Bridge Entertainment: Ten Umbra Mortis vanaf 8 december op DVD


Bridge Entertainment presenteert:

TEN UMBRA MORTIS

Christoph Waltz (Beste Acteur Cannes 2009 / Inglourious Basterds) in een fanatieke zoektocht naar een bizarre seriemoordenaar. In de traditie van Seven.

cover Sinds Christoph Waltz is uitgeroepen tot beste acteur in Tarantino’s Inglourious Basterds tijdens het filmfestival van Cannes 2009, staat hij in het middelpunt van de belangstelling. Samen met Tobias Moretti (Commissaris Rex) speelt hij de hoofdrol in de superspannende thriller TEN UMBRA MORTIS van regisseur Urs Egger.

Korte inhoud:
De jacht op een seriemoordenaar voert terug naar de Middeleeuwen, naar een mysterieus, besloten genootschap en een duister, dodelijk geheim. Een gestoorde seriemoordenaar dompelt een complete stad in paniek. Als de politie op onderzoek uitgaat, kan niemand vermoeden wat voor oeroud en mysterieus kwaad er achter zijn acties schuilgaat. Inspecteur Thomas, die worstelt met zijn eigen complexe familieverleden, krijgt te maken met een bizarre serie rituele moorden. Naarmate het aantal slachtoffers stijgt, wordt het Thomas, zijn collega Anton en misdaadpsycholoog Monika steeds duidelijker dat ze te maken hebben met een doodzieke geest met een sinistere missie. De weinige sporen die ze aantreffen als er weer een beestachtige moord gepleegd is, hebben te maken met cijfers... maar nooit met getallen boven de 10. Een andere aanwijzing is dat alle slachtoffers zijn omgebracht op gruwelijke manieren, die in de Middeleeuwen aan misdadigers waren voorbehouden..

Technische gegevens
Genre: Thriller
Speelduur: ca. 180 minuten
Taal: Duits
Ondertiteling: Nederlands
Beeldformaat: 16:9
Geluid: Dolby Digital 5.1
Kijkwijzer: 16 jaar, Geweld, Grof taalgebruik

Consumentenadviesprijs: € 14,99

Vanaf 8 december 2009 verkrijgbaar op DVD

Recente artikelen

Laatste reacties

SuperDre  |  02-03-2014

16:9 my ass... 4:3 letterbox zullen ze bedoelen.. echt te gek voor woorden..
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina