Brothers & Sisters (seizoen 1) - Vanaf 17 oktober op DVD

Buena Vista Home Entertainment presenteert

BROTHERS & SISTERS (seizoen 1)
Hoop. Realiteit. Leven. Liefde.

Vanaf 17 oktober op DVD

Maak kennis met de gecompliceerde wereld van de familie Walker in de realistische televisieserie Brothers & Sisters, bekend van RTL4. Buena Vista Home Entertainment brengt het complete eerste seizoen van Brothers & Sisters op 17 oktober uit in een 6 DVDbox met veel bonusmateriaal.

Brothers and Sisters bestaat uit een ware sterrencast waaronder Sally Field (‘Forrest Gump’, ‘Steel Magnolias’ en ‘Not Without My Daughter’), Calista Flockhart (‘Ally McBeal’), Rachel Griffiths (‘Six Feet Under’) en vanaf aflevering 11 is Rob Lowe (‘The West Wing’ en ‘About Last Night’) ook in de serie te bewonderen. De cast van de serie werd samen met maar liefst 46 Awards en erkenningen bekroond. Voor de komende Emmy Awards, de belangrijkste televisieprijzen, ontving de serie meerdere nominaties waaronder Outstanding Lead Actress voor Sally Field en Outstanding Supporting Actress voor Rachel Griffiths. De winnaars van de Emmy Awards worden op 16 september a.s. bekend gemaakt.

In Brothers & Sisters probeert Sarah Whedon het moederschap met haar carrière te combineren, maakt advocaat Kevin Walker kennis met de herenliefde en worstelt de benjamin van de familie, Justin Walker, met een oorlogstrauma en een verslaving. Tommy Walker is de loyale zoon en beoogde ‘troonopvolger’ in het familiebedrijf, terwijl Kitty Walker zowel een media autoriteit als daddy’s little girl belichaamt.

Met hun zeer verschillende levens en levensstijlen vinden de Walkers elkaar onder het dak van één ouderlijk huis. In ieders zoektocht naar hun eigen identiteit staan de onderlinge verhoudingen vaak op scherp …

Het bonusmateriaal bevat onder meer de bijzondere nooit eerder vertoonde aflevering ‘State of the Parties’. Daarnaast ook een kijkje achter de schermen met de broers, bloopers en een gesproken toelichting.
Totale lengte: 15 uur. Consumentenadviesprijs: EUR 55,-

Vanaf 30 september begint op RTL4 het tweede seizoen van Brothers & Sisters.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina