sturen we graag toe.


Bruce Almighty (komedie)
The guy next door just became the guy upstairs

Een schitterende, hilarische film waarin de altijd onvoorspelbare Jim Carrey (Liar, Liar) met behulp van een vleugje heilige interventie een week voor God gaat spelen! Ook in Nederland groeide de film uit tot een megahit (meer dan 1.6 miljoen bezoekers) in de bioscoop. Het is zonder twijfel de # 1 komedie van het jaar. Inmiddels staat de film in de top vier van meest succesvolle live action titels ooit. Op de DVD staat ook veel bonusmateriaal met de meest hilarische (deleted) scènes.

Bruce Nolan (Jim Carrey) woont in Buffalo, New York en werkt als tv journalist, met als specialisatie: verhalen met een persoonlijk element. Ondanks zijn populariteit en de liefde van zijn vriendin Grace (Jennifer Aniston), is hij op persoonlijk vlak totaal niet gelukkig. Bruce vindt dat de wereld hem niet eerlijk behandelt.
Na de ergste dag van zijn leven vaart Bruce uit tegen God (Morgan Freeman). Hij verwijt God dat hij zijn leven verziekt en het heelal niet goed bestuurt. Tot zijn verbazing geeft deze antwoord. Hij verschijnt voor Bruce in Zijn menselikje vorm. Hij daagt Bruce uit het beter te doen en geeft hem al zijn almachtige talenten. Bruce aarzelt geen seconde en gaat de uitdaging aan...
Met: Jim Carrey (The Mask, Me Myself & Irene, Truman Show, Liar Liar), Jennifer Aniston (Friends, Rock Star, The Object Of My Affection), Morgan Freeman (Dreamcaster, The Sum Of All Fears, High Crimes, Along Came A Spider)
Van de scenarioschrijvers van o.a. Seinfeld en Saturday Night Live
Regie: Tom Shadyac (Dragonfly, Patch Adams, Liar Liar, The Nutty Professor)
Touchstone Home Entertainment. Genre: komedie. Speelduur: 97’. Keuring: 6 jaar.
Interactieve menu’s. Directe scènetoegang. Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels / Frans. Dolby Surround 2.0: Pools. Ondertiteling: Nederlands / Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Frans / Pools / Kroatisch / Sloveens. 1.85:1 / 16 x 9.


BONUSMATERIAAL

… Het proces van Jim
… Bloopers
… Niet eerder vertoonde scènes – Toelichting door de regisseur
… Toelichting op de film door regisseur Tom Shadyac



The Recruit
Trust. Betrayal. Deception. Nothing is what it seems!

Oscar® winnaar Al Pacino (Scent Of A Woman, Heat), Colin Farrell (Minority Report, Hart’s War) en de sexy Bridget Moynahan (The Sum Of All Fears, Coyote Ugly) schitteren in deze explosieve psychologische actie-thriller van Roger Donaldson (Thirteen Days, Dante’s Peak, Species).

James Clayton (Colin Farrell), een van de beste studenten van het land en net afgestudeerd als veelbelovend computerprogrammeur, wordt gerecruteerd door de CIA. Walter Burke (Al Pacino), grote baas bij de CIA, ziet wel wat in de talenten van James. Hij werkt zich snel door de rangen omhoog en valt voor medestudente Layla (Bridget Moynahan), een van de andere recruten.
De liefde is helaas van korte duur als James een speciale opdracht krijgt om een overloper uit te schakelen. Al snel wordt het hem duidelijk dat hij niemand kan vertrouwen en niets is zoals het lijkt. Een bloedstollend kat en muisspel vangt aan.
Met: Oscar® winnaar Al Pacino (Scent Of a Woman, Heat), Colin Farrell (Minority Report, Hart’s War) en de sexy Bridget Moynahan The Sum Of All Fears, Coyote Ugly)
Productie: Van de producent van In The Line of Fire, Reign Of Fire, Dragonfly, The Count Of Monte Cristo
Regie: Roger Donaldson (Thirteen Days, Dante’s Peak, Species).

Touchstone Home Entertainment. Genre: thriller. Speelduur: 110’. Keuring: 12 jaar

Interactieve menu’s. Directe scènetoegang. Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels / Tsjechisch / Turks. Ondertiteling: Nederlands / Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Portugees / Tsjechisch / Hebreeuws / Turks / Kroatisch / Sloveens. 1.78:1 / 16 x 9.

BONUSMATERIAAL:

… Spionnenschool: een blik in het opleidingsprogramma van de CIA
… Niet eerder vertoonde scènes
… Gesproken toelichting



The Recruit komt ook samen met Insomnia als DVD Duopack uit.
Beide titels inclusief bonusmateriaal

Insomnia
You can sleep, when you’re dead

Diverse Oscarwinnaars, ondersteund door een verbazingwekkende goede cast, spelen de sterren van de hemel in deze boeiende psychologische thriller van Christopher Nolan (Memento).
De doorgewinterde rechercheur Will Dormer (Al Pacino) van het LA Police Department wordt naar een afgelegen stad in Alaska gezonden om een brutale moord op een studente op te lossen. Al snel komt hij de dader op het spoor. Wanneer hij echter tijdens de arrestatiepoging in de dichte mist per ongeluk zijn partner neerschiet, besluit hij dit te verbergen. Gekweld door slaapgebrek, omdat in dit oord de zon niet ondergaat, én een schuldgevoel over de dood van zijn partner, moet Dormer het alleen zien te klaren. De verknipte moordenaar was echter getuige van de moord en probeert hem te chanteren. Een idealistische lokale politieagente (Hilary Swank) onderzoekt tegelijkertijd de ware toedracht.
Met: Oscarwinnaar Al Pacino ( Heat, Any Given Sunday, The Insider, The Devil’s Advocate), Oscarwinnaar Robin Williams (One Hour Photo, Mrs. Doubtfire, Good Will Hunting, Dead Poets Society) en Oscarwinnares Hilary Swank (Boy’s Don’t Cry, The Gift).
Uitvoerend producenten: George Clooney, Steven Soderbergh, Tony Thomas, Kim Roth.
Regie: Christopher Nolan (Memento).
Touchstone Home Entertainment. Genre: speelfilm. Speelduur: 113’. Keuring: 12 jaar.
DVD: Interactieve menu’s. Directe scènetoegang. Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels. Ondertiteling: Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Zweeds / Noors / Deens / Fins / Nederlands. 2.35:1 / 16x9.


BONUSMATERIAAL:

… Draaiboeken van de productie
… “Eyes Wide Open”
… Extra scène: Toelichting (aan / uit)
… Promotiemateriaal “From The Evidence Room”

Recente artikelen

Laatste reacties

Indiana  |  26-11-2003

Jaaaaaaaa !! die wil ik alle twee wel hebben hoor !!
Lees meer >

Prem  |  22-11-2003

Komen alle 2 zo snel mogelijk in collectie. Recruit heb ik van de zomer in het vliegtuig gezien en vond deze goed. Bruce....tja. :twisted: Jim Carey :twist...
Lees meer >

HiddeV  |  22-11-2003

The recruit heb ik gezien, en die viel me behoorlijk tegen, had er meer van verwacht, bruce almighty hoef ik niet te zien omdat er wordt gespot met God, dat vin...
Lees meer >

AnnaEvers  |  22-11-2003

The recruit heb ik gezien, en die viel me behoorlijk tegen, had er meer van verwacht, bruce almighty hoef ik niet te zien omdat er wordt gespot met God, dat vin...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina