Bridge Entertainment: Miniserie Marathon DVD's

Bridge Entertainment Group presenteert

MINISERIE MM MARATHON

4 DVD’s – 4 MINISERIES
Totale Speelduur: ± 12 UUR PER BOX!

MINISERIE MM MARATHON
Miniseries Klassieke Verhalen
JULIUS CAESAR, THE CRUSADERS, JOAN OF ARC, CLEOPATRA

MINISERIE MM MARATHON
Miniseries Oorlog
HAVEN, NUREMBERG, THE MAN WHO LIVED AT THE RITZ, HIROSHIMA

MINISERIE MM MARATHON
Miniseries Fantasy & Avonturen
MOBY DICK, MERLIN, ALICE IN WONDERLAND,
JACK AND THE BEANSTALK: THE REAL STORY

Te koop vanaf 27 april 2004

27 april introduceert Bridge Entertainment Group een nieuwe DVD-serie: de MINISERIE MARATHON. De eerste release bevat 3 DVD MINISERIE MARATHON boxen met als thema’s Klassieke Verhalen, Oorlog en Fantasy & Avonturen. In iedere box zitten 4 DVD’s met een totale speelduur van ± 12 uur. Natuurlijk zijn de boxen zeer aantrekkelijk geprijsd (Consumentenadviesprijs € 19.95).

Recensie-exemplaren in de vorm van gereed product kan men op de gebruikelijke wijze met bijgaand aanvraagformulier, e-mail of fax aanvragen bij MVSP. We sturen ze graag toe.

MINISERIE MM MARATHON - Miniseries Klassieke Verhalen

JULIUS CAESAR

Met: Christopher Walken, Richard Harris, Christopher Noth
Deze miniserie toont Julius Caesar niet alleen als begaafd politicus, generaal en redenaar. Het gaat ook over zijn jeugd, zijn vorming, zijn greep naar de macht, zijn ambities, zijn angsten en zijn drie grote liefdes. Wanneer de boosaardige Romeinse dichter Sulla hem dreigt te executeren, moet Caesar vluchten. Eenmaal als oorlogsheld naar Rome teruggekeerd, raakt hij verwikkeld in een grootse, maar tragische liefdesaffaire. Tegen de wil van Sulla in trouwt hij met met zijn grote liefde Cornelia, die later tragisch aan haar einde komt. Caesars populistische politiek en zijn ongekende militaire successen zorgen ervoor dat hij uiteindelijk keizer van het Romeinse Rijk wordt. Aan het eind van zijn veel te korte leven, wordt hij verliefd op een andere grote leider uit de Oudheid; Cleopatra. Het geluk is echter wederom van korte duur en de Romeinse politiek dwingt hem Egypte weer te verlaten.
Speelduur: ± 170 min. Taal: Engels. Ondertiteling: Nederlands. Beeldformaat: 4:3. Audio: Dolby Digital 2.0. Regio Code: 2 (pal). Keuring: 12 jaar vuist.


THE CRUSADERS


Met: Allesandro Gassman, Franco Nero
1000 jaar geleden reisden de eerste kruisvaarders af naar Jeruzalem, dat vandaag de dag nog altijd een plaats van hoop is, maar ook een plaats van terreur en tragedie. In deze miniserie is Jeruzalem het einddoel van een leger Christelijke soldaten, die het Heilige Land willen “bevrijden” van de moslims. Tegen deze turbulente krijgsachtergrond ontvouwt zich het ontroerende verhaal van de drie jongemannen die met elkaar vechten, maar ook tegen elkaar, terwijl hun lot langzaam maar zeker wordt gevormd. De eerste wordt gedreven door zijn zucht naar kennis, de ander door de spanning van de strijd en de derde door de kracht van zijn geloof. Hun gezamenlijke ervaringen versterken de onderlinge band, maar dreigen hun vriendschappen ook op te breken wanneer de drie oog in oog komen te staan met de wreedheid en onmenselijkheid van de andere kruisvaarders, de wijsheid en het raffinement van de zogenaamde “ongelovigen” en hun liefde voor dezelfde vrouw.
Speelduur: ± 193 min. Taal: Engels. Ondertiteling: Nederlands. Beeldformaat: 4:3. Audio: Dolby Digital 2.0. Regio Code: 2 (pal). Keuring: 6 jaar vuist.


JOAN OF ARC


Met: Leelee Sobieski, Jacqueline Bisset
Haar geloof gaf haar een missie. Haar koning gaf haar een opdracht. Haar land werd haar leger.
Ze bracht vrijheid voor haar volk, totdat het volk dat haar vereerde haar vernietigde.
Een verhaal over onvoorwaardelijk geloof en grenzeloze moed. Het buitengewone relaas van een eenvoudige boerendochter en de zoektocht die haar veranderde in één van de meest gerespecteerde leiders aller tijden.
Een legende... een heilige.
Speelduur: ± 120 min. Taal: Engels. Ondertiteling: Nederlands. Beeldformaat: 4:3. Audio: Dolby Digital 2.0. Regio Code: 2 (pal). Keuring: 12 jaar vuist, spin.


CLEOPATRA


Met: Billy Zane, Timothy Dalton
Cleopatra is 17 jaar wanneer ze de troon bestijgt, om deze vervolgens gedurende 22 jaar niet meer af te staan. Zonder enige moeite verleidt ze de Romeinse keizer Julius Caesar en de twee krijgen zelfs een kind. De Romeinse senaat is woedend en beraamt zelfs een komplot om Caesar te vermoorden. De opzet slaagt en Cleopatra vlucht ontzet naar Marcus Antonius, de enige Romein die ze vertrouwt en met wie ze een bondgenootschap sluit, waarna Rome de oorlog aan Egypte verklaart. Het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat haar machtige imperium instort.
Speelduur: ± 176 min. Taal: Engels. Ondertiteling: Nederlands. Beeldformaat: 4:3. Audio: Dolby Digital 2.0. Regio Code: 2 (pal). Keuring: 12 jaar vuist, spin.


MINISERIE MM MARATHON - Miniseries Oorlog

HAVEN


Met: Natasha Richardson, Colm Feore
Een inspirerend en waargebeurd verhaal over de Amerikaanse Joodse gouvernante Ruth Gruber, die tijdens de Tweede Wereldoorlog 1000 vluchtelingen vergezelt op een reis over de Atlantische Oceaan naar een veilige haven in Amerika.
Als ze eindelijk na een turbulente en zeer gevaarlijke reis aankomen op de plaats van bestemming, blijkt hun onderkomen een angstwekkende gelijkenis te hebben met de concentratiekampen die ze net verlaten hebben.
Speelduur: ± 180 min. Taal: Engels. Ondertiteling: Nederlands. Beeldformaat: 4:3. Audio: Dolby Digital 2.0. Regio Code: 2 (pal). Keuring: 12 jaar vuist, spin.


NUREMBERG

Met: Alec Balwin, Christopher Plummer
Na de Tweede Wereldoorlog waren alle ogen gericht op het kleine Duitse stadje Neurenberg waar 21 topnazi’s werden berecht voor de meest gruwelijke misdaden die tijdens hun schrikbewind waren gepleegd. Onder leiding van opperrechter Robert Jackson bundelden de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Frankrijk en Rusland nog éénmaal hun krachten voor wat ook wel het proces van de eeuw werd genoemd. Niet alle leiders zouden terechtstaan. Hitler en Göbbels pleegden kort voor het einde van de oorlog zelfmoord. Himmler werd bij zijn vlucht herkend en gearresteerd. Niet lang daarna maakte ook hij in de gevangenis een einde aan zijn leven. Uiteindelijk wees het tribunaal 22 vonnissen: 12 keer de doodstraf, 3 keer levenslang, 4 keer gevangenisstraf (10 tot 20 jaar) en 3 keer volgde vrijspraak.
Speelduur: ± 180 min. Taal: Engels. Ondertiteling: Nederlands. Beeldformaat: 4:3. Audio: Dolby Digital 2.0. Regio Code: 2 (pal). Keuring: 12 jaar discriminatie.


THE MAN WHO LIVED AT THE RITZ


Met: Joss Ackland, Leslie Caron
Het enige wat Philip Weber wilde is zijn kamer behouden in het fabuleuze Ritz hotel in Parijs, doorgaan met schilderen en zijn studie geschiedenis. Het laatste wat hij verwacht had is te werken voor de nazi’s of zijn leven op het spel te zetten voor het Franse verzet. Maar dat is precies wat er gebeurde... Het begin van een huiveringwekkende thriller.
Speelduur: ± 200 min. Taal: Engels. Ondertiteling: Nederlands. Beeldformaat: 4:3. Audio: Dolby Digital 2.0. Regio Code: 2 (pal). Keuring: 12 jaar spin, discriminatie.


HIROSHIMA


Met: Lynne Adams, Kenneth Welsh
De atoomaanval is een van de belangrijkste gebeurtenissen in de 20e eeuw. Deze drie uur durende miniserie geeft de juiste feiten weer van de gebeurtenissen die leidden tot deze catastrofale beslissing, die blijvend het lot van de mensheid zou veranderen. De fascinerende film toont onder welke enorme druk de net geïnstalleerde president Truman moet worstelen met de morele vraag – wel of niet de atoombom tegen Japan te gebruiken. In Japan, waar de hele cultuur draait om principes van zelfopoffering en onvoorwaardelijke loyaliteit, staan Hirohito en zijn trotse Samurai generaals voor de vraag zich over te geven of door te vechten tot het bittere eind.
Speelduur: ± 177 min. Taal: Engels. Ondertiteling: Nederlands. Beeldformaat: 4:3. Audio: Dolby Digital 2.0. Regio Code: 2 (pal). Keuring: 6 jaar vuist.


MINISERIE MM MARATHON - Miniseries Fantasy & Avonturen

MOBY DICK


Met: Patrick Stewart, Henry Thomas
De jonge avonturier Ishmeal zoekt werk en komt in contact met Queepueg, een mysterieuze man met een getatoeëerd gezicht. Ze sluiten vriendschap en gaan samen aan boord op de “Pequod”, het schip van kapitein Ahab, die echter op het randje van gekte balanceert en vastbesloten is de walvis Moby Dick te vangen. In de Caribische zee vangen ze een glimp op van de immens grote walvis en de jacht begint.
Speelduur: ± 176 min. Taal: Engels. Ondertiteling: Nederlands. Beeldformaat: 4:3. Audio: Dolby Digital 2.0. Regio Code: 2 (pal). Keuring: 6 jaar spin, vuist.


MERLIN


Met: Sam Neill, Rutger Hauer
In dit klassieke verhaal over Goed en Kwaad blikt de oude wijze tovenaar terug op een roerig verleden vol oorlogen, maar vooral een verleden waarin hij en Arthur de duivelse heks Mab, koningin van de Duisternis, hebben verslagen. Merlijn, ooit door haar gecreëerd om het leger van het kwaad te leiden weigerde dit, waardoor een felle oorlog tussen de twee het logische gevolg was. Merlin is ook het sprookjesachtige verhaal van koning Arthur, de heilige Graal, de stad Camelot, het magische zwaard Excalibur en de vele legendarische verhalen die hierover de ronde deden en nog steeds doen. Een uniek en legendarisch sprookje gefilmd met een grootse cast.
Speelduur: ± 175 min. Taal: Engels. Ondertiteling: Nederlands. Beeldformaat: 4:3. Audio: Dolby Digital 2.0. Regio Code: 2 (pal). Keuring: 6 jaar spin, vuist.


ALICE IN WONDERLAND


Met: Whoopi Goldberg, Ben Kingsley
Een jong meisje valt in een konijnenhol en komt in een fantastische en magische wereld vol avontuur terecht. Omdat ze verschillende mysterieuze drankjes, cakejes en magische paddestoelen eet en drinkt, verandert ze steeds van grootte. Hierdoor beleeft ze vele wonderlijke avonturen. Zo komt ze terecht op een vreemd theefeestje, ontmoet ze de dikke Tweedle-Dee en Tweedle-Dum, de prachtige Cheshire Cat en een zeer onbeleefde rups.
Speelduur: ± 130 min. Taal: Engels. Ondertiteling: Nederlands. Beeldformaat: 4:3. Audio: Dolby Digital 2.0. Regio Code: 2 (pal). Keuring: al.


JACK AND THE BEANSTALK: THE REAL STORY


Met: Matthew Modine, Vanessa Redgrave
Als een eeuwenoud familiegeheim wordt ontsluierd wordt het bekende sprookje Jack And The Beanstalk voor Jonathan William Von Hapsburg Robinson (roepnaam Jack) werkelijkheid.
In een mistige vallei waarin witte rozen bloeien, staat een groot middeleeuws kasteel met dikke stenen muren en pittoreske torentjes. The Magic Castle Resort and Casino is de droom van projectontwikkelaar Jack Robinson, die net als zijn voorouders gelooft dat dromen werkelijkheid kunnen worden. Helaas verandert Jacks droom in een nachtmerrie als een reusachtig menselijk skelet wordt opgegraven. Is dit de belangrijkste wetenschappelijke vondst sinds eeuwen of wordt Jacks hebzucht op de proef gesteld?
Speelduur: ± 180 min. Taal: Engels. Ondertiteling: Nederlands. Beeldformaat: 4:3. Audio: Dolby Digital 2.0. Regio Code: 2 (pal). Keuring: al.

Recente artikelen

Laatste reacties

Ludo Keeris  |  15-04-2004

Nog meer boxen... In elke box 1 titel die het bekijken wel waard is, de rest heeft nog niemand van gehoord, dus da's op goed geluk... Niets voor mij dus :D I...
Lees meer >

Surya  |  14-04-2004

Nog meer boxen... In elke box 1 titel die het bekijken wel waard is, de rest heeft nog niemand van gehoord, dus da's op goed geluk... Niets voor mij dus :D
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina