Buena Vista: Annapolis DVD release

Buena Vista Home Entertainment presenteert:


ANNAPOLIS

Niet alleen spanning en actie, maar bovenal een inspirerend verhaal over moed en eer. De film ANNAPOLIS van regisseur Justin Lin, met in de belangrijkste rollen James Franco (Harry Osborn in de Spider-Man films, The Great Raid, Tristan & Isolde), Tyrese Gibson (2 Fast 2 Furious), Jordana Brewster (The Fast and the Furious) en Donnie Wahlberg (Saw II), biedt het allemaal en meer.

Vanaf 1 augustus 2006 is deze bijzondere film over Jake Huard en zijn strijd om de slopende opleiding aan een van de meest intensieve militaire academies te overleven voor iedereen te HUUR. 6 september 2006 verschijnt ANNAPOLIS op KOOP DVD.

Korte inhoud
Jake Huard (James Franco) is van eenvoudige komaf. Hij verdient de kost als dokwerker maar zijn hart ligt bij de marine. Zijn leven lang koestert hij een grote droom; toegelaten worden tot de Marine-Academie ANNAPOLIS, een van de meest intensieve militaire opleidingsinstituten ter wereld.
Tegen alle verwachtingen krijgt hij een studiebeurs, vooral omdat hij over een uitzonderlijk bokstalent beschikt. Maar om de academie met goed gevolg af te ronden is meer nodig. De opleiding is hard en slopend. Van iedereen wordt de uiterste inspanning verwacht. Jake moet alles op alles zetten om het eerste jaar met goed gevolg af te leggen.
Om zich te bewijzen en te tonen dat hij wel degelijk op Annapolis thuishoort besluit hij zich in te schrijven voor de beruchte Brigade Championships, een keihard bokstoernooi. Bij de training wordt hij geholpen door de aantrekkelijke vrouwelijke instructrice Ali (Jordana Brewster). Maar tussen Jake en zijn droom om te slagen staat zijn compagniecommandant, de meedogenloze en genadeloze marinekorporaal Lt. Cole (Tyrese Gibson).

BONUSMATERIAAL
• Eerste jaar
• Het verhaal van Annapolis
• De brigades
• Deletes scenes - De deleted scenes bekijken met optionele gesproken toelichting van regisseur Justin Lin, acteur Dave Collard en editor Fred Raskin.
• Gesproken toelichting - De film bekijken met optionele gesproken toelichting van regisseur Justin Lin, acteur Dave Collard en editor Fred Raskin.

TOUCHSTONE HOME ENTERTAINMENT
GENRE: Drama
SPEELDUUR: 100’ (exclusief bonusmateriaal)
KIJKWIJZER: 12 jaar, geweld, grof taalgebruik
INTERACTIEVE MENU’S
DIRECTE SCENETOEGANG
TAALKEUZE: Dolby Digital 5.1: Engels / Frans / Spaans
ONDERTITELING: Nederlands / Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Frans / Spaans / Portugees / Zweeds / Noors / Deens / Fins / IJslands
1.85:1 / 16 x 9.

Recente artikelen

Laatste reacties

Hayko de Boer  |  03-07-2006

Een beoordeling aan de hand van IMDB, daar kan ik nog inkomen (hoewel ik het liefst mijn eigen mening vorm), maar kunnen zien dat een film slecht is aan de cove...
Lees meer >

Rubbert  |  03-07-2006

Aan de cover te zien is dit een slechte film, ook zag ik dat aan het cijfer op IMDB
Lees meer >

Chris Taylor  |  01-07-2006

BAGGER....
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina