Bridge: Flirt vanaf 11 oktober op DVD

Romantische komedie Flirt vanaf 11 oktober op dubbel-DVD

Bridge Entertainment Group brengt dinsdag 11 oktober de dubbel-DVD uit van Flirt, een romantische komedie over vreemdgaan. Egbert Jan Weeber, Rifka Lodeizen, Lidewij Mahler en Marcel Hensema spelen de hoofdrollen In het speelfilmdebuut van regisseur Jaap van Eyck. De adviesprijs is 14,99 euro.

Acteur Lex wordt verliefd op Ankie, maar hij heeft meer vriendinnen. Lex vindt dat doodnormaal en zeker niet iets om over te liegen. Filmmaakster Kim is net belazerd door haar vriend en besluit een documentaire te maken over vreemdgaan met Lex in de hoofdrol. Flirt is de anti-relatiefilm van 2005. Een grappig, provocerend en ontroerend verhaal over liefde, ontrouw en leugentjes om bestwil.

In de hoofdrollen spelen Egbert Jan Weeber (Van God los!), Rifka Lodeizen (Simon), Marcel Hensema (Simon) en Lidewij Mahler (Finals). Verder spelen onder anderen Lieke Antonissen (Het glazen huis), Gonny Gaakeer (Nynke), cabaretier Javier Guzman, Frank Lammers (De dominee), Peer Mascini (Rent a Friend), Ruben van der Meer (Ellis in Glamourland) en Kim Pieters (Onderweg naar morgen). Regisseur Jaap van Eyck schreef samen met Eddy Terstall (Simon) het scenario. Flirt is geproduceerd door Corrino Films.

Op de dubbel-DVD van Flirt (geluid: dolby digital) staan behalve de speelfilm vele extra\'s: de making of, een digital intermediate documentary van 50 fps, de muziekvideo met de titelsong van The Sheer, een premièreverslag vanaf de rode loper met commentaar van het komische duo Horace Cohen en Ruben van der Meer, het Flirt fotodagboek, het script, de poster, persinformatie, de bioscooptrailer, gesneuvelde scènes, een commentaartrack, tv-commercials en de tests voor Die belangwekkende documentaire over overspel gemaakt door een vrouw.

De officiële website van de film: www.flirtdefilm.nl

Recente artikelen

Laatste reacties

Maarten van Krimpen  |  24-08-2005

Leuk! :D
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina