Bridge Entertainment: Largo Winch en Hornblower

Bridge Entertainment Group presenteert de mini serie

HORNBLOWER – The Adventure Continues 2
Gebaseerd op het wereldberoemde epos Mr. Midshipman Hornblower van C.S. Forester
Twee afleveringen (speelduur ± 194 minuten!)

Verkrijgbaar op KOOPDVD en KOOPVIDEO vanaf 13 augustus 2002

Vanaf 13 augustus 2002 brengt Bridge Entertainment Group de geweldige mini serie Hornblower – The Adventure Continues 2 op zowel KOOPVIDEO als KOOPDVD uit. Gebaseerd op het wereldberoemde maritieme epos Mr. Midshipman Hornblower van C.S. Forester kan men genieten van de avonturen van Horatio Hornblower, die inmiddels vierde luitenant is op het 74-kanons fregat de Renown.

In aflevering 1: Mutiny, vermoedt Hornblower dat het fregat naar West-Indië vaart. Ooit was kapitein Sawyer een oorlogsheld. Nu blijkt dat hij een paranoïde en verwarde man is geworden, die zijn eigen officieren vreest en zijn manschappen met grote hoeveelheden rum tevreden houdt. Al snel is de discipline ver te zoeken. De jonge adelborst Wellard is zijn mikpunt. Regelmatig wordt hij er uitgepikt en afgeranseld. Zo probeert de kapitein een voorbeeld te stellen aan de rest van de bemanning. Ook Hornblower, die ervan verdacht wordt met Wellard samen te spannen. Moet voor straf extra wacht lopen.

In aflevering 2: Retribution, vallen de bemanning en officieren ’s nachts het fort van de Baai van Samana aan. Hornblower en luitenant Bush leiden de aanval, waarbij Hornblower een geheime toegang ontdekt. Het fort wordt vrij snel ingenomen. Bush is onder de indruk maar tegelijkertijd geïrriteerd door de efficiënte manier waarop Hornblower het bevel overneemt wanneer de Spanjaarden zich hebben overgegeven.

LARGO WINCH
Drie episodes (speelduur ± 180 minuten) / inclusief The Making Of

Verkrijgbaar op KOOPDVD vanaf 16 juli 2002

Voor de vele liefhebbers van de serie Largo Winch, die op RTL 4 wordt uitgezonden, brengt Bridge Entertainment Group op 16 juli 2002 de pilotaflevering, de eerste en de tweede episode van de serie op KOOPDVD uit. Goed voor maar liefst drie uur kijkplezier, plus als BONUSMATERIAAL The Making Of.

Als trouwe fan weet je dat de jonge Largo Winch knap en populair is. Na de dood van zijn stiefvader erft Largo een Amerikaanse multinational: de Winch Group. 26 en miljardair, het heeft niet alleen een onweerstaanbare aantrekkingskracht als resultaat, maar ook doodsbedreigingen. Largo gaat op zoek naar diegenen die het op zijn leven gemunt hebben. Daarbij botst hij op heel wat valstrikken, complotten en verleidelijke vrouwelijke spionnen.

In de pilotaflevering, The Heir, erft de jonge Largo een gigantisch financieel imperium nadat zijn pleegvader, Nerio Winch, is vermoord. Er kleeft wel een groot nadeel aan deze rijkdom: onbetrouwbare managers, een bende huurmoordenaars die achter hem aanzit,… Het wordt al gauw te veel voor één jongeman. Nerio heeft nog geprobeerd om hem per brief te informeren. Groep W zou zijn enige verdediging zijn tegen de criminele plannen van de Adriatische Commissie.

In episode 2, Legacy, komen we te weten dat Largo gedurende twee weken de aanvallen van de Adriatische Commissie tegen Groep W kon dwarsbomen. Maar de problemen zijn nog niet opgelost! Het dagelijks bestuur van Groep W wacht nog steeds op de eerste misstap van Largo, zodat ze hem aan de kant kunnen schuiven.

In episode 3, Just Cause, beweert een plaatselijke opstandeling dat Largo verantwoordelijk is voor de armoede in een Zuid-Amerikaans land. Daarom brak de opstandeling bij Largo in en gijzelde hem. Largo zit vastgebonden op een stoel en herkent de bendeleider: een soort vrijheidsstrijder die wordt gezocht door alle dictators, politieke schurken en ploerten van de wereld. Hij wil Largo dwingen bekentenissen voor te lezen voor een camera.

Achtergrondinformatie
Wat is de Raad van Bestuur?
De Raad van Bestuur (Big Board) is de raad van de belangrijkste aandeelhouders. Ze klampen zich nog steeds vast aan het beleid van Nerio en de meesten onder hen zijn geen voorstander van de overname van de Winch Group door Largo.

Wat is de inlichtingenunit?
Toen Nerio Winch zijn gigantische imperium opbouwde, kreeg ook hij zijn portie tegenstand van de concurrentie. Hij moest zichzelf en zijn Groep W beschermen en richtte zo de Intelligence Unit op die bestond uit ex-leden van de CIA, de KGB en de MI5. Nerio had er geen idee van hoe machtig deze dienst zou worden. Hij kon niet weten dat ze de werking van Groep W – en zelfs het leven van de grote baas – ernstig in gevaar zouden brengen!

Wie is Joy?
De jonge vrouw is een keiharde professional. Haar verleden laat echter heel wat vragen onbeantwoord. Zo is haar vertrek – en vooral de reden daarvan – bij de CIA nog steeds een groot raadsel. Largo kent wel belangstelling voor haar doortastendheid tijdens moeilijke situaties.

Met
Paolo Seganti (Largo Winch)
Was in 1997 te zien als Johnny Stompano in L.A. Confidential.

Sydney Penny (Joy Arden)
Had in 2000 een rol als Josie Oliver in Beverly Hills 90210.

Geordie Johnson (Georgy Kerensky)
Speelde in 1996 de rol van Oliver in The English Patient.

Serge Houde (John Sullivan)
Gaf gestalte aan Laurent in The Score uit 2001.

Diego Wallraff (Simon Ovronnaz)

Regie
Paulo Barzman en Laurent Brégéat

Bonusmateriaal
The Making Of

Beeldformaat: 4:3. Regio Code: 2 (pal). Dolby Digital 2.0. Speelduur hoofdfilm: ± 180’. Keuring: 12 jaar. Consumentenadviesprijs: DVD: € 13,99.
Verkrijgbaar vanaf 16 juli 2002.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina