Bridge: drie DVD releases te huur in augustus, te koop in oktober

BRIDGE ENTERTAINMENT GROUP presenteert

IRRESISTIBLE
Her Twisted Lies Will become A Deadly Obsession - Don’t Watch It Alone!

Vanaf 15 augustus 2006 te HUUR op DVD - Vanaf 10 oktober 2006 ook te KOOP

De psychologische thriller IRRESISTIBLE is geïnspireerd op Rosemary’s Baby van Roman Polanski en gaat over de verlokkende, onweerstaanbare kracht van het verleden. Over geheimen, over liefde en over leugens die aan de oppervlakte komen en niet genegeerd kunnen worden.

Sam Neill en Susan Sarandon spelen de belangrijkste rollen in deze ijzersterke thriller die vanaf 15 augustus 2006 voor iedereen te HUUR is. 10 oktober 2006 verschijnt IRRESISTIBLE op KOOP DVD. Distributie: Bridge Entertainment Group.

Korte inhoud
Sophie Hartley (Susan Sarandon) heeft sterk het gevoel dat ze wordt gestalkt. Ze raakt er steeds meer van overtuigd dat Mara (Emily Blunt), de aantrekkelijke collega van haar man Craig (Sam Neill), haar kinderen, haar man en haar leven van haar wil afpakken. Maar niemand gelooft Sophie. Ze begint langzamerhand paranoïde te worden – verbeeldt ze het zich allemaal maar?
Sophie raakt er steeds verder in verstrikt en begint nu zelf te stalken. En dan komt ze tot een gruwelijke ontdekking.

Met: Sam Neill (Wimbledon, Jurassic Park, The Piano)
Susan Sarandon (Dead Man Walking, Shall We Dance, The Witches of Eastwick)
Emily Blunt (My Summer of Love)
Bud Tingwell (Innocence)
Scenario en regie: Ann Turner

Genre: Speelduur: 99 min. - Taal: Engels - Ondertiteling: Nederlands - Beeldformaat: 16:9 – Regio Code: 2 (pal) – Audio: Dolby Digital 5.1 – Kijkwijzer: 12 jaar (angst & geweld).


MERCENARY FOR JUSTICE
Keiharde gevechten, bloedstollende actiescènes en spectaculaire ontsnappingen

Vanaf 15 augustus 2006 te HUUR op DVD - Vanaf 10 oktober 2006 ook te KOOP

Keiharde gevechten, bloedstollende actiescènes en spectaculaire ontsnappingen. Een echte Steven Seagal actiefilm met spanning die je de hele film niet meer loslaat.

MERCENARY FOR JUSTICE is vanaf 15 augustus 2006 voor iedereen te HUUR op DVD. 10 oktober 2006 verschijnt de film op KOOP DVD. Distributie: Bridge Entertainment Group.

Korte inhoud
John Seeger is een goedgetrainde geheim agent die door de CIA wordt ingezet voor operaties de het daglicht niet kunnen verdragen. Bij een mislukte missie in Zuid-Afrika wordt Seeger\'s partner en beste vriend Radio Jones gedood. De CIA ontkent elke betrokkenheid en zegt dat Seeger en Jones op eigen houtje opereerden met behulp van huurlingen. De vrouw en de zoon van Jones worden door de overheid aan hun lot overgelaten en krijgen geen cent. Ook besluit de CIA dat Seeger uit de weg geruimd moet worden. Maar de huurlingen hebben zo hun eigen ideeën. Ze willen dat Seeger hen helpt om de zoon van een Griekse topcrimineel te bevrijden uit de zwaarbeveiligde Randveld-gevangenis in Kaapstad. Een onmogelijke opgave waar ze maar vier dagen de tijd voor hebben. Maar als het lukt, zijn ze allemaal in één klap binnen. En om zich van de medewerking van Seeger te verzekeren, laat de topcrimineel ook nog het gezin van Jones gijzelen. Gelukkig komt er hulp uit onverwachte hoek...

Met: Steven Seagal (The Patriot, Hard to Kill, Under Siege)
Jacqueline Lord (Out in the Cold)
Roger Gueneveur Smith (Justice, Shade, Malcolm X)
Luke Goss (Blade 2, Charlie)
Regie/Director of Photography: Don E. Fauntleroy

Genre: Speelduur: 97 min. - Taal: Engels - Ondertiteling: Nederlands - Beeldformaat: 16:9 – Regio Code: 2 (pal) – Audio: DTS 5.1 - Kijkwijzer: 16 jaar (geweld).


THE TEN COMMANDMENTS
A Grand Retelling of the Epic Story of Moses
Miniserie – Extra lange speelduur – 3 uur – 2 DVD Digipack

Vanaf 15 augustus 2006 te HUUR op DVD - Vanaf 10 oktober 2006 ook te KOOP

Er is één Bijbelse figuur die door joden, christenen én moslims wordt vereerd. Zijn naam is Mozes. Hij is de man die een machtige positie verwierf en daardoor in staat was zijn volk te verdedigen en te bevrijden.

Bridge Entertainment Group presenteert met trots de Miniserie THE TEN COMMANDMENTS. Een epische vertelling met een all-star cast waaronder Naveen Andrews (Lost, Bride & Prejudice), Paul Rhys (From Hell) en Omar Sharif (Doctor Zhivago, Lawrence of Arabia). Een schitterende productie die in Amerika overweldigende kijkcijfers opleverde. Meer dan 25 miljoen mensen bleven ervoor thuis.

Vanaf 15 augustus 2006 is de Miniserie THE TEN COMMANDMENTS voor iedereen te HUUR. 10 oktober 2006 verschijnt dit epische verhaal met een extra lange speelduur ook op KOOP DVD.

Synopsis:
Een waarzegger voorspelt dat een kind het koninkrijk Egypte in gevaar zal brengen, een kind dat prins zal worden. De farao beveelt dat alle nieuwgeboren jongetjes gedood moeten worden. Maar het kind van de Hebreeuwse slaaf Amram en zijn vrouw Jochebed wordt te vondeling gelegd en ontsnapt zo aan de dood. Mozes groeit op in een koninklijke familie en wordt een Egyptische prins. Als hij achter zijn ware afkomst komt en God zich op vurige wijze aan hem openbaart, probeert Mozes zijn machtige stiefbroer Menerith over te halen hem te helpen de Israëlieten te bevrijden. Als farao Ramses niet ingaat op wat Mozes van hem vraagt, roept Mozes rampspoed af over Egypte. Dan gebeurt wat de waarzegger heeft voorspeld: sprinkhanen vreten het land kaal, de rivier verandert in bloed en het regent kikkers. De ene plaag volgt de ander op en Mozes is hard op weg zijn missie te volbrengen.

Met: Naveen Andrews (Lost, Bride & Prejudice)
Paul Rhys (From Hell),
Omar Sharif (Doctor Zhivago, Lawrence of Arabia)
Dougray Scott (Dark Water)
Linus Roache (Batman Begins),
Mia Maestro (Secuestro Express, Deepwater)
Padma Lakshmi,
Regie: Robert Dornhelm

Genre: Speelduur: 3 uur - Taal: Engels - Ondertiteling: Nederlands - Beeldformaat: 16:9 – Regio Code: 2 (pal) – Audio: Dolby Digital 5.1

Recente artikelen

Laatste reacties

freeza  |  10-07-2006

die van steven seagull gaat inde pocket
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina