Bridge: Entrusted, King Solomon's Mines, 9 Lives & George And The Dragon

PERSBERICHT
Reeds verzonden per post. Attachments: Persbericht als Word document & aanvraagformulier.

Bridge Entertainment Group presenteert:

ENTRUSTED (oorlogsdrama – 12 jaar)

2 x DVD – 3 UUR - MINISERIE
An unlikely hero with a secret that could save a generation
Met Thomas Sangster, Giovanna Mezzogiorno, Thierry Lhermitte,
Klaus Maria Brandauer,...

KING SOLOMON’S MINES (familie / avontuur – al)

2 x DVD – 3 UUR - MINISERIE
Gebaseerd op de gelijknamige bestseller van H. Rider Haggard
Met Patrick Swayze, Alison Doody,...

9 LIVES (actie/thriller – 16 jaar)

On the run and out of time
Met Wesley Snipes,... Scenario: Tom Vaughan
Van de producers van EDISON en 88 MINUTES. Regie: David Carson

TE KOOP op DVD vanaf 11 januari 2005

GEORGE AND THE DRAGON (familie / avontuur – 6 jaar)

De eer van een ridder. De liefde van een prinses. Een onvergetelijke legende
Met James Purefoy, Piper Perabo, Patrick Swayze, Michael Clarke Duncan
Regie: Tom Reeve

Verkrijgbaar op DVD vanaf 15 februari 2005

Naast de release van de onvergetelijke Urbanus film KOKO FLANEL, komen op 11 januari en 15 februari bij BRIDGE ENTERTAINMENT GROUP nog een aantal zeer sterke films uit op KOOP-DVD.
Voor 16 jaar en ouder veel actie en spanning in de film 9 LIVES.
Familie / avontuur brengt de miniserie (2 x DVD – 3 uur) KING SOLOMON’S MINES en GEORGE AND THE DRAGON. In beide titels schittert PATRICK SWAYZE.
ENTRUSTED speelt zich af in de oorlog. Het is een indrukwekkende miniserie (2 x DVD – 3 uur) met een imponerende cast.


ENTRUSTED (oorlogsdrama – 12 jaar)

2 x DVD – 3 UUR - MINISERIE
An unlikely hero with a secret that could save a generation.
In deze miniserie van ruim 3 uur is een jongetje van 11 het doelwit van een meedogenloze jacht. De gevoelige en intelligente Thomas voert een wanhopige strijd om een onmogelijke missie te volbrengen. Als hij daarin slaagt komt zijn moeders droom uit en redt hij mensenlevens.

Herfst 1942, Zuid Frankrijk.
Maria Von Gall, de moeder van de 11 jaar oude Thomas, strijdt met de moed der wanhoop tegen het nazisme. Zij zorgt ervoor dat joden en andere vervolgden, met behulp van Zwitserse banktegoeden van Duitse joden kunnen vluchten. Omdat ze weet dat ze gevaar loopt, voedt ze haar zoon op met een liefdevolle, maar ook meedogenloze vastberadenheid; ze leert hem te overleven en angst en gevaar te overwinnen.

Omdat Thomas zeer intelligent is moet hij een lijst onthouden met alle gegevens en toegangscodes van de Zwitserse gelden. Hij zal in zijn eentje de strijd moeten aangaan tegen “het kwaad” in de persoon van Gregor Laemmle, een duivelse en onmenselijke filosofieleraar die van de nazi’s de opdracht krijgt om de lijst te vinden, en daarmee 740 miljoen mark van Duitse joden.

Met: Thomas Sangster (LOVE ACTUALLY), Giovanna Mezzogiorno (LES MISERABLES), Thierry Lhermitte (LE DIVORCE), Klaus Maria Brandauer (BETWEEN STRANGERS)
Regie: Giacomo Battiato
Speelduur: ± 184 minuten. Taal: Engels. Ondertiteling: Nederlands. Beeldformaat: 16:9.
Regio Code: 2 (pal). Audio: Dolby Digital 5.1. Genre: oorlogsdrama. Keuring: 12 jaar, geweld, angst, discriminatie. Verkrijgbaar op 2-DVD vanaf 11 januari 2005. Cap: € 12,95



KING SOLOMON’S MINES (familie / avontuur – 6 jaar)

2 x DVD – 3 UUR - MINISERIE
Gebaseerd op de gelijknamige bestseller van H. Rider Haggard.
THE GREATEST TREASURE KNOWN TO MAN. THE GREATEST ADVENTURE OF ALL TIME.

Bloedstollende actiescènes, buitengewone special effects en adembenemende decors in deze spectaculaire Hallmark Entertainment verfilming van de tijdloze avonturenklassieker van H. Rider Haggard.
Of de legendarische tombe echt bestond weet niemand. Volgens sommigen wordt de vinder de rijkste persoon op aarde, volgens anderen de meest vervloekte. Nu krijgt een man de opdracht mythe en waarheid van elkaar te scheiden en uit te vinden wat er nu werkelijk verborgen ligt in de donkere mijnen van King Solomon.

De beroemde jager Allan Quartermain heeft besloten zijn leven als avonturier op te geven en de schitterende Afrikaanse natuur aan de Afrikanen te laten. Dit in tegenstelling tot zijn voormalige partner, de huurling Bruce McNabb. Maar het aantrekkelijke aanbod van de beeldschone Elizabeth Anderson en haar vriend Captain Good kan hij niet weigeren. Wanhopig vraagt zij hem in Afrika op zoek te gaan naar haar vader die tijdens zijn zoektocht naar de beroemde mijnen van King Solomon plotseling verdwenen is. Quartermainn kent de legende maar al te goed. Hij weet dat niemand, die op zoek is gegaan naar de grootste schat ter wereld, ooit levend is teruggekeerd. Maar voor Quartermain en zijn goede vriend Sir Henry is geen enkele uitdaging te groot of te gevaarlijk.

Met: Patrick Swayze, Alison Doody,...
Executive producers: Robert Halmi, Jr., Larry Levinson
Speelduur: ± 169 minuten. Taal: Engels. Ondertiteling: Nederlands. Beeldformaat: 4:3.
Regio Code: 2 (pal). Audio: Dolby Digital 5.1. / Digital DTS Surround. Genre: familie / avontuur. Keuring: alle leeftijden. Verkrijgbaar op KOOP 2-DVD vanaf 11 januari 2005. Cap: € 12,95



9 LIVES

On the run and out of time
Een gevecht om te overleven, met een adembenemend slot waarin de kogels je om de oren vliegen...
Wesley Snipes schittert als Dean, wiens militaire carrière vol gruwelijkheden eindigde met de dood van zijn beste vriend Scott, de broer van zijn vrouw Amy. Op het lang verwachte moment dat hij zich wil verzoenen met zijn vrouw, loopt hij toevallig op de verkeerde plek tegen de verkeerde mensen aan. Een groep criminelen zien hem aan voor een CIA-agent waar ze naar op zoek zijn. Hij wordt onverhoeds geïnjecteerd met XE, een experimentele hallucinerende stof. Daardoor is hij half van de wereld en extreem gevoelig voor suggestie.

Met: Wesley Snipes,...
Scenario: Tom Vaughan
Van de producers van EDISON en 88 MINUTES.
Regie: David Carson
Speelduur: ± 93 minuten. Taal: Engels. Ondertiteling: Nederlands. Beeldformaat: 16:9.
Regio Code: 2 (pal). Audio: Dolby Digital 5.1. / Digital DTS Surround. Genre: actie / thriller. Keuring: 16 jaar, geweld. Verkrijgbaar op KOOP-DVD vanaf 11 januari 2005. Cap: € 12,95



GEORGE AND THE DRAGON (familie / avontuur – 6 jaar)

De eer van een ridder. De liefde van een prinses. Een onvergetelijke legende.
De eerste kruistocht is ten einde. Ridders, schildknapen, soldaten en priesters zijn op weg naar huis. Een tijdperk van legendes en mysteries begint...

De knappe Engelse ridder George heeft genoeg van bloedvergieten en besluit zijn zwaard voorgoed aan de wilgen te hangen. Hij heeft zijn oog laten vallen op een mooi land in het noorden en meldt zich bij de koning voor een stukje grond.
De koning stemt op één voorwaarde toe. George moet zijn spoorloos verdwenen dochter, prinses Lunna, terugvinden. Hij gespt voor de laatste keer zijn zwaard om en vertrekt. Al snel vindt hij de prinses terug, maar dan pas begint het avontuur.
Lunna waakt namelijk over een gigantisch drakenei. Hierin groeit misschien wel de laatste draak op aarde. Ze heeft besloten dit ei met haar leven te beschermen. Het is het begin van een legendarische reis vol liefde, leugens en mysteries!

Met: James Purefoy (RESIDENT EVIL), Piper Perabo (COYOTE UGLY, EDISON), Patrick Swayze (DIRTY DANCING: HAVANNA NIGHTS, KING SOLOMON’S MINES), Michael Clarke Duncan (THE GREEN MILE)
Regie: Tom Reeve
Speelduur: ± 85 minuten. Taal: Engels. Ondertiteling: Nederlands. Beeldformaat: 16:9.
Regio Code: 2 (pal). Audio: Dolby Digital 5.1. / Digital DTS Surround. Genre: familie / avontuur. Keuring: 6 jaar, geweld, angst. Verkrijgbaar op KOOP-DVD vanaf 15 februari 2005. Cap: € 9,95

CONTROL (actie – 16 jaar)
Some convicts aren’t worth rehabilitating
Met Ray Liotta, Willem Dafoe, Michelle Rodriquez,...
Van de producers van NARC. Regie: Tim Hunter

TE HUUR op DVD vanaf 11 januari 2005

Some convicts aren’t worth rehabilitating
Terwijl de gevangenisarts de woedende, met littekens en tatoeages overdekte Lee Ray (Ray Liotta), die vastgebonden in afwachting is van zijn executie, dood verklaart, krijgt hij in het geheim het aanbod te blijven leven. Er staat wel iets tegenover. Hij moet een experimentele behandeling ondergaan die hem van zijn moordzucht moet genezen.
Met tegenzin ondergaat hij de behandeling van Dokter Miles Copeland (Willem Dafoe), die hem ook een nieuw leven en een nieuwe naam in het vooruitzicht stelt. Wanneer de medicijnen beginnen te werken krijgt Ray wroeging over zijn slachtoffers en nachtmerries over zijn verschrikkelijke daden. Eenmaal teruggekeerd in de maatschappij, wordt hij zorgvuldig in de gaten houden. Maar de medicijnen lijken niet langer meer te werken en Ray kan elk moment weer veranderen in een psychopaat....

Met: Ray Liotta (NARC), Willem Dafoe (ONCE UPON A TIME IN MEXICO), Michelle Rodriquez (S.W.A.T.)
Van de producers van NARC.
Regie: Tim Hunter
Speelduur: ± 105 minuten. Taal: Engels. Ondertiteling: Nederlands. Beeldformaat: 16:9.
Regio Code: 2 (pal). Audio: Dolby Digital 5.1. / Digital DTS Surround. Genre: actie. Keuring: 16 jaar, geweld, grof taalgebruik. Verkrijgbaar op HUUR-DVD vanaf 11 januari 2005.
 

Recente artikelen

Laatste reacties

Sneaker  |  20-12-2004

Ken ze geen van allen. Maar Entrusted en 9 Lives spreken me wel aan. En als fan van Liotta lijkt Control me zeker interessant.
Lees meer >

Wizz-Art  |  20-12-2004

9 Lives was wel vermakelijk maar zal hem niet aanschaffen :wink:
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina