Bridge Entertainment: Meneer Kaktus en He-Man op DVD

Bridge Entertainment Group presenteert:

DE GROTE MENEER KAKTUS SHOW

Verkrijgbaar op KOOPDVD (met leuke en grappige extra’s) en op KOOPVIDEO vanaf 26 augustus 2003

De Grote Meneer Kaktus Show is één van de klassiekers uit de Nederlandse kindertelevisiegeschiedenis. Wie herinnert zich niet de inmiddels ingeburgerde kreten als applaus voor jezelf en dat kan harder? Kijk en geniet weer van de capriolen van Meneer Kaktus, Kweetniet en Mevrouw Stemband in de vertrouwde boksring!

26 augustus verschijnen bij Bridge Entertainment de eerste twee dvd's en video's van De Grote Meneer Kaktus Show. Op elk deel staan drie van de allerleukste afleveringen, die geselecteerd zijn door Annemieke Hoogendijk (Mevrouw Stemband) zelf. De afleveringen op de dvd's en video's dateren uit de periode 1988 - 1993, toen De Grote Meneer Kaktus Show bij de VARA werd uitgezonden.


DE GROTE MENEER KAKTUS SHOW

De Eerste Ronde

Aflevering 1: uitgezonden op 9 oktober 1988

Deze eerste Grote Meneer Kaktus Show die bij de VARA werd uitgezonden is ook de eerste waarin Hans van der Laarse de rol van Kweetniet speelt. En dat doet hij meteen goed: als auto rijdt hij dwars over de dokter heen en als wattenstaafje doorboort hij de hersens van Mevrouw Stemband!

Aflevering 2: uitgezonden op 6 maart 1993

Kees is twaalf en genezen van kanker. Hij komt samen met zijn broertje Thomas vertellen wat dat betekent voor een gezin. De gast om aan te vragen wordt deze week maar al te graag aangeraakt: het is namelijk Miss Universe!

Aflevering 3: uitgezonden op 8 oktober 1991

De oude zeerot Meneer Kaktus komt na jaren weer thuis, maar zijn echtgenote Mevrouw Stemband ziet hem eigenlijk liever komen dan gaan! Anja en Jildau vinden dat de meester jongens voortrekt en willen daarom een stomp uitdelen. En Marjolein zingt over haar grote liefde... Koen!

DVD 1: Met leuke en grappige extra’s

… Madame Tussaud's: the making of... het wassenbeeld van Meneer Kaktus
… Interview met Peter Jan Rens: over het ontstaan van Kaktus en de verschillende Kweetniets
… Biografie Peter Jan Rens
… Fotogalerij
… Songtekst Kaktus lied: Prik van de Kaktus
… Songtekst Stemband liedjes: Como meer / Jarig zijn / Koen
… Brief over het vraaggesprek
… Brief met een klacht over het Gevaar-item over wattenstaafjes
… Sollicitatiebrief van Hans van der Laarse (Kweetniet)

DE GROTE MENEER KAKTUS SHOW

De Tweede Ronde

Aflevering 1: uitgezonden 16 oktober 1990

Kweetniet moet leren klappen in zijn handen in plaats van op zijn voet. Maar of dat lukt...?! De brief die de tweeling Marianne en Antoinette naar Meneer Kaktus hebben gestuurd is voor meer dan de helft verbrand, maar toch aangekomen, en daarom zijn ze uitgenodigd om de stomp te geven aan de brievenbus-pyromaan.

Aflevering 2: uitgezonden op 31 maart 1992

Anneroos zit op waterpolo en komt daarover vertellen. De Spelende Vrouw ontdekt een nietpistool, en uiteraard loopt dat verkeerd af... Vera, de Stemband van de Week, woont op Terschelling en is zo trots op haar eiland dat ze er een lied over zingt.

Aflevering 3: uitgezonden op 28 januari 1992

Meneer Kaktus en Kweetniet gaan op vossenjacht. Daarna vertelt Willemijn over haar konijn Hummeltje, die ze uiteraard ook heeft meegenomen. Ilona is zo gek op baby’tjes dat ze er een lied over zingt: Babyfeest.

DVD 2: Met leuke en grappige extra’s

… Interview met Peter Jan Rens: Over het Kaktus decor en Kaktus anekdotes
… Beschrijving Meneer Kaktus door de jaren heen
… Biografie Annemieke Hoogendijk
… Fotogalerij
… Songtekst Kaktus lied: Prik van de Kaktus
… Songtekst Stemband liedjes: De Nieuwe School / Terschelling / Babyfeest / Fanmail
… Brief met aanmelding school
… Brief over de stomp
… Brief over het vraaggesprek
… Brief van het Stemband-kind
… Aanmeldingsformulier, 2 brieven en foto van het Stemband-kind


Speelduur: ± 75 minuten (exclusief bonusmateriaal op de DVD’s). Keuring: alle leeftijden. DVD: Beeldformaat: 4:3. Regio Code: 2 (pal). Audio: Dolby Digital 2.0. Taal: Nederlands
Consumentenadviesprijzen: VHS: Euro 9,99. DVD: Euro 11,99

Bridge Entertainment Group presenteert:

HE - MAN AND THE MASTERS OF THE UNIVERSE
Ik heb de Power! - Deel 1

HE - MAN AND THE MASTERS OF THE UNIVERSE
Bij de kracht van Grayskull - Deel 2

Verkrijgbaar op KOOPDVD (met een extra aflevering + bonusmateriaal) en op KOOPVIDEO vanaf 9 september 2003

In een onlangs toegestuurd persbericht hebben we reeds de fantastische reeks kinder DVD’s en VIDEO’s aangekondigd die Bridge Entertainment Group 26 augustus en 9 september uitbrengt. Dat is nog niet alles. Vanaf 9 september zijn ook de eerste twee delen van He-Man and the Masters of the Universe (te zien bij Fox Kids) op zowel DVD als VIDEO verkrijgbaar. Op de DVD’s zijn ontzettend leuke EXTRA’S toegevoegd.

Zeer veel vraag is er naar de eerste twee delen van Hamtaro – Kleine Hamsters Grote Avonturen. De hamstertjes zijn razend populair. In dit persbericht meer over deze lieve, eigenwijze, aandoenlijke hamstertjes en hun specifieke karaktereigenschappen.

Bijgaand treft u ook de DVD inlays aan van de eerste twee delen van Merlin – De Magische Puppy en de eerste twee delen van De Nieuwste Avonturen van Brum (zie voor alle informatie het vorige persbericht). Deze inlays had u nog tegoed.
Recensie-exemplaren kunt u op de gebruikelijke wijze met bijgaand antwoordformulier per e-mail / telefonisch of fax aanvragen. We sturen ze graag toe.

HE - MAN AND THE MASTERS OF THE UNIVERSE
Ik heb de Power! - Deel 1


Op zijn zestiende verjaardag wordt Prins Adam opgeroepen door de mysterieuze Tovenares en meegenomen naar het kasteel Grayskull. Daar krijgt hij te horen dat de kwade Skeletor en zijn slechte handlangers door de mystieke muur zijn gebroken waarachter ze voor lange tijd gevangen zaten. Volgens de profetie is Adam de held die het kwaad moet stoppen. Als Skeletor zijn vader ontvoert, wordt hij voor de eerste keer He-Man!


DVD: Met vier afleveringen

Het Begin – Deel 1, Het Begin – Deel 2, Het Begin – Deel 3, De Moed van Adam

EXTRA’S OP DE DVD

… Interactieve Menu’s
… He-Man Character introductie: 25 min. durende special
… DVD-Rom gedeelte: Wallpapers, Screensaver en Meer!

HE - MAN AND THE MASTERS OF THE UNIVERSE
Bij de kracht van Grayskull - Deel 2

DVD: Met vier afleveringen

Lucht Oorlog, Diep van Binnen, Lessen, Het Lied van de Siren
Ram-Man wordt gehypnotiseerd door een mooie Sirene, die eigenlijk Evil-Lyn in vermomming is. Ram-Man verandert in een verrader voor de Masters, maar niemand heeft het door en iedereen vertrouwt hem. Als er een belangrijk geheim wapen wordt gestolen uit het laboratorium, krijgt eerst de nieuwe Buzz Off de schuld, maar al snel wijst alles in de richting van Ram-Man...

EXTRA’S OP DE DVD

… Interactieve Menu’s
… He-Man character introductie: 25 min. durende special
… DVD-Rom gedeelte: Nieuwe Wallpapers en Screensaver

Speelduur: ± 70 minuten (exclusief bonusmateriaal op de DVD). Keuring: 6 jaar. DVD: Beeldformaat: 4:3. Regio Code: 2 (pal). Audio: Dolby Digital 2.0. Taal: Nederlands / Vlaams
Consumentenadviesprijzen: VHS: Euro 7,99. DVD: Euro 9,99

Recente artikelen

Laatste reacties

Gabriel B.  |  08-09-2003

http://www.he-man.org/cartoon/ Kan je zien hoe He-Man is veranderd na 20 jaar. En niet in de goede richting.
Lees meer >

Marco  |  30-08-2003

http://www.he-man.org/cartoon/ Kan je zien hoe He-Man is veranderd na 20 jaar.
Lees meer >

Dadaveke  |  30-08-2003

Transformers generation 2 deel 1 en deel 2 , stond op inet ook van Nederlands, maar de taal was engels en de ondertitel was nederland. Als dit niet bij he-ma...
Lees meer >

Dennis Veldhuizen  |  29-08-2003

Zien jullie wel dat het hier gaat om de nieuwe He-Man tekenfilm uit 2002? Dit is dus niet de originele serie die voor velen (waaronder ikzelf) jeugdsentiment za...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina